Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Pozitif Duygular Yayıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Hoşlandığın kişinin ilgisini çekmek bugün seni mutlu edebilir. Bu kişi ile daha fazla vakit geçirmek aranızda daha iyi bir iletişim kurulmasına vesile olacak. Bu kişinin ilgisini çekmek enerjini yükseltecek bugün.

Sizden daha deneyimli birinin yaptığısize önerilebilir. Bunun hem bir sınav, hem de bir fırsat olduğunu hissedeceksiniz. Altından kalkmayı başaracaksınız. İşinizi çok ciddiye alarak çalışıyorsunuz.

Bugün analitik düşünmek ve masraflara karşı mantıklı yaklaşmak daha iyi olabilir. Duygusal kararlarla ileride pişman olacağın masraflara girmemeli ve kendi parana hakim olmalısın bugün.

Yediklerine dikkat etmek ve bol bol yeşil sebze tüketmek sana daha iyi bir etki sağlayacak bugün. Yediklerine dikkat ederek sindirim sistemine iyi gelecek seçimler yapabilir ve enerjini yükseltebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün keyifli bir gün geçirmek için şartları senin belirlemen gerekebilir. Seni ne mutlu ediyorsa ona vakit ayırmalısın. Daha iyi hissetmek ve bol bol eğlenmek için kendine göre planlar yapman gerekebilir bugün.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yengeç burcu için hislerle dolu bir gün olabilir. Bugün, duygusal açıdan hassasiyet artabilir ve çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarını daha fazla anlayabilirsiniz. Kendinizi diğer insanlara adayabilir ve yardım etmek veya bir destek sağlamak için zaman ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve duygusal bağları güçlendirmek için uygun bir zamandır.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevren tarafından hazır cevaplılığın ile tanınıyorsun. Etrafına yaydığın pozitif duygular insanların moralini yerine getirebilir. Çocukla çocuk, büyükle büyük olabiliyorsun. Uzun zamandır beklediğin birfırsatı bugün kapını çalıyor. Koşulları iyi değerlendirdikten sonra akşam cevabını teklifi sunalara bildirebilirsin.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel bir temizliğe gitmek, atıl durumda kalan duygularınızı hayatınıza dahil etmek isteyebilirsiniz. Bunu içten içe isteseniz de korktuğunuz halde yapamadıysanız bugün o korkunun kaynağına odaklanmalısınız. Daha önce bunu yapmamak, şimdi yapmak için en büyük nedenidir; bakış açınızı değiştirin.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla ilişkilerinizde ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir. Gelecek beklentilerinizi oluşturabilirsiniz. Yeni temeller atabilmek için güç sarf edeceğiniz ve yapıcı aktivitelerin olduğu zamanlar var. Akşam saatlerinde iletişim çatışmalarına karşı dikkatli olmalısınız. Fikirlerde çok ısrarcı davranmamakta fayda var.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde başkalarına yardım etmeyi gerçekten çok isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Başkalarına iyi gelmek, bunu gönülden istemek size iyi gelecek...

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla daha çok sosyalleşmek isteyebilirsin bugün. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek, ev halkıyla daha çok konuşmak sana çok daha iyi gelecek. Ev ile ilgili işlerde gönüllü olman da kıymet görebilir.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi özellikle finans, konfor ve güvenlik konuları ve gelirle ilgili haberler, fikirler ve araştırmalar için ödüllendirici bir gün başlıyor sevgili Yengeç. Para kazanmak veyapmak için kolayca yaratıcı fikirler üretebilirsiniz. Aynı zamanda yeteneklerinizi geliştirmek, maddi kazanç için hobiler edinmek ve belirli bir alanda kendinizi geliştirmek için harika bir zaman. Bugün, artan iyimserlikle bir süredir bekleyen işleri halletmek için mükemmel durumdasınız. Başkalarına yardım etmek size de yardım eder! Arkadaşlarla bağlantı kurmak için harika bir zaman ve bugün bir şeyleri konuşmak için iyi durumda olsanız da harekete geçme havasındasınız.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularınızda yoğun bir derinlik var. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile kalpten ilgileneceksiniz. Çevresel ilişkilerinizde enerjinizi çok fazla harcamamanız gerektiğini biliyorsunuz.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç burcu, ciddi romantik ilişkilerde ayaklarını yerden kesen ve kalbini çarptıran durumlar veya konular oluyor. Spiritüel gelişimden duyulan sevinç büyük.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasınız sağlayacak gerekli şartları oluşturacaksınız. Enerjiniz oldukça yüksek fakat çok çabuk alınganlık göstereceğiniz bir gün. Ani ve atak davranışlarınızın size olumsuz olarak dönmesini istemiyorsanız, bugün sinirlenmemeyeçalışmalısınız.

12 Temmuz 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 27' 02" R
Ay
Kova
09° 46' 19"
Merkür
Koç
17° 19' 54"
Venüs
Boğa
02° 18' 03"
Mars
Koç
00° 32' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 12' 13"
Satürn
Balık
16° 40' 05"
Uranüs
Boğa
22° 24' 27"
Neptün
Balık
28° 56' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 06"
Lilith
Başak
23° 27' 18"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>