Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Karamsarlık Olabilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 40%

Gelecek günün aşk hayatınız için yenilik tohumlarını içerdiğini bilmek mutluluk verici Bugünden itibaren, gelecek ay başkalarıyla olan ilişkilerinizde olayların nasıl geliştiğine şaşıracaksınız. Yeni insanlarla tanışmaya başladıkça işler daha karmaşık bir hal alıyor. Önümüzdeki yol, her zamankinden daha az bireysel bir yol olacak.

Kariyeriniz için bir yol ayrımında gibi hissedebilirsiniz. Son zamanlarda profesyonel gelişiminizin bir aşamasını tamamladınız ve şimdi artık yeni bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi. Üniversiteyi yeni bitirdiyseniz, profesyonel dünyaya girmeye çoktan hazırsınız. Zaten bir süredir çalışıyorsanız, şu anki şirketinizde bir takım değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Kendiniz işinizi kurmaya bile hazır olabilirsiniz. Cesur ve iddialı olun.

Bugün modunuz biraz düşük olabilir fakat böyle hissetmenizde bir neden bulamıyor ve neden böyle olduğunuzu anlamıyor olabilirsiniz. Bu durum fiziksek veya mental yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir ya da geçmişteki bir şeye olan öfkeniz yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Eğer ikinci durum söz konusuysa, bir şey yapmayın. Onunla başa çıkmanın en iyi yolu koşuya çıkmak veya bir aerobik kursuna yazılmak. Bu şekilde çok daha iyi hissedeceksiniz!

Darmadağın bir halde mi hissediyorsun? Bugün birbirinden farklı milyonlarca şeyi merak edebilirsin. Ailevi görevlerini üstlenecek kadar kuvvetli misin? Çekici misin? Önemli biri misin? Tabi ki bütün bu sorular kaygı yüklü hislerinin yansımaları. Endişelenme; önümüzdeki birkaç hafta daha stressiz geçecek.Aniden bir kaya önünüze düştüğünde dengenizi sürdürmek zordur. Konuyu çözümlemek düşündüğünüz kadar zor değildir, çünkü bu kaya size bir hediye olarak da düşmüş olabilir. İlk başta sizi biraz şok etmiş de olsa, bu sürprizin içinde önemli bir mesaj da olabilir. Olay mesajın ne olduğunu anlamaya çalışmakta…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün gece olması gerekenden çok daha geç bir saatte eve dönmüş ve bu yüzden yorgun, bitkin hissediyor olabilirsiniz. Vitamin alın ve ayılmak için kahve içmeyin. Zihninizi temizlemek için temiz havada yürüyüşe çıkıp endorfin salgılayın ve enerjinizi yükseltin. Bu, normalde olduğunuz gibi bir gün geçirmenize yardımcı olacaktır. Bundan sonrası için tavsiyemiz: gece geç dönmeler alışkanlık haline gelmemeli!

20 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Gelecek hakkında mutlu, heyecanlı, hevesli ve iyimser olabilirsiniz. Aile, arkadaşlar ve komşularla ilişkilerin sıcak ve samimi olması muhtemeldir. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle sürpriz bir karşılaşma olabilir.

20 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün anlamsız bir şekilde duygularında karamsarlık havası oluşabilir. Üzerindeki bu havayı kırmak için sorumluluklarını ve elindeki işleri bir an önce eritmek isteyebilirsin. Yakın arkadaşlarınla gireceğin diyaloglarda kesin yargılardan ve iğneleyici sözlerden uzak durmalısın. Duygusal anlamda boşluk hissetmek kendini yalnız bırakmaktan ötürü olabilir. Mide problemlerin varsa yağlı gıdalardan uzak durman gerekiyor.

20 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizler için en önemli yer olan evinizde zaman geçirmek oldukça sizleri yaratıcı biri haline getiriyordur. Evden yaptığınız her çalışma sizi besler ve hayata karşı umutlarınızı tazeler. Bugün de yenigirişimlerini konuşmak veya yeniden değerlendirmek için harika bir gün.

20 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para durumundaki dalgalanmalarla uğraşacağınız bir gündesiniz. Kararsız koşullar sizi yorabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar olabilir. Yaşanan olayları kabullenme içine girebilirsiniz. Kriz yaratacak olan durumlardan olduğunca uzak durmakta fayda var. Sakin kalıp olayları lehinize çevirebilirsiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin hassaslaştığı bu dönemde dış dünyadaki bazı negatif enerjiler sizi rahatsız edebilir. Akşam saatlerinde konfor alanınızdan çıkıp çözümü tercih edebilirsiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bahar gündönümüyle Güneş'in burç değiştirmesinin ardından artık hedeflerinize ve planlarınıza odaklanıyorsunuz,hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular sizi daha fazla motive edebilir. Enerjinizi, ışığınızı gösterme zamanınız başlıyor.

20 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaratıcı bir proje tasarlamanız gerekli ancak zihniniz her zamanki gibi size kolaylıkla fikirler sunamıyor. Bu durumun geçici olduğuna inanın. Yarın eski halinize dönmüş olacaksınız.

20 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda seyahat etmeye devam edecek. Kredilerinizle ve gelir paylaşımıyla ilgili konular bugün ön planda olacaktır.Ay ile Venüs arasındaki kare açı finansal konularda temkinli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Güneş'in Koç burcuna girişi ile kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkıyor.

20 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin sosyal yönünün güçlenmesi, günün ana konusu haline gelebilir. Yakın çevrenizle birlikte çeşitli sosyal faaliyetlere katılabilirsiniz. Çeşitli insanlarla, çeşitli cihazlar üzerinden iletişime geçmeniz de mümkündür.

20 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ani gelişen olaylar ve art arda alacağınız teklifler hayatınızı değiştirebilir. Aşk hayatınızda evliliğe giden bir sürece girebilirsiniz. Her Yengeç burcu için değil tabi ki. Derin aşklar yaşayan Yengeç burçları kendilerini biliyorlar. Maddi düzenlemeler önemli. Alışverişin ucu kaçmış olabilir.

20 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; birlikteliğinde bugün çift olarak bazı çatışmalar meydana gelirken; tartışmanın ana meselesinden uzaklaşıp detaylarda boğulmaya başladığın an işler büyüyebilir. Alttan almaya çalışmalı; konuyu çözümsüz hale getirmeden önce tepkilerini kontrol etmeye çalışmalısın. Agresif tavırlardan uzak durman gerek.

20 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 43" R
Ay
Oğlak
08° 55' 27"
Merkür
Koç
16° 29' 29"
Venüs
Koç
29° 30' 10"
Mars
Balık
28° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 24"
Lilith
Başak
23° 12' 11"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>