Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hayatında Denge İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 80%

Bugün, ailenizle geçirmeniz gereken bir gün. Bu haftasonu yapılması gereken şeyler ve diğer günlük kaygılar yerine, ailenize odaklanmaya çalışın. Çevrenizde şu anda ekstra sevgi ve ilgi isteyen birileri mi var? Belki anne-babanız sizden kucaklaşmalar veya sıcak sohbetler bekliyordur ya da kardeşiniz şu anda zor bir zamandan geçiyor olabilir. Sizi daima seven insanlarla birlikte olmanın keyfini çıkarın.

Bugün, diğer insanlara şifa enerjisi vermek için iyi bir gün. İşyerinde yüksek miktarda stres hisseden bazı insanlar olabilir ve onların kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olabilirsiniz. Belki duruma bir çözüm bulabilirsiniz. Ya da belki objektif ama tutkulu bir bakış açısı edinmelerini sağlayabilirsiniz. Sorunları çözme ve giderme becerinize güvenin ve ihtiyaç duyduğunuz yere adım atmaya cesaret edin.

İş hayatınızla ilgili bazı arzularınız olsa da, şu an isteklerinize göre hareket edeceğiniz bir zaman değil. Bunun zamanı düşündüğünüzden çok daha erken gelecek! İçinizdeki değişimin doğasını anlama aşamasındasınız. Açık bir şekilde sizi yeni yönlere çeken de bu. Sabırlı olun; bırakın dönüşüm rotasını tamamlasın.

Beyninin derin uykuda olduğu günlerden birindesin. Ama kaygılanmana gerek yok. Akışa uyumlu hareket etmeye yatkın doğan, günün yavaşlığına da uyum sağlamakta zorlanmayacak. Çevrendekiler paniklemiş görünüyorsa da, onlara bunun geçici olduğunu ve yarına her şeyin düzeleceğini söyle. Bugünü dinlenmeye ayırmak en iyisi olacaktır.Bugün başkalarının dediklerini yapmaya ve itaat etmeye her zamankinden daha da az yatkınsın. Hatta küçük önerilere bile açıkça karşı çıkabilirsin. Dışarıdan bakınca bu güç savaşının kazananı senmişsin gibi görünebilir, ama içindeki ses farklı konuşabilir: "Dikkatli ol! Biraz fazla ileri gidiyorsun!"

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnançlarınızda büyük bir tutkuyla bağlısınız. Doğru ve yanlışın ne olduğunu açıkça ayırt edebiliyorsunuz ve fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Bugün kendinizi daha cesur bir biçimde ifade edebilirsiniz. Sesinizi yükseltip insanlara, olaylara başka bir yönden de bakılabileceğini göstermek isteyebilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yenifırsatları önünüze çıkabilir. Ancak kendinizi yeni bir işe başlamak için yorgun hissedebilirsiniz. Yine de maddi çıkarlarınız için fırsatları değerlendirmek isteyeceksiniz. Bununla birlikte evinizde dekorasyonla ilgili değişimler yapabilirsiniz. Tüm bunları yapmak için enerjiniz yerinde.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşantın ve yapmak istediklerin arasında belli bir zıtlık olması seni düşündürüyor. Hedeflerine ulaşıp hayatını düzene sokmak için belli uğraşlar içine girebilirsin. Çalışan bir Yengeç burcuysan uzun zamandır beklediğin zam ya da prim haberini alabilirsin. Ailenin uzun zamandır görüşmediği ve yurtdışında olan bir akrabanızdan haber gelebilir. Evli bir Yengeç burcuysan, bugün çocukların ön planda olacak.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın size anlatmak istediklerini anlamayı seçin. Geleceğinizi şekillendirdiğiniz bir zaman diliminden geçiyorsunuz. Kararlarınızı sizlerin en sevdiği yer olan evinizde almak bence bugün en doğrusu olacaktır.

18 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı etkileşimde olduğunuz kişilere karşı özen göstermeniz gerekebilir. İlişkilerde çözülme yaşanabilir. Karar vermeniz gereken konularda iç sesinizi dinlemenizde fayda var. Uğraştıran durumlara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde zevk alacağınız uğraşlarınızla ilgilenmeye zaman bulacaksınız.

18 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi yeterli hissedeceğiniz ve dengede olacağınız bir gün olsa da özellikle partneriniz sizin kadar sakin olmayabilir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgiliniz huzurlu bir ilişkiden yana. Oysa sizin gerilimden hoşlanır gibi davranışlarda bulunmanız ilişkinize zarar veriyor. Bugün enerjik hareketlerinizle insanları harekete geçirecek ve neşelendireceksiniz. Kafanız gayet iyi çalışıyor ve çok iyianlaşmaları yapacaksınız. Grup çalışmalarından çok büyük zevk alıp, hünerlerinizi işinizde göstereceksiniz. Yakınlarınızla ilişkileriniz iyiye doğru gidiyor. Maddiyata yönelik karamsarlıktan kaçınmalısınız.

18 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız görüşmelerde insanların verdiği kesin kararlara fazla bel bağlamamalısınız. Onların da kafası karışık ve biraz zamana ihtiyaçları var. Fikirlerini değiştirebileceklerini göz önünde bulundurmalısınız.

18 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında ilişkiler ve ortaklıklar evinizde seyahat etmeye devam edecek. İlişkilerde gerginlikler gündeme gelebilir.Problemlerin çözümüne yönelik adımlar atılabilir. İş ortaklıklarınızı gözden geçirebilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgilenirseniz, bazı noktalarda yanlış değerlendirmeler veya ufak tefek hatalar yapma riskiniz olacağını bilin. Diğer taraftan, maddiyat ile ilgili olarak görüş veya destek almak istediğiniz bir kişi de sizi kasıtlı olarak yanıltmaya çalışabilir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kararlı ve egemen imajınızı bir övgü biçiminde ele aldığınızda, kendinizi de şaşırtan davranışlar içine girebiliyorsunuz. Bugünlerde buna dayalı bazı aşırılıklar sorun yaratabilir. Yaşadığınız bazı iç çözümsüzlükleri abartıp davranışlarınızda belirleyici rol oynamalarına neden olabilirsiniz. Yakın dostluklarda özenli olmanız gereken günler.

18 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; ilişkinde meydana gelmiş olan sorunları çözmek için sessiz bir ortam ararken; gerçekliğe döndüğün anda birlikteliğindeki sorunların çözüme kavuştuğunu fark edeceksin. Empati eşiğini yükselttiğin ve anlamaya başladığın anda işler yolu girmeye başlayacaktır.

18 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 10" R
Ay
Oğlak
06° 04' 05"
Merkür
Koç
16° 25' 55"
Venüs
Koç
29° 14' 15"
Mars
Balık
28° 37' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 26"
Satürn
Balık
16° 26' 54"
Uranüs
Boğa
22° 15' 56"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 40"
Lilith
Başak
23° 10' 45"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>