Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İmkanlarının Farkındasın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2020, Salı

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 70%

Sevgilinizin dikkati dağıldığını ve düşüncelerde kaybolduğunu görebilirsiniz. Onun başka birini bulduğu sonucuna varmayın. Büyük ihtimalle, sevgiliniz bazı değerli hedeflere ulaşırken karşılaştığı engellere odaklanmakta zorlanıyor. Bunu sizinle paylaşmaya karar verdiğinde, duruma biraz ışık tutabilirsiniz. Sabırlı olun!

İşinizle ilgili olarak çok organizesiniz. En küçük eylem bile sizin için önceden belirlenmiştir. Yaratıcılığınız ve öz denetiminiz söz konusu olduğu sürece kanıtlayacak hiçbir şeyiniz yok. Bugün, bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmaya başlamanız için tüm unsurlar orada. Diğer insanlar yalnızca sizden öğrendiklerinden faydalanmayacak, aynı zamanda kendiniz hakkında iyi hissedeceksiniz. Sahip olduklarınızı başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın.

Bugün kendinizi farklı yönlere çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmada ve bir şeyi zamanında bitirmede zorluk yaşayacaksınız. Dikkatinizi toplamak için telefonda geçirdiğiniz zamanı azaltmaya çalışın. Arkadaşlarınıza başka bir zaman görüşebileceğinizi söyleyin. Bugün öğle yemeğine çıkmayın çünkü konsentrasyonunuz bozulabilir. Eğer bugün daah fazla disiplin geliştirmek istiyorsanız merak etmeyin her şeyi yapacaksınız.

Romantik partnerinle yapacağın içten ve duygusal konuşmalar seni gözyaşlarına boğabilir. Eğer ilişkinde zorluklar mevcutsa, hepsinin üstesinden gelebilecek ve yeni bir anlayış geliştirebileceksin. Bu dönemde başlayan herhangi bir romantik ilişki ya da arkadaşlık umut vaat ediyor olacak. En basit eğilimin ise, duyguların üzerine kontrol sağlamak olacak olsa da sakın onları yansıtmaktan korkma! Bu tarz durumlarda duygularını göstermen en normal şeydir...Bugün ilişkinizde büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Önemli bir soru zihninizde şekilleniyor: partnerinizi işin içine katmaksızın hedeflerinizin ve hayallerinizin peşinden koşmaya devam etmeli misiniz? Böyle yaparsanız ilişkiniz biter mi? Hayattaki pek çok şey gibi bu da bir denge işi. Eğer partnerinizin sizin için en doğru kişi olduğuna inanıyorsanız, o zaman hiçbir uzlaşma size taviz vermek gibi gelmeyecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün partnerinizle beraber dinlenmeye ve rahatlamaya biraz fazladan zaman ayırmak için ideal bir gün. Uzun ya da kısa vadeli herhangi bir işe başlamanın imkansız göründüğü günlerden biri olabilir. Bütün günü içinizden o anda ne geliyorsa onu yaparak geçirirseniz her şey yolunda gidecektir. Ancak özellikle görülmesi gereken işler varsa en iyisi yavaş ve temkinli ilerlemek. Performansınızın her zaman en üst düzeyde olamayacağını kabul edin.

17 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde sessiz gerilimler yaşanabilir, soğuk rüzgarlar esebilir. Yaşamda, ilişkilerde başarı isteği artabilir. Duygusal ilişkilerde ise samimiyet önem kazanacak. Güvensizlik çalışabilir.

17 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam standartlarını geliştirmek için spora başlayabilirsin. Kendine mesleğin dışında bir uğraş edinmen aklının dağılmasına yardımcı oluyor. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan geçmişten gelen bir mesaj aklını karıştırabilir. Daha önce ilişkisi yaşadığın birine ikinci bir şans vermeyi düşünebilirsin.

17 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaygılarınız geçmiş rahatsızlıklarınızın tekrar önünüze gelmesini düşündürtüyor olabilir. Kendinize korkularınızla baş etmenin yollarını öğretecek bir uzman aramalısınız. Sağlığınız daha iyi bakmalı ve sizi yozlaştıran insanları hayatınızdan çıkartmalısınız.

17 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerinizde ve aşk hayatınızda hassasiyetler oluşabilir. Koruma ve korunma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Denge ve uyum arayacağınız zamanlar olabilir. Evinizle ilgili konularda gündeme gelebilir. Ailenize ait konularda sorumluluklarınız artabilir. Bu konularla ilgilenirken çalışma hayatınızdaki işlerinizi ertelememeye çalışın.

17 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı yenilikler yaşayabilirsiniz. partnerinizle farkı bir yere gidebilir ya da yeni bir maceraya atılabilirsiniz. Her şartta kendinizi iyi hissettiğiniz bir dönemdesiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen ilerleme kaydetmek akışa uymak kadar kolaydır, bu yüzden kendinizi yavaşlamaya zorlayın. Bir yarışta olmadığınızı hatırlamalısınız.

17 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, akşam saatlerine kadar Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek.Sabah saatlerinde günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. 10:54 ile 19:34 arasında boşlukta seyahat edecek olan Ay, işlerinizin yavaş ilerlemesine sebep olabilir. Önemli projelerinizi bu zaman aralığına denk getirmemeye çalışın. Akşam saatlerinde Ay'ın Oğlak burcuna girişi ilişkilerinizi veortaklıklarınızı ön plana taşıyor. Önümüzdeki birkaç gün ikili ilişkilerinizde sorumluluk duygusu ön planda olacaktır.

17 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

17 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık planlarınızı nasıl uygulamak gerektiğini biliyorsunuz. Enerjinizi belirli hedefler üzerinde odaklayın ve hemen haz peşinde olmayın. Ayrıntılarla sabırla başa çıkın. Şimdi herhangi taleplerinizi karşılamak için enerji ve kontrolünüz varken, büyük düşünün.

17 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizin için her şeyden çok değerli, ama yine de çevrenizin etkisinde kalıyorsunuz. Partneriniz sizi bulunduğunuz çevreden uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olamıyor. İş konusundaki titizliğiniz takdir ediliyor, ama bugün işinizle ilgili iletişim sorunları yaşamanız mümkün. Olaylara sakin yaklaşarak vereceğiniz çabalar, mutlu olmanızı sağlayacak. Yatırım konularında, ani kararlar vermekten kaçının. Topuk rahatsızlıklarını olabildiğince az ayakta kalarak çözebilirsiniz

17 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 20' 52" R
Ay
Boğa
07° 42' 36" R
Merkür
Koç
21° 18' 34"
Venüs
Boğa
09° 47' 37"
Mars
Koç
05° 13' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 48"
Satürn
Balık
17° 10' 35"
Uranüs
Boğa
22° 45' 29"
Neptün
Balık
29° 06' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 16"
Lilith
Başak
24° 07' 46"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 07/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>