Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Uzun Zamandır Beklediğin Olay Gerçekleşiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Yeni ortamlara girmek, farklı insanlarla iletişim kurmak sana iyi gelebilir bugün. Daha sağlıklı ve güzel iletişimler kurmak aşk konularında şansının açılmasına vesile olabilir. Bugün yeni etkilere kendini açmalısın.

Bağlı bulunduğunuz birimde önemli birisiniz. Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Yüksek performansınızın hak ettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Bugün üretken olacağın bir gün olacak. İşine ve emeklerine odaklanman maddi konularda güzel kazançlar getirebilir. O yüzden ne kadar meşgul olursan o kadar iyi sonuçlar elde edebilirsin bugün.

Uyku düzenine özen göstermek gün içerisindeki enerjini de iyi etkileyecek. Bugün daha sağlıklı kararlar almadan önce önceliği uykuna vermelisin. Düzenli ve istikrarlı bir uyku düzeni enerjini toplamanda önemli olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı düşünceler ve farklı konular gündeminde olabilir bugün. Bu konularda parasal harcamalar yapmadığın sürece daha keyifli bir gün geçirebilirsin. Bazı şeyleri keşfetmek ve daha keyifli konulara odaklanmak enerjini yenileyecek.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün, yaratıcılığınızın zirvesinde olabilirsiniz. Sanatsal veya hobi projelerinde başarılar elde edebilirsiniz. Ayrıca, romantik ilişkilerde daha romantik bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Ancak, duygusal dalgalanmalardan etkilenmemeye dikkat edin.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır kendi işinle ilgili düşündüğün genişleme planını faaliyete geçirmek istiyorsun. Bankaya kredi çekmek için müracaatta bulunabilirsin. Aile büyüklerinden birinin sağlık sorunları ile ilgili haber alabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan uzun zamandır hayalini kurduğun huzurlu bir ilişkinin sinyallerini bugün alabilirsin.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekte, bilginizi paylaşmakta zorlanabilirsiniz. Mevcut alanlarda hareket etmenin, buradan geri dönüşler almanın sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz. Yazı yazmak, hislerinize kulak vermek gibi basit ruhsal egzersizler size yeni bir platform oluşturmak konusunda fikir verebilir.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda gizli kalmış, açığa çıkarmakta zorlandığınız konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sabahtan iletişimi yüksek zamanlar yaşarken öğle saatlerinde daha fazla içinize kapanabilirsiniz. Kendinizi duygusal dalgalanmalar içinde bulabilirsiniz. Akşam saatleri kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar mizacınızda olandan fazla bir enerji ile güne başlayabilirsiniz. Bu da hem sizin hem de çevrenizin pozitif yönde etkilenmesine vesile olacaktır...

13 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışmalarının sonucunu almaya başlayabilirsin bugünden itibaren. Sıkı ve yorucu bir çalışmanın ardından hedeflerine ulaşmanın tadını çıkaracaksın hatta. Bu mutluluğu en sevdiklerinle paylaşman gerekebilir. Hayata daha pozitif bakabilirsin.

13 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer, aile, ebeveynler veya diğer sorumluluklar, günün ilk yarısında kendilerini duyurmanın bir yolunu buluyor. Beklentilere ve sınırlamalara karşı çok hassas olsanız da şimdilik bu konuda bir şeyler yapacak güveniniz olmayabilir. Çizgiyi tamamen aşmak zorunda değilsiniz çünkü bu içsel bir hüsrana yol açacaktır ancak gerçekten kendinizin diyebileceğiniz bir planınız olana kadar her şeyin bitmesini beklemeye karar verebilirsiniz. Birisi veya bir şey sinirinizi bozarsa, o zaman bir parçanızın iyileştirilecek alan olduğunu hissettiğini bilirsiniz. Nitekim başkalarının ne düşündüğüne odaklanmak yerine, kendiniz için kendinizi geliştirmenin yollarını düşünün. Büyük kararlar almak için en iyi zaman olmasa da değerli bağlantılar kurmak ve ders almak için iyi durumdasınız.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zor durumda kalan insanların yardım servisi gibisiniz. Yardımlarınıza alışan insanlar, yaşamın diğer pencerelerinde de sizi yanlarında görmek istiyorlar. İşte bu noktada, bazen taşan sabrınızla hemen “kötü insan” oluyorsunuz.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün duygusal olarak içe çekilebilirsiniz.Maddi kaynaklarınızla ilgili fırsatlarınız var. Sağlık konularından dolayı harcama yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün, gizli planlarınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizdeki kişilerle yaratıcılığınızı birleştirerek, yeni konuların araştırmalarını yapmalısınız. Kendinizi sınamaktan vazgeçin. Oldukça başarılı bir gün içindesiniz.

13 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 34' 20" R
Ay
Koç
10° 47' 24"
Merkür
Koç
19° 52' 04"
Venüs
Boğa
07° 32' 09"
Mars
Koç
03° 48' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 57"
Satürn
Balık
17° 01' 39"
Uranüs
Boğa
22° 39' 07"
Neptün
Balık
29° 03' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 16"
Lilith
Başak
23° 55' 34"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>