Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün genel bir rahatlama hissedeceksiniz. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. Çevrenizdeki olaylara çok fazla dikkat etmeyeceksiniz ve bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz.

İşyerinizde beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani gelişmeler duygusal gerilime girmenize neden olabilir. Sakinlikle öfke arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. Bugün herhangikonusunda yeni kararlar almamalısınız.

Parasal konularda bugün dikkatsiz davranabilirisiniz ve bu durum size bir huzursuzluk verebilir ve özgüveninizin kaybolmasına sebep olabilir. Alış verişe bir süre daha çıkamayacaksınız.

Olaylar karşısında fazlaca etkilenmeye yatkınsınız ve olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir ve konuları yavaş düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi güçlü hissedeceğiniz bugün , normalde zorlukla halledebildiğiniz işlerinizi rahatlıkla yerine getirebileceksiniz. Bugün normalden fazla olan enerjinizi dikkatli kullanmalı ve kendinizi fazla yormamalısınız. Aksi takdirde sağlık sorununuz nüksedebilir. Akşam saatlerini dinlenerek geçirmenizde fayda var.

18 Temmuz 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Salı gününe iki önemli enerji etkinliğinde adım atıyoruz. İlki, saat 04:37 Mars-Uranüs görünümüdür. Bir yandan özgürce hareket etmek isterken, diğer taraftan ilişki hayatınızdaki baskıların, sorunların üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz. Peki nasıl düşünürsünüz? Bir yandan hedeflerinizi, geçmişin gölgeleri altında değerlendirmeye çalışır, diğer taraftan yeni bir sayfadan hayata bakmanın zorlukları altında kısılıp kasılabilirsiniz. Peki ne yapılmalıdır? Mesleki konularda ilerlemek istiyorsak kendimizi geliştirmek, ilişkide huzur bulmak istiyorsak seçimlerimizi bir daha gözden geçirmek durumundayız. Eğer bir yol açılmışsa önünüzde neden kendinizle çelişkidesiniz. Yaşadığınız deneyimlerin size kazandırdıklarını iyi tahlil edebilirseniz, hem kendinizi hem de geleceğinizi güvence altına alarak yolunuzda cesaretle ilerleyebilirsiniz. Şu aralar yavaşlamış olabiliriz. Bu durum bizi gerginleştirmemeli. Bu bekleyiş, bir çok şeyin aslını astarını öğrenmenizde faydalı olabilir. Kendi içimizde yarattığımız korkuların esiri olmak yerine, kendi gerçeğimize sahip çıkarsak doğru iz üzerinde başarılı sonuçlar alabiliriz. Sinirlenmeye, bir şeylerin bizi yoldan çıkarmasına izin vermemeli, bilinçli düşünmeye çalışmalıyız. Eğer hatalarımız varsa, seçimlerimizi tekrar gözden geçirmekte fayda var dostlarım. İkincisi, saat 23:09 itibariyle etkili olacak. Venüs-Jüpiter görünümü, bedensel ve psikolojik anlamda sizi zorlayan sıkıntılarınıza çözüm bulmanızda destek veriyor. Aileniz ve geleceğinizle ilgili konuları doğru ve yararlı şekilde düzenlemenizde yardımcı oluyor. Moral ve motivasyon açısından kendinizi yenilemenizi sağlıyor. Çalışma hayatınızı ilgilendiren her konuda kendinize güven duygunuzu yükselttiği gibi, iletişim gücünüzle insanları etkilemenizde destek veriyor. Gün boyunca yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Temmuz 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Stresten uzak bir gün. Öğle saatlerindeyerinde işlerin yavaşça ve sakince aktığına tanıklık edebilirsin.

18 Temmuz 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk, sevgi ve flörtlerle ilgili toparlayıcı etkilerle hayatınızı şekillendirmek isteyebilirsiniz. Sevindirici uzun vadeli bazı gelişmeler oluşabilir.

18 Temmuz 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi ilerletmek için mücadele verebilirsiniz. Ticari konularda gelecek yönünde yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ani gelişen olaylarda tepkisel davranabilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çalışmak size zor gelebilir ve dikkatinizi bir konu üzerinde yoğunlaştırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yine de yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz...

18 Temmuz 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğe yönelik fikirlerinizi paylaşıma açarken yenilikçi ve sıradışı bir tutum izleyebilirsiniz. Sosyal organizasyonlar, davetler, buluşmalar gündeminize gelebilir, ortak amaçlı uğraşlarda yer alabilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla sürtüşmelere açık bir süreçtesiniz. Gün içinde istekleriniz için ısrar etmek gibi etkileriniz yüksek olacak.

18 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde iletişimi bol bir gün sizi bekler. Dostlarınızla bir araya gelip eski günleri ve anılarınızı yad edebilirsiniz. Aile içi dinamiklerinizde radikal kararlar alırsınız. Arka planda çok konuşuluyor olabilirsiniz. Ofis çalışanları çok laf azmantığı dahilindeakışını aksatabilirler. Gündelik hayatta planlamadığınız bir takım işleri de bugün çözüme kavuşturursunuz.

18 Temmuz 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

18 Temmuz 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 09' 23" R
Ay
Başak
13° 37' 16"
Merkür
Koç
17° 21' 55"
Venüs
Koç
17° 59' 50"
Mars
Balık
21° 34' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 09"
Satürn
Balık
15° 35' 21"
Uranüs
Boğa
21° 45' 20"
Neptün
Balık
28° 34' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 08"
Lilith
Başak
22° 10' 04"
True Node
Koç
15° 37' 06"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>