Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İletişimin Güçleniyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 50%

Kişisel bir tatil için bazı seyahat planları yapabilirsiniz. Uzak adalara veya kozmopolit bir şehre gitmeyi düşünebilirsiniz. Şu anki hayat tarzınız içinde biraz sıkılmış veya huzursuz hissediyorsunuz. Bir süredir tatile çıkmadıysanız, belki artık zamanı gelmiştir. Sevgilinizin de fikirlerini alın veya internetten tatil ve seyahat yerlerini araştırın.

Bugün yapmak isteyebileceğiniz tek şey, kendinizi işinize adamak olacaktır. İşinizde sizi hedeflerinize erişmekten alıkoyan unsurları ayırmanın zamanı gelebilir. Bazı engelleri ortaya çıkarmaktan korkmayın, küçük bir sorunu önümüzdeki günlerde yeni bir çalışma biçimine dönüştürmenize izin verebilirler.

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

Bırak eğlenceli yönün bugün kendini göstersin. Gün ilerledikçe, aydınlık gökyüzünü bulutlar kaplamaya başlayacak. Nasıl hisseettiğini ifade etmek konusunda güçlükler yaşayabilirsin. Odağını içeriye ver ve kimseye bir şey kanıtlamana gerek kalmadan yüksek bir seviyede özgüven sürdürebileceğini bil.Bugün aklın bir konuda iki farklı yöne gidecek. Bir seçim yapma baskısıyla burun buruna geleceksin. Belki ikiarasında bir seçim yapmaya çalışıyorsundur. Pozisyonların artı ve eksilerini değerlendir. Belki de okula ek bir eğitim almak için dönüp dönmemek arasında gidip geliyorsundur. Duygularının seni etkilemesine izin verme. Biraz araştırma yap ve senin için karlı olanı seçmeye odaklan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dikkatli davranmadığınız takdirde duygusal çatışma yaşayabilirsiniz. İnsanlar onlara verdiğiniz ilk fırsatta damarınız basabilir. Gardınızı aldığınızdan emin olun. Birileri yüzleşmeye hazır olabilir, dolayısıyla siz de kendinizi savunmaya hazır olmalısınız. Sizi alt etmeye çalışan bir güçle mücadele etmenin en iyi yolu her şeyi mükemmel biçimde planlamamış olsanız bile kendinize güvenmekten geçer.

19 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk hayatı ve ilişkilerde ilerleme, sağlamlaşma durumları olabilir. Bir teklif alabilir, bir görüşme içinde olabilirsiniz. Geçmiş bir ilişkinin etkisi, geçmişe göre bugünü yönetme hali olabilir. Yeni ilişkiler için eski deneyimlerle bağınızı kesmelisiniz. Duyguları bastırmak yerine kendinizi ifade etmelisiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüksek motivasyonun arkadaşların ile olan iletişimini güçlendiriyor. Etrafa pozitif duygular dağıtıyorsun. Kendine olan güveninin yüksek olmasıyerinde atılgan davranmanın önünü açıyor. Bugün üstlerinden bir terfii talebinde bulunabilirsin. Biten ilişkinin duygusal anlamda yaşattığı olumsuz etkiyi ortadan kaldırıyorsun.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün takımın gözde oyuncusu sizsiniz. Çalışmalarınıza yeni bir bakış açısı kazandıracak fikirlerinizle istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. İş hayatınızda ya da partnerinizle büyük çekişmeler yaşıyor olabilirsiniz. Hayatınızı daha sade bir yöne çekmek isterken bugün daha karmaşık hale getirmeyin.

19 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Denge ve uyum içinde kalmaya özen gösterin. Ortaklı işlerden kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir. Korktuğunuz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Gün içinde yaşanan toplumsal olaylar zorlayıcı bir hal alabilir. Akışta kalmaya çalışın.

19 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizin tamir işlerini gerçekleştirmek için uygun bir gün. Aşk konusunda partnerinize atacağınız her türlü yapıcı adımın sevgi ile karşılanacağından emin olabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşınıza bugün üzerinizde derin duygusal etkiler bırakan kişiler çıkabilir, ilişkilerinizin baskısını bir miktar daha hissedebilirsiniz. Duygusal yoğunluğun ve hassasiyetlerin yüksek olduğu bir günde karşılıklı dengelere dikkat etmek gerekebilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınıza çıkan her çekici kişiyle biraz flört ettmeniz eşinizin dikkatinden kaçmadı. Ona ne kadar saygı duyduğunuzu hatırlayın ve bu hatayı bir daha yapmamaya çalışın.

19 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, gece saatlerine kadar Oğlak burcundaki seyahatine devam edecek.İkili ilişkileriniz veortaklıklarınızla ilgili konular gün boyunca ön planda olacaktır. Venüs ile Satürn arasındaki kare açı yakın ilişkilerinizde yaşanabilecek problemlere işaret ediyor. Aile üyelerinizle veya eşinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Bugün yetenekliarkadaşlarınız ile birlikte ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. Aile bireyleriniz ile birlikte çok keyifli bir gün geçireceksiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her bakımdan çok şanslı bir gün. Yapacağınız jestler ve küçük sürprizlerle partnerinizin kalbini fethedebilir, ilişkinize yeni heyecanlar katabilirsiniz. İş yerinizde yaşayacağınız olayların sizin için ne kadar iyi ve olumlu sonuçlar vereceğine siz bile şaşıracak, hayalinizdeki çalışma ortamını yakalayabileceksiniz. Ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerektiğini unutmayın. Yakında para durumlarınızda gözle görülür düzelmeler söz konusu. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi halsiz bırakmış

19 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 04' 44" R
Ay
Boğa
03° 38' 45" R
Merkür
Koç
21° 04' 43"
Venüs
Boğa
09° 27' 06"
Mars
Koç
05° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 53"
Satürn
Balık
17° 09' 14"
Uranüs
Boğa
22° 44' 31"
Neptün
Balık
29° 06' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 22"
Lilith
Başak
24° 05' 55"
True Node
Koç
15° 23' 41"
Son Güncelleme : 07/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>