Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Şanslı Hissediyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile aranda gereksiz bir mesafe olabilir bugün. Birbirinizi anlamak ve iletişim kurmak normalden zor olabilir. Bu konularda daha yapıcı olmak sana düşebilir bugün, o yüzden sevdiğin kişi ile bir aktivite planlayabilirsin.

Yarım bırakılmış, ertelenmiş çözümsüzlükler sizin tarzınız değil. Son zamanlardaki durgunluk, sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise vazgeçilmezliğinizi sürdürüyorsunuz.

Bugün yaptığın harcamalara dikkat etmelisin. Gereksiz gördüğün masraflardan kaçınmalı ve kendi bütçeni sıkı sıkıya kontrol etmelisin. Etrafındaki insanların senden faydalanmalarına izin vermemelisin bugün.

Vücudunun sağlığını ve düzenini koruman için disiplinli olman gerekecek. Gerek egzersizlerde gerekse yeme programında kurallara uymak ve kendine dikkat etmek sana daha fazla enerji verebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini duygusal hissedebilirsin. Bu duyguları hissetmek ve kaynağını bilerek hareket etmek sana daha iyi gelecek. Bazı şeyleri bastırmak ise kalbinin kırılmasına ve kendini daha kötü hissetmene sebep olabilir.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kendinize zaman ayırmak için iyi bir gün olabilir. İçsel dünyanıza dönüp duygusal olarak rahatlama sağlayabilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilin ile aranın düzelmesi seni mutlu ediyor. Uzun zamandır süregelen sorunların noktalanmış olması seni rahatlatabilir. Özel hayatının düzene oturması işine daha rahat konsantrasyon olmanı sağlıyor. İyi yönde gelişen olaylar bugün zincirleme etkisi yaratabilir. Kendini bu noktada şanslı hissediyorsun. Fakat tüm bu gelişmeler olurken tedbiri de elden bırakmıyorsun.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayat boyu yaşamayı planladığınız bazı duygular ya da geri bildirimler olabilir. Bu hayatta neyi deneyimlemek istiyorsanız bunları plan olmaktan çıkaracak donanıma sahip olmak için eğitim alabilirsiniz. Yurt içi ya da yurtdışı seyahatleri, farklı alanlar ve insanlardan öğrenecekleriniz bu konuda ihtiyacınızı karşılayabilir.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz dikkatli davranmak ve bilgisiz hareket etmemek gerekiyor. Sizi bağlayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda eski partnerinizin dönüşü söz konusu olabilir. Mutlu olmak için bilinçli bir çaba gösterecek ve bu çabanın karşılığını evrensel planda...

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeniliklere uyum sağlamak gününün daha iyi geçmesine yardımcı olabilir. Yeni teknolojileri takip edip işini kolaylaştıracak şekilde kullanmak isteyebilirsin. İşlerinin kolaylaşması kendine ayırdığın zamanın artmasını da sağlayabilir üstelik.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyin sonunu kontrol etmeye çalışıyorsunuz ve bu sebeple bazı şeylerin sıkışıp kalmasına neden olmuş olabilirsiniz. Kadere güvendiğinizde, güzel zamanlar tam önünüzde. İnançlarınıza sadık kalın ve bağlı kalacağınız bir taraf seçin. Hayattan ne istediğinize ne kadar odaklanırsanız, hayalleriniz de o kadar net olacaktır. Henüz tanımasanız bile ruh eşinizden size destek gönderiliyor. İlgili herkes için yalnızca en iyiyi çekmek için niyetinizde saf kalın. Nihai sonucunuza odaklanmak yerine size gösterilen her adıma odaklanın.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde kararlı adımlarla ilerliyorsunuz. Bugün özgürlüğünüzü özleseniz de, bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, gerçek isteklerinizi içinizde saklamak zorunda kalıyorsunuz.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün enerjik, zinde hissedebilirsiniz. Hayatınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte birçok toplantıya çağrılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün, onunla aranızda farklı bir etkileşim tutturacaksınız. Eski dostlarınızın sizi araması sonucunda beklediğiniz fırsatları da yakalayacaksınız.

15 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 27' 10" R
Ay
Boğa
24° 16' 13" R
Merkür
Koç
22° 18' 12"
Venüs
Boğa
11° 11' 58"
Mars
Koç
06° 05' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 55"
Satürn
Balık
17° 16' 01"
Uranüs
Boğa
22° 49' 27"
Neptün
Balık
29° 08' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 59"
Lilith
Başak
24° 15' 22"
True Node
Koç
15° 19' 26"
Son Güncelleme : 08/05/2024 16:44

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>