Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sakin Tavırdasın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 30%

Aşk hayatınızdaki bir şey hakkında sorumluluk almanız gerekiyor. Bugün bunu yapma şansınız olacak. Ailevi değerleriniz, sizi 'politik olarak doğru' olmayan bir hayat yaşamaktan alıkoyabilir. Bir defalığına masaya yumruğunuzu vurmalısınız! İnsanların seçimlerine saygı duyun ki, kendinize de saygınız olsun.

Bu tür bir gün Yengeç için özel olarak planlandı. Konsantrasyon, disiplin ve görev duygusu hepsi birleşip aklınızı çelecek. Özellikle kariyer planlarınızın gelişimi meselesi ise, akranlarınız arasında neredeyse hiç çaba sarf etmeden öne çıkacaksınız. Elbette, risklerin dikkatli bir hesaplamasını yaptıktan sonra, bazı ek inisiyatifler almaya bile cesaret edebilirsiniz!

Arkadaşlık ve komşuluk ilişkileriniz sıcak, cana yakın ve destekleyici olacak gibi görünüyor. Eğer bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, bu dönemde o yardımı bulma konusunda hiç zorlanmayacaksınız. Her zamankinden daha sosyal hissediyorsunuz ve kesinlikle birine yardım eli uzatmaya hep olduğunuzdan daha isteklisiniz. Bugün dünden sonra size çocuk oyuncağı gibi gelecek. Bu nedenle, yapabileceklerinizi görmeniz için iyi bir gün!

Bugün duygularının hakimiyetini daha kolay sağlayabileceğin bir gün. Çevrede olumlu ve destekçi enerjiler bulunuyor. Bugün dikkat etmen gereken şey ise kararsızlık. İş bir konu üzerine eyleme geçmeye gelince, hangi yöne gideceğine emin olamıyorsun. Bugün biraz geri planda kalman iyi olacaktır. Büyük adımlarını başka zamana sakla.Dün gece olması gerekenden çok daha geç bir saatte eve dönmüş ve bu yüzden yorgun, bitkin hissediyor olabilirsiniz. Vitamin alın ve ayılmak için kahve içmeyin. Zihninizi temizlemek için temiz havada yürüyüşe çıkıp endorfin salgılayın ve enerjinizi yükseltin. Bu, normalde olduğunuz gibi bir gün geçirmenize yardımcı olacaktır. Bundan sonrası için tavsiyemiz: gece geç dönmeler alışkanlık haline gelmemeli!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının dediklerini yapmaya ve itaat etmeye her zamankinden daha da az yatkınsın. Hatta küçük önerilere bile açıkça karşı çıkabilirsin. Dışarıdan bakınca bu güç savaşının kazananı senmişsin gibi görünebilir, ama içindeki ses farklı konuşabilir: "Dikkatli ol! Biraz fazla ileri gidiyorsun!"

19 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tamamlamanız gereken bir proje ya da yeni başlamanız gereken birolabilir ancak hayal gücünüz istediğiniz gibi çalışmayabilir. Tamamen vazgeçmeden işinizi bir kenara koyun ve zihninizi temizlemek için dinlenin. Her şey normale dönecek.

19 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne beklediğinden daha sakin başlıyorsun. Kimsenin sana müdahale etmesini ve yaşamına dokunmasını istemeyeceksin. Bugün konuşacağın kişiler hayatına renk katabilir. İşinden memnun olmayan bir Yengeç burcuysan bugün fark edeceğin fırsatlara balıklama atlamamalısın. Yağmurdan kaçarken doluya tutulabilirsin. Yakın bir aile dostunuzun yurtdışına taşınması seni üzebilir.

19 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali anlamda beklentilerinizi karşılıyor olmanız ve borçlarınızdan büyük ölçüde kurtulmanız sizin, geleceğe daha güvenle bakmanızı sağlayacaktır. Planlarınızı iyi yapmalısınız.

19 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularınla meşgul olabilirsiniz. Banka işlerinizde dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Erken saatlerdehayatınızla ilgili ciddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sizi yoran konulara karşı tedbirli davranmakta fayda var. Gün içinde işlerde beklemeler olabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara karşı dikkat etmelisiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha sakin tutum sergilemeli, gerekirse sakinmiş gibi davranmalısınız ama sert tavırlardan kaçınmalısınız. Sizin için bugün değişim odaklı geçebilir.

19 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınıza bugünkonusunda yeni bir fırsat çıkabilir. Uzun süreli birolmasa da elinize kısa sürede çok para geçmesini istiyorsanız bu teklifi kabul etmeyi düşünmelisiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda seyahat ediyor. Bugün gündeminizde kredileriniz ve borçlarınızla ilgili konular olacaktır.Ay ile Uranüs arasındaki kare açı sabah saatlerinde yapılabilecek sürpriz bir harcamaya işaret ediyor. Sabah saatlerinde finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşamınıza verdiğiniz önemin artacağı bir gün geçirebilirsiniz. Aile, sizin için herşeyden önce gelebilir ve aile bireyleri ile olan ilişkilerinizi güçlendirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Ev ortamındaki olumlu titreşimler sizi rahatlatacaktır.

19 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay Oğlak burcunda ilerlemeyi sürdürürken ilişkilerin getirdiği zorlayıcı durumlar karşısında sakin tepkiler vermeyi ihmal etmemeli, soğukkanlılığınızı korumaya çalışmalısınız. Karşınızdaki kişiyi anlamak için derin sorgulamalar içinde bulunabilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; finansal kaynaklarınla ilgili olarak büyümeyi planlayabilir ama hali hazırda seni zorlayan borçlardan dolayı adım atamayabilirsin. Risk almak için uygun bir dönemde olmadığını bilmen senin lehine olurken; duygusal gerginliklere neden olabilecek ve seni hızlı karar almaya yöneltecek durumlara dikkat etmelisin.

19 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>