Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var. Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanıza neden oluyor.

Gerçekten uzun zamandır sürekli büyük işlerin üstesinden geliyorsunuz. Sınavı hep başarıyla atlatmanıza rağmen, yeterince takdir edilmediğinizi düşünüyorsunuz. Duygusal öngörüler yanıltıcı olabilir.

Biraz daha önünüzü görmek ve biraz daha uzun vadeli plan yapmak istiyorsunuz. Bunu yapabilecek standardınızın olmasına rağmen, başaramamanız plansızlığınızın göstergesi olabilir.

Şansınızı iyi kullanıp kullanamamak sadece size bağlı. Dış telkinler şans konularında pek anlamlı olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyi apaçık yaşamak bazı sıkıntılar çekmenize neden olabiliyor. Çevrenizde sizinle aynı değerleri paylaşmayan kişiler de var. Çok yakın dostlarınızın bu konudaki uyarılarına kulak vermelisiniz. Çok göz önünde yaşasanız da arzularınız ve beklentileriniz sadece size özel kalmalı. Bunun sırrı da benzer ilgileri olan insanlarla dostluk kurmak ve özel yaşamınızı sizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 09:12-10:32 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında yönsüzlük ve kimi zaman kafa karışıklığı gibi durumların oluşması mümkündür. Kişi baskı altında gereksiz kararlar verebilir ve sonrasında pişmanlık duyabilir. O nedenle beklemede kalarak durumu incelemek yararlıdır. Saat 10:32 Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, farklı bir şeyler yapmak, yaratıcı çalışmalarda bulunmak, geri plana çekerek kendinizi gözden geçirmek anlamında oldukça etkilidir. Bir yandan kafanızın içindeki sorulara cevap aramaya çalışırken diğer yandan verdiğiniz cevabın sizi tatmin etmediğini fark edebilirsiniz. Saat 22:16 Merkür-Satürn görünümü, finansal tüm işlerimizi olumlu şekilde halletmemizde yardımcıdır. Ayrıca sevdiklerimizi memnun edici ve bizim de mutlu olmamızı sağlayıcı gelişmelerin de göstergesidir. Gönlünüz her dem huzur bulsun. Kalben sevgilerimle,

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketlilikten uzaklaştığın bir gün seni bekliyor. Gün içerisinde bazı şeyler ertelenebilir; ağırkanlı olabilirsin.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. İstemeden söylediğiniz bazı sözlerin geri dönüşü olmayabilir.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Stresler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Kendinizi zor durumlara sokacağınız durumlar olabilir. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin. Yaşanan değişimleri kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fark edilmek, övgü dolu sözcükler duymak sizi motive edecek. Ama siz bunları hep istiyorsunuz. Sahip olduklarınızla şu an yetinmelisiniz. Daha fazlası...

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki maddiyata dayalı konuşmalarınızı ve görüşmelerinizi karara bağlayabilirsiniz. Bu alandaki işlerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Kalıcı işleriniz için özgüvenle ve azimle harekete geçin.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay duygusal krizleri yönetmenize neden olacak. Özellikle size yakın iki kadın arasında kalabilirsiniz. Alacağınız duygusal kararlarda ikilemler yaşayabilirsiniz. En iyisi duyguyla mantığı ayrı ayrı değerlendirerek hayatınıza yön verin. Yaşamınızdaki köklü değişime direnmek yerine ayak uydurmak sizin için en doğrusu olacaktır.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

19 Temmuz 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 49' 14" R
Ay
Başak
21° 38' 53"
Merkür
Koç
17° 03' 50"
Venüs
Koç
18° 50' 11"
Mars
Balık
22° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 29"
Satürn
Balık
15° 39' 22"
Uranüs
Boğa
21° 47' 34"
Neptün
Balık
28° 35' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 31"
Lilith
Başak
22° 14' 35"
True Node
Koç
15° 37' 58"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>