Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygular kadar da gerçeklerin egemenliği var. Günü, ilişkinizi tüm olumluluğuyla gözden geçirerek değerlendirebilirsiniz.

Tertip ve düzen konularında ödünsüz yaklaşımlarınızın aşırı kaçtığı durumlar, karşınıza gereksiz ilişki sorunları çıkartabiliyor. Otoriter tavırlarınız bugünlerdeki yoğunluk içinde gerekli olabilir.

Bugünlerde daha gerçekçi bütçe hesapları içine girmeniz yararlı olacak. Kolay harcayan biri olarak betimlenirken, arada bir sergilediğiniz tutumluluk yakın çevrenizi şaşırtıyor.

İyimser düşünceler doğrultusunda yeni değerlendirmeler içine girmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızla ilgili duyduğunuz endişe sizi üzüyor. Fakat onun çok özel sorunları için yapabileceğiniz fazla şey yok. Akşama doğru yapacağınız program, üzüntünüzü bir kenara atmanıza vesile olabilir. Bugün yerli yerinde durmayan, değişken duyguların etkisi altında görünüyorsunuz. İçinizdeki sevinç ve hüzün gün boyu yer değiştirecek.

16 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 09:38 Ay-Merkür görünümü, parasal meseleler, ailevi konular üzerinde düşünmenin simgesidir. Yakın çevrenizde bulunan kişiler özellikle mesleki ve toplumsal anlamdaki ilişkilerde sözel iletişim fazlasıyla ön planda olabilir. Saat 11:06 Ay-Pluto görünümü, gerek mesleki ve gerekse özel ilişkinizle alakalı konularda tepkisel davranışlardan kaçınmak lazım. Gözden geçirmeden, üzerinde düşünmeden söylenen sözler gerginliğe neden olabilir. Oysaki açık, net, ılımlı şekilde duygularımızı ifade edebilsek, sıkıntılarımızı dile getirebilsek hiçbir sorun çıkmaz. Saat 18:50 Ay-Satürn görünümü, sorumlulukların bizi nasıl da yorduğunu ve gönlümüzce hareket etmek isteğimizin önüne duvarlar ördüğünü gösteriyor. Oysaki insan bazen uzaklaşmak istiyor her şeyden ve herkesten. İşte biz de bugün, bir çıkış yolumuz var mı diye düşüneceğiz. Saat 22:26 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, bir yandan değerlerini kollayan, sakin sessiz bir şekilde yaşayan, suya sabuna dokunmadan elindekileri korumaktan yana olan bireyin aslında bir hayli gergin olduğunu gösteriyor. Çünkü dış dünya tarafından baskı altına alınıyor, mesleki alanda cesur hareket etmesi gerekiyor, toplumsal anlamda öne çıkması lazım. Kişi bu iki farklı dürtü arasında doğal olarak gerilim yaşıyor. Burada dikkat edilmesi gereken husus, öncelikle kendinize güven duymak ve endişeli olmamak. Ancak hırsla, sırf atak olayım, cesur davranıp öne çıkayım diye de, yanlışa sürüklenmemek. Ne istediğinizi iyi bilirseniz hem sakince yol alırsınız hem de mesleki alanda doğru hedef tayininde bulunabilirsiniz. Mutlu Pazarlar dileğimle,

16 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son derece güçlü istekler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Enerjinizi kontrol etmeniz zor olabilir. Alkollü içeceklere ve yemeklere düşkünlük gösterebilirsiniz. Gereksiz harcamalar yapmaktan ve parasal sıkıntılarınızı yansıtmaktan kaçının. Sevdiğinize karşı anlayışlı davranmalısınız.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizi ve hayallerinizi ısrarla diretebileceğiniz bir gün. Maddi konularda sorunlarınıza çözümler bulabileceksiniz. Hürriyet Aile /

16 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi harekete geçiren ve ailevi konularda aktif kılan pek çok imkan var. Gelecek planlarınızı da gözden geçirebilirsiniz.

16 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ağzınızdan bal damlayacak sanki. Güler yüzünüz ile ettiğiniz iltifatlar karşınızdakileri çok mutlu edecek. Maddi konularda olumlu gelişmeler var...

16 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedefleriniz ve planlarınıza ilişkin fikirler geliştirmek, başkalarının görüşlerini almak, sosyal çevrenizle etkileşimde olmak için güzel bir gün olabilir. Zamanınızı iyi kullanmalı ve bir düzen içinde hareket etmeye çalışmalısınız.

16 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız yerlerde mantığınız ön plana çıkabilir. Bugün, yapmanız gereken işlerinizi tamamlayabilir ve önemli sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Akşam ve gece saatlerinde istekleriniz arasındaki gelgitleri dengelemeye özen göstermelisiniz.

16 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birileri sizin hakkınızda bol bol konuşurlar. Bu size duydukları hayranlık ya da çekememezlikten kaynaklanabilir. İkircikli temanın vurgu yaptığı pazar günü kendinizle baş başa kalıp konuşulanları çok da dikkate almayın. Siz ne yapıp ne yapamayacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Korumacı tavrınızla değerlerinize sahip çıkın.

16 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

16 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 30' 15" R
Ay
Akrep
19° 31' 07" R
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
24° 45' 41"
Mars
Balık
25° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 51"
Satürn
Balık
16° 06' 57"
Uranüs
Boğa
22° 03' 37"
Neptün
Balık
28° 45' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 13"
Lilith
Başak
22° 46' 34"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>