Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ödemelerini Kapatıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 30%

Bugün kelimelerinizi nasıl kullandığınıza dikkat edin, çünkü insanlar bir şeyleri ciddiye alabilirler. Bugün, başarısızlık kadar başarı için de harika bir fırsat. Birini mutlu etme ve onu neşelendirme gücünüz var. Başkalarının ihtiyaçlarına karşı duyarlı olun ve normalden daha fazla kulak verin. Birinin daha önce hiç görmediğiniz bir tarafını görebilirsiniz.

Biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Yaşam alanınızdan bıkmış olabilirsiniz. Belki de evinizi daha rahat hale getirmek için bir şeyler yapmanız gerekir. Daha pozitif bir enerji akışı yaratabilecek birkaç basit ekleme yapmak isteyebilirsiniz. Belki yeni bir kitaplık ya da güzel bir kanepe satın alma zamanı gelmiş olabilir. Kalıcı değeri olan bir eşyaya yatırım yapmaktan korkmayın. Ruhunuzu neşelendirmek için bu herhangi bir şey bile olabilir!

Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

Hayatını yeniden organize ediyorsun. Yaşam tarzınla ilgili bir değişiklik yapman gerektiğine karar vermiş olabilirsin. Bütçene dikkat edebilirsin. Son zamanlarda savurgan olmuş olabilirsin mesela! Ya da bir ilişkiye yaklaşımın değişebilir. Bu konuyu romantik partnerinle tartışabilir ve olayların temeline inebilirsiniz. Biraz kazdıkça, çözümü eninde sonunda göreceksin!Bugün dikkatli davranmadığınız takdirde duygusal çatışma yaşayabilirsiniz. İnsanlar onlara verdiğiniz ilk fırsatta damarınız basabilir. Gardınızı aldığınızdan emin olun. Birileri yüzleşmeye hazır olabilir, dolayısıyla siz de kendinizi savunmaya hazır olmalısınız. Sizi alt etmeye çalışan bir güçle mücadele etmenin en iyi yolu her şeyi mükemmel biçimde planlamamış olsanız bile kendinize güvenmekten geçer.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ilişkinizde büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Önemli bir soru zihninizde şekilleniyor: partnerinizi işin içine katmaksızın hedeflerinizin ve hayallerinizin peşinden koşmaya devam etmeli misiniz? Böyle yaparsanız ilişkiniz biter mi? Hayattaki pek çok şey gibi bu da bir denge işi. Eğer partnerinizin sizin için en doğru kişi olduğuna inanıyorsanız, o zaman hiçbir uzlaşma size taviz vermek gibi gelmeyecektir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızdaki bazı kişilerle ilgili iç dünyanızda sorgulama içinde olabilir, niyet ve samimiyet sorgulaması yapabilirsiniz. Eski dostlar, aile üyeleri ve güvene dayalı ilişkilere sahip olduğunuz kişilerle bir araya gelmek iyi gelebilir. Partnerlik ilişkisinde ise ileriye yönelik karar verebilir, ilişkinin geleceğini net bir şekilde görebilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış etmenlerin planlarını etkilemesine izin vermiyorsun. Banka ile olan işlerini sonuçlandırıyorsun. Uzun süredir kredi ödemelerini kapatabilirsin. Stres yaptığın konuların çözüme ulaşması hareket alanını genişletiyor. Evli bir Yengeç burcuysan eşinle keyifli bir akşam yemeği yiyebilirsin.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizdeki kadınlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Sizlerin davranışlarını onaylamadıklarını açıkça belirtip sizlerden kendilerinin sözlerine uymanızı isteyebilirler. Sert tavır sergilemeden önce kendi hayatınıza saygı duymaları gerektiğini anlatmalısınız.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Evle ilgili konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Gün içinde bu durum sizin yorulmanıza neden olabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Denge de kalmanızı sağlayacak uğraşlara yönelmek size iyi gelecektir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu gelişmelerin yaşanabileceği bir gündesiniz ancak mesleki konular ve kariyer alanınızda dikkatli olmanız gerekiyor.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mazide kalan insanlar bugün kapınızı çalabilir. Onlarla iletişime geçmek size iyi gelmeyecek. Bu nedenle tüm çağrıları cevapsız bırakmalısınız.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında ortaklıklar ve ilişkiler evinizde seyahat ediyor.İlişkilerinize veortaklarınıza sorumluluk duygusuyla yaklaşacağınız bir gün olacaktır. Bugün yalnız kalmak istemeyebilir, yakınlarınızın manevi desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Her türlü imzalı işiniz için bugünü değerlendirebilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün para pul hesabınız bolca olabilir, yatırımların peşinde koşabilirsiniz. Ancak aile içinde gerginliklere dikkat etmeli.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizi zenginliğiyle etkilemeye çalışan partner adaylarından uzak durun. Finansal sıkıntılarınız çok yakında sona erecek ve rahata kavuşacaksınız. Sorunlu ve karmaşık durumlardan kurtulmak için daha fazla çaba göstermelisiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişki, gitgide beraberliğe dönüşüyor. Yeni bir aşka duyduğunuz korkuyu yok etmelisiniz. Önümüzdeki günler içinde duygularınız atağa kalkacak gibi. Yeni işinizde yeteneklerinizle ön plana çıkmaya çalışıyorsunuz, fakat önünüzü kesmeye çalışanlar var. Bazı sitemleri dile getirilmeden de anlamanız mümkün. Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler söz konusu. Sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

18 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 30' 09" R
Ay
Boğa
10° 02' 32" R
Merkür
Koç
21° 26' 39"
Venüs
Boğa
09° 59' 25"
Mars
Koç
05° 20' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 03"
Satürn
Balık
17° 11' 20"
Uranüs
Boğa
22° 46' 02"
Neptün
Balık
29° 07' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 47"
Lilith
Başak
24° 08' 50"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 07/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>