Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sakin Kalmayı Başarıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Partnerinin sürpriz yaparak seni şaşırtması mümkün. Çok farklı aktiviteler hakkında planlar yapması aranızdaki ilişkinin güçlenmesini sağlayacak. Seni heyecanlandıracak aktivitelerle karşına çıkması onu senin için daha da özel yapacak.

Çok yönlü oluşunuz, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymanızı sağlıyor. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir. Yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor.

Karşına çıkacak fırsatları değerlendirmek konusunda daha istekli olmalısın. Yeni şeyler hakkında daha heyecanlı olmak seni başarıya daha çabuk götürecek. Mümkün olduğunca yeniliklere açık olmak sana fazlasıyla yarar sağlayacak.

Gün içinde yorgun düşmemek için daha dikkatli olmalısın. Enerjini idareli kullanmak işine daha iyi odaklanmanı sağlayacak. Dinlenmeyi ihmal etmemek daha kendini daha canlı hissetmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bol bol telefonlaşmalar yaşanabilir. Sevdiğin kişilerle bayramlaşmak, onların halini hatırını sormak önemli olabilir. Kendini içine kapatmamak ve iletişime açık olmak daha iyi olacak.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, İkizler ayı Merkür'e uyum sağlarken, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü aktive ediyor ve aydınlanma anlarının sizi karşılamasına izin veriyor. Şu anda düşüncelerinize dikkat edin, özellikle de gün boyunca ruh halinizde dalgalanmalar olduğunu fark edeceksiniz. Bu arada, tatlı Venüs bu sabah ateşli Koç burcuna geçiyor ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca profesyonel hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı oluyor. Bu gezegensel yerleşim, mesleki değişimler, terfiler ve para kazanma potansiyelinizin yükselmesi için iyiye işaret ediyor, ancak işler alıştığınızdan biraz daha hızlı hareket edebilir.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ramazan Bayramı’nın ilk günü. Şehir dışında yaşayan akrabalarınla görüşüp, hasret gidermek isteyeceksin. Birikimlerin ile ilgili konular gündeme gelebilir. Bu konuda aceleci davranmayarak, en doğru kararları almak isteyeceksin.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda üstleriniz sizden yeni bir görev isteyebilir. Hedef kitlenizi düşünerek yapacağınız bu çalışmada tüm tecrübenizi kullanmanız, oluşturacağınız etkiyi büyütecektir. Bu işin sonunda kazanan siz olacaksınız bunu unutmadan ilerlemeye devam etmeli yaşamınızı benimsemelisiniz.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni fikirler üreteceğiniz ve harekete geçmekte zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde işlerinizin rast gitmesinden dolayı kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda abartıya kaçabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ticari görüşmeler yapacağınız zamanlar olabilir.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı olarak bugünlerde mevcut ilişkinizde istediğiniz gibi yolunda gitmeyecek durumlar olabilir. Tadını çıkarmanızda fayda var.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç hafta sonunda artık her yeni günün yeni zorluklarla geldiğini anladınız sevgili #burç adı#. Örneğin, bugün fiziksel görüntünüzle ilgili şüpheleriniz olabilir. Çekiciliğinizi mi sorguluyorsunuz yoksa özel birini etkileyip etkileyemeyeceğinizi mi sorguluyorsunuz? Bir noktada yanlış bir değerlendirmeden bulunmuş ve şu an ününüzü zedelemiş olduğunuzdan mı korkuyorsunuz? Gün sonunda vereceğiniz bir karar tüm bu endişelerinizi alıp götürecek.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu zamanda sizin için ruhsal uyanışlar mümkündür. Son zamanlarda kişisel felsefelerinizi daha sık düşünüyor olabilirsiniz ve bu, önünüzde gördüğünüzün ötesinde dünya hakkında daha fazla şey öğrenmenin bir işareti olabilir. İçsel benliğinizle iletişim kurmanıza ve biraz ruh arayışı yapmanıza izin veren bir yerde zaman geçirmek sizin için çok faydalı olabilir.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel özgürlüklerine karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün özel hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken, duygusal tatmin sağlıyorsunuz.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün biraz enerjiniz düşük olabilir, duygusal olabilirsiniz. Ailenizle ve sevdiklerinizle bir arada olmak size iyi gelse de, kendi alanınıza ihtiyaç duyabilirsiniz. Çok kalabalıklara girmemeye çalışın.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizle ilgili birtakım değişimler söz konusu. Evinizle ilgili yenilikler düşünebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini değiştirmeniz ve küçük tamiratlar söz konusu olacak. Yakın akrabalarınız ev değiştirebilirler. Onların bu konuda sizden yardım istemeleri olasılığı var.

2 Mayıs 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 04' 30" R
Ay
İkizler
03° 27' 17" R
Merkür
Koç
22° 53' 39"
Venüs
Boğa
11° 59' 29"
Mars
Koç
06° 35' 14"
Jüpiter
Boğa
26° 03' 00"
Satürn
Balık
17° 19' 02"
Uranüs
Boğa
22° 51' 41"
Neptün
Balık
29° 09' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
21° 09' 03"
Lilith
Başak
24° 19' 39"
True Node
Koç
15° 16' 34"
Son Güncelleme : 09/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>