Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü birlikte geçirme planlarınız tek taraflı değil. Heyecanınız ilk günkü gibi devam ediyor. Böyle bir ilişkiyi yakalamış olmaktan çok hoşnut görünüyorsunuz..

Önümüzdeki günlerde kendinize güveninizi testten geçireceğiniz gelişmeler var. Son günlerde üst üste gelen yenilikler sizi şaşırtmıyor. Her yeni duruma başarıyla ayak uyduruyorsunuz.

Bir para tartışmasında seviyeyi koruma çabalarınız olacak. Bu defa da durumun düzeleceğini düşünüyorsunuz, ama her defasında ummadığınız bir harcama bütçenizi etkiliyor.

Birtakım ilişkilerinizde güven sınırlamaları yapmanız gerekiyor. İnsanlar size güvenlerini verirken sizin kadar cömert davranmıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteksiz göründüğünüz bir çalışma için bugünlerde ısrarla karşılaşabilirsiniz. Verimli olabilir. Etki altında kalmadan tek başınıza değerlendirmeniz, sizi istekli yapacak. Karşılaştığınız güçlükleri küçümser tavırlarınız, çevrenizi etkiliyor. Bu etkilenişimi yararlı hale getirmeniz çok mümkün. Öncelikle, kimi insanları egemenlik alanınızın unsurları gibi görmekten vazgeçmelisiniz.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 08:04 Ay-Boğa burcu seyrinde, sakinlik, dinlenme arzusu, keyif veren her şeye yöneleceğiz. Yanlışlardan, karmaşık olandan, huzursuzluk verenden uzak durmak isteriz. Dostlarımızla ilişkimizde, hayata bakış açımızda sağlamlık ve güvenlik arzumuz ön plandadır. Kendimizden başkasına güven duymamız pek kolay olmayabilir. O yüzden temkinli davranabiliriz. Eğer emin olursak, o zaman yüreğimizin içine alır, sevgiyle onu sarmayabiliriz. Saat 17:33 Venüs-Neptün görünümü, ilişkileriniz, sırlarınız, farklı düşünceleriniz, rakipleriniz ve sizi çelişkide bırakan her türlü mevzuda gayet dikkatli bir şekilde ve mantığınızı ön plana alarak hareket etmeniz gerektiğinin göstergesidir. Kurduğunuz düşlerin hakikatler çerçevesinde ve gerçekleşebilir olmasına özen göstermek lazımdır. Birilerinin veya kendi kendinizin kurbanı olmak istemiyorsanız gerçeğin sadece gerçeğin peşinde ilerleyiniz. Mantık terazisinde durumları tartınız. O terazi sizi yanılmaktan yanlış kararlardan koruyucudur. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde birtakım konuşmalara şahit olabilir, kendine anlamsız imalar yapıldığını duyabilirsin.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta bazı taleplere karşı dengeli tavrınızı korumaktan vazgeçmeyebilirsiniz. Yöneticileriniz ile ilgili radikal kararlar verip yüzleşmeyin.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün değiştirmek durumunda kaldığınız işlerinizle ilgili destek alabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmamalısınız...

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Medya, ticaret veya yabancı ortaklı işlerinizde yanılgıya düşebilirsiniz. Gerçekçilikten uzaklaşmayın. Aile ilişkilerinizde sorunlara açık bir dönemdesiniz.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü gelecekle ilgili hedeflerinize odaklanırsınız. Geleceğe karşı güven ve huzurla bakmak istersiniz. Arkadaşlarla yemek içmek, fikir alışverişinde bulunmak, seyahate çıkmak ve ortak gelir fırsatlarını değerlendirmek için güzel bir gün sizi bekler. Ayrıca çocuğunuzun geleceğini şekillendirmek için de harekete geçme zamanı.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

17 Temmuz 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 22' 08" R
Ay
Yay
13° 42' 42"
Merkür
Koç
16° 05' 17"
Venüs
Koç
27° 07' 25"
Mars
Balık
27° 17' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 30"
Satürn
Balık
16° 17' 35"
Uranüs
Boğa
22° 10' 06"
Neptün
Balık
28° 48' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 49"
Lilith
Başak
22° 59' 20"
True Node
Koç
15° 29' 54"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>