Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Projelere İmza Atıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 10%

Bugün size bolca şans ve eğlence getirecek. Gezegensel enerji karizmanızı güçlendirecek ve size harika fırsatlar sunacak. Markette kuyruğuunda beklerken ruh eşinizle tanışabilir veya banka hesabınızda ekstra para olduğunu öğrenebilirsiniz. Hayatın parlak taraflarını görmek için güzel bir gün. Şu an izlediğiniz yol hakkında düşünceleriniz olumlu yönde olacak.

Bugün tutkulu ve eğlenceli bir ruh halinde olabilirsiniz. Birisiyle flörtüz bir öğle yemeği yiyebilir ya da onu tavlamaktan keyif alabilir ve tüm çekici yönlerinizi ortaya koyabilirsinizi. İşe konsantre olmak zor olabilir çünkü zihniniz hayallerle dolu. Partnerinizle birlikte muhteşem manzarayla tamamlanan romantik sahneleri hayal edebilirsiniz. Zihninizi bu egzotik plajlardan ya da görkemli dağlardan uzaklaştırmaya çalışın ve birazyapın!

Rüyalar, hayaller ya da sezgisel görüşler, hayatınızda belirli konuları nasıl ele alacağınız konusunda keşiflere yol açabilir. Başkalarının düşüncelerine, isteklerine ve duygularına uyum sağladığınız hissine kapılacaksınız. Ve bu yüzden, arkadaşlarınız, aile üyeleriniz ve etrafınızdaki diğer insanların anlayışı büyük ölçüde artacak. Anlayışlı insanlara kulak vermekten korkmayın çünkü kafanız yüksek bir düzeyde çalışıyor. Zekanızı kendinize ve diğerlerine yardım etmek için kullanın.

Bazen gereğinden fazla endişeleniyorsun. O pratik 'signName' doğan normalde birçok konuda işe yarıyor. Seni planlı ve disiplinli bir hale getiriyor. Ama bazı zamanlar ilham ve hayallerin konusunda çok karamsar olabiliyorsun. Karşına güzel bir fikir çıkabilir ve bunu elinden kaçırmamalısın. Biraz araştırma ve dikkatlice yapılmış değerlendirmelerle bu konsept sana maddi açıdan da kullanışlı gelecektir.Bugün partnerinizle beraber dinlenmeye ve rahatlamaya biraz fazladan zaman ayırmak için ideal bir gün. Uzun ya da kısa vadeli herhangi bir işe başlamanın imkansız göründüğü günlerden biri olabilir. Bütün günü içinizden o anda ne geliyorsa onu yaparak geçirirseniz her şey yolunda gidecektir. Ancak özellikle görülmesi gereken işler varsa en iyisi yavaş ve temkinli ilerlemek. Performansınızın her zaman en üst düzeyde olamayacağını kabul edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok fazla iletişim kurabilirsiniz. Bugün aniden bir mektup yazmanız veya plan hazırlamanız gereken bir gün olabilir. Ya da kendinizi kısa bir konuşma yaparken, yeni bir şey hakkında tavsiyede bulunurken veya talimatlar verirken bulabilirsiniz. Dilsel becerilerinizi kullanmanın keyfine varacaksınız. Kelimeler konusunda allah vergisi bir yeteneğiniz var, bu yüzden utangaç olmayın!

16 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki sorumlulukları yerine getirmeye odaklanabilirsiniz. Programlarınızı ve planlarınızı hayata geçirebilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kendinize küçük molalar ayırmanız gün içinde daha dinç ve huzurlu hissettirebilir.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysanyerine yeni elamanlar alabilirsin. İşlerinde düşündüğün genişleme için yakın bir akrabana ortaklık teklifi götürebilirsin. Maddi olarak kendini hazırlıyorsun. Yaptığın birikimleri verimli kullandığın bir süreçtesin. Gerçekleştirdiğin projeler dikkat çekiyor.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizi yaparken duygusal duygu durumunuzu çevrenize yansıtıyor olabilirsiniz. Sizleri tanımayan kişiler sorunlarınızın olduğunu düşünüyor olabilir. Kendinize başkasının gözünden bakabilirseniz asıl problemi fark edebilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gününüzü etkileyebilir. Gün içinde sizi yoran ve yıpratan konulara karşı daha özenli olmalısınız. İş hayatınızda güçlü kişilerle irtibata geçebilirsiniz. Onlardan alacağınız destekle işlerinizi daha rahat halledebilirsiniz. İlerleyen saatlerde hayatınızdaki olumlu gelişmeler sizi rahatlatacaktır.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal ve sevgi dolu bir süreç geçirebilirsiniz. Bugünlerde hayatınızda oluşacak paylaşımlar sizi olumlu bir noktaya getirecektir.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelirken konusunda uzman kişilerden destek alabilirsiniz. Her türlü şifa, terapi, tedavi konusu ilgi alanınıza girebilir ve merak uyandırabilir, titiz, çalışkan ve verimli hareket edebileceğiniz bir gün olabilir ancak mükemmelliğinizi kontrol etmelisiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni bir şey deneme günü değil. Kendinizi tükenmiş hissediyor olabilirsiniz. Kendinize daha fazla güvenene kadar hiçbir şey yapmayın. İpuçlarına dikkat edin.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati günlük rutinler, sağlık vehayatı konularına dikkat çekiyor.Haftanın ilk günündeyükünüz ve sorumluluklarınızın artması kendinizi yorgun hissetmenize sebep olabilir. Venüs ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim ikili ilişkilerinizdeki problemleri daha görünür hale getiriyor. Birlikte yaşadığınız kişilerle veya aile üyelerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Girdiğiniz ilişkilerde geri adım atmayın ve olayları akışına bırakın. İş yerinizde gelişen değişikliklere adapte olmakta zorlanıyorsunuz. Özel hayatınız hakkında önemli bir karara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz varsa kuşkularınızla onu suçlamaktan kaçının. Sizi sevdiğini bilmeli ve sert sözlerle onun kalbini kırmamalısınız. Bırakın sizi mutlu etsin. Kalbiniz boşsa bu günlerde karşı cinsten uzak durun. İş ilişkilerinizde ortamı germemeye dikkat edin. Özellikle bugünü sakin geçirmeniz faydalı olacak. Önümüzdeki günlerde birçok şeyin nasıl çözüldüğünü görüp rahat bir nefes alacaksınız. Parasal konularda risk almayı çok sevseniz de, bugün mantıklı davranmanızda yarar var.

16 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 59' 11" R
Ay
Boğa
17° 18' 48" R
Merkür
Koç
21° 52' 30"
Venüs
Boğa
10° 36' 22"
Mars
Koç
05° 43' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 07"
Satürn
Balık
17° 13' 44"
Uranüs
Boğa
22° 47' 46"
Neptün
Balık
29° 07' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 25"
Lilith
Başak
24° 12' 09"
True Node
Koç
15° 21' 14"
Son Güncelleme : 08/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>