Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çevrenden İzole Olmak İsteyebilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2020, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Son zamanlarda aşk hayatınız konusunda biraz stresli hissediyor olabilirsiniz. Fakat bugün daha bu stresten kurtulacaksınız. Eğer bir ilişkiden çıktıysanız, nihayet bu travmayı atlatmaya ve tekrar bir şeyler hissetmeye başlayacaksınız. Şu anki ilişkinizde sorun yaşıyorsanız, ilişkinizin olumlu taraflarını görebilir ve birlikte ilerlemeye hazır hissedebilirsiniz.

Size ne kadar da enerji veren bir gün! Her türlü yeni şeyi denemenin zamanı geldi. Gerçekten önemsediğiniz şeyleri yapma zamanı! Bir fikrin o işe olan ilginizi gerçekten arttırması mümkündür. Bu fikri gerçeğe dönüştürmek için her şeyinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Nereye gittiğinizi gerçekten bilmiyormuş gibi hissedebilirsiniz, ancak bu periyodun üretken atmosferine güvenebilirsiniz.

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Yıpranmış ve tükenmiş mi hissediyorsun? Son günleri ele geçiren enerji ve etkileri seni de yordu. Buna şaşırmamak da gerek tabi. Fiziksel olarak dinlenme ve zihinsel olarak rahatlama zamanı geldi. Tai chi'yla ilgilen, yoga ve meditasyon yap. Bunlar kuvvetli canlandırma yöntemleridir. Ekstra uyku veya yürüyüş de sana sakinlik ve tazelenme getirecektir. Bu etkinliklerden en az birini yapmak için her fırsatı değerlendirmelisin!İnançlarınızda büyük bir tutkuyla bağlısınız. Doğru ve yanlışın ne olduğunu açıkça ayırt edebiliyorsunuz ve fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Bugün kendinizi daha cesur bir biçimde ifade edebilirsiniz. Sesinizi yükseltip insanlara, olaylara başka bir yönden de bakılabileceğini göstermek isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her ne kadar ayaklarınızı uzatıp dinlenmek isteseniz de asıl yapmanız gereken son birkaç gündür halledemediğiniz can sıkıcı işleri ve ayrıntıları halletmek. Geçmişe elinizden geldiğince sünger çekin, böylece yarın sırtınızda yük olmadan taze bir başlangıç yapabilirsiniz. Plan yapın, organize olun ve işlere biraz daha pratik yaklaşın.

17 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yenifırsatları önünüze çıkabilir. Ancak kendinizi yeni bir işe başlamak için yorgun hissedebilirsiniz. Yine de maddi çıkarlarınız için fırsatları değerlendirmek isteyeceksiniz. Bununla birlikte evinizde dekorasyonla ilgili değişimler yapabilirsiniz. Tüm bunları yapmak için enerjiniz yerinde.

17 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elindeki işleri hızlı bitirmek adına pratik çözümlere baş vurabilirsin. Bunun sebebi kendine zaman ayırmak istemen. Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysan, çalışanlarına karşı oldukça cömertsin. Bugünkü erdemli davranışların dikkatlerin üzerinde toplanmasına sebep olabilir. Çevrenden yorulmuş olabilir, bir nebze yalnız kalmak isteyebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan eşinin ailesinde yaşanan bir sağlık sorunu gündeme gelebilir.

17 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Burada yapmanız gereken tek şey kendi içinize dönerek bu tür olumsuzlukları biraz daha tolere etmektir. Parasal konularda emin olun her şey yoluna girecektir.

17 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerinizde ve aşk hayatınızda hassasiyetler oluşabilir. Koruma ve korunma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Denge ve uyum arayacağınız zamanlar olabilir. Evinizle ilgili konularda gündeme gelebilir. Ailenize ait konularda sorumluluklarınız artabilir. Bu konularla ilgilenirken çalışma hayatınızdaki işlerinizi ertelememeye çalışın.

17 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi genel anlamda sakin hissedebilirsiniz ancak hisleriniz zorlandığı taktirde beklenen veya ön görülenden büyük tepki gösterebilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkiler, evlilik ve ortaklık konularında yoğun bir gündem sizi beklerken dengeleri korumak adına sabırlı olmalısınız. Maddi ve dünyevi konulara rahat odaklanabileceğiniz bir günde doğal meziyetlerinizden faydalanmalısınız.

17 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Grupla yapılan aktiviteler bugün enerjinizi emebilir. Kariyerinizle ilgili endişeleriniz ise aklınızı fazlasıyla meşgul etmekte. Yapmanız gerekenlere odaklanamıyor olabilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında ilişkiler ve ortaklıklar evinizde seyahat edecek. Bugün duygularınız ve mantığınız arasında kalabilirsiniz.Ay ile Venüs arasındaki olumlu etkileşimi partnerinizle problemlerinizi çözmek için değerlendirebilirsiniz. İmzalı işler ve ortaklıklar için uygun bir gün olacak.

17 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili olumlu gelişmeler yaşamanız mümkündür. Bugünü bir süredir beklemekte olduğunuz gecikmiş bir geliri tam olarak alabilirsiniz. Size kazanç sağlayacak yeni bir girişiminiz hakkında bir haber bekliyorsanız, bu da bugün gelebilir.

17 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızın ısrarıyla birisiyle tanışacaksınız. Kısa zamanda çok anlamlı hale gelecek olan bu tanışma, ilk başta pek hoşunuza gitmeyecek. Ama bu kişi bir süre sonra sizin için çok önemli biri haline gelebilir. İş yerinde başına buyruk davranmanız ve kimseye danışmadan verdiğiniz bazı kararlar, esas olarak şansınızın yardımıyla yüzünüzü güldürüyor. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Sağlığınızla ilgili sorunlarınızın üzerine eğilin.

17 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; birlikteliğinde meydana gelen bazı problemlerden kaynaklı suçu karşı tarafa yüklemeden önce kendinde hata olup olmadığını görmelisin. Hayallerinin ve arzularının arasında değişim isteği olsa da beklemen ve daha çok düşünmen gereken bir zamandasın. Sosyal ortamlarda vakit geçirebilir ve alacağın yeni haberler seni şaşırtabilir.

17 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 26" R
Ay
Oğlak
07° 15' 51"
Merkür
Koç
16° 27' 24"
Venüs
Koç
29° 20' 55"
Mars
Balık
28° 41' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 42"
Satürn
Balık
16° 27' 23"
Uranüs
Boğa
22° 16' 15"
Neptün
Balık
28° 52' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 59"
Lilith
Başak
23° 11' 21"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>