Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Üzerine Fazladan Sorumluluk Alıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2023, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Hoşlandığın kişi ile aranda daha keyifli enerjiler olabilir bugün. Ona karşı hislerini açman daha kolaylaşabilir. Sevgini ifade etmek daha da kolaylaşacak bugün. O yüzden bazı şeyleri içine atmamalısın.

Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendiriyor. Ona bazı önerileriniz olabilir. Alan değiştirme düşünceniz böyle bir dönemde tahmininizin ötesinde riskler taşıyabilir.

Bugün maddi konularda bir adım atmadan önce her şeyi kafanda oturtman gerekecek. Parasal konularda fikirler geliştirmek ve eyleme geçmeden önce kendinden emin olmak önemli olabilir. Maddi konulara zaman ayırıp düşünme vakti.

Vücuduna faydası olmayan egzersiz programlarını değiştirme vaktin gelmiş olabilir. Daha faza egzersizden çok daha akıllıca egzersiz yapman sana daha iyi gelebilir. Bugün bu konulara özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün maddi konularda dikkat gerektiren konulara özen göstermelisin. Kağıt işlerine özen göstererek ne yazıldığını dikkatle okuman ileride gereksiz masraflara girmeni engelleyebilir. Yapacağın harcamalarda özenli davranmalısın.

11 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kendinize zaman ayırmanız ve içsel yolculuğunuza odaklanmanız önemli olacak. İçsel rahatlıkla ilgilenmek, daha sağlam adımlar atmaya yardımcı olacaktır. İş hayatınızda ise iletişim ve organizasyon becerilerinizi kullanarak, hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

11 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde beraber çalıştığın bir ekip arkadaşının izin alması fazladan üzerine sorumluluk almana neden olabilir. Arkadaşın için fedakârlık yapsan da çok fazla yorulabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan sevgilinin seni belli kalıpların içine sokmaya çalışması canını sıkabilir. Bu konuda ona telkinlerde bulunabilirsin.

11 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeyler yanlış gittiğinde bunu sürdürmek yerine düzeltmeyi tercih etmelisiniz. Bu yöndeki çabanızın karşılıksız kalacağından korkmak sizi yeni tecrübelerden uzaklaştırabilir. Kendinize neyi reva gördüğünüzü iyi düşünün.

11 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlaması yapmak isteyebilirsiniz. Beklentileriniz için harekete geçmek daha kolay olacaktır. Gün içinde arkadaşlarınızla paylaşım içinde olabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda fikirlerinizi savunmak isteyebilirsiniz. Alacağınız destekler olsa da kendinizi ön plana atmadan önce düşünmelisiniz.

11 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan yoğun ve tutkulu bir ilişki kurmak için öncelikle bolca konuşmalı ve bazı çizgilerinizi karşılıklı olarak net bir şekilde dile getirmelisiniz...

11 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla daha fazla zaman geçirmek sana iyi gelebilir bugün. Arkadaş ortamının rahatlığı sayesinde işlerin hakkında da ileride daha doğru kararlar alman mümkün olabilir. İnsanlarla iletişim kurmalısın.

11 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pratik çözümler yaratıcıdır ve bugün dostça jestler canlandırıcı olabilir. Duyguların nereden geldiğini görmek kolay olsa da bugünün ilerleyen saatlerinde baskı altında çalışma havasında değilsiniz. Atmosfer rahatlayana kadar bir problemden uzaklaşmak veya geçici olarak ortadan kaybolmak cazip gelebilir. Yanlış anlaşılmaya yol açabilecek fazla mesai yapan bir zihne dikkat edin. Düşüncesiz sözler bile bir miktar zarar verebilir ve gerginlik bir şeyi hızlı yapmanıza yardımcı olabilir ancak daha çabuk tükenme eğilimindesiniz. Fikir ayrılıkları muhtemelen birbirinize saygı duyup duymadığınıza bağlıdır ve karşılıklı saygı göstermek sorunları pekâlâ çözebilir.

11 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinize hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. İkna kabiliyetiniz artıyor. Bu hafta özellikle olaylara bakış açınızda gizli bir mizah gizli. Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün yaşayacaksınız.

11 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

11 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla uzlaşabilirsiniz. Seyahat, eğitim konuları gündeme gelebilir. İletişimde manipülasyonlara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

11 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zevkleriniz için para harcamaya bayılıyorsunuz. Bugün Ay, para evinizi olumlu etkilerken, karşı tarafın istekleri doğrultusunda bazı sıra dışı masraflar söz konusu olacak. Kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durum, sizi fazla sıkmamalı. Yakında istediğiniz parasal kazançlara kavuşacaksınız.

11 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 03" R
Ay
Oğlak
07° 37' 58"
Merkür
Koç
16° 27' 51"
Venüs
Koç
29° 22' 59"
Mars
Balık
28° 42' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 05"
Satürn
Balık
16° 27' 32"
Uranüs
Boğa
22° 16' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 05"
Lilith
Başak
23° 11' 32"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>