Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Bir Sayfa Açıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2021, Salı

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 60%

Büyük olasılıkla aşk hayatınızla ilgili bir söz vermeniz ya da vaatte bulunmanız istenebilir. Bu kesin adımı atacak mısınız? günün sorusu bu. Bugün ve önümüzdeki birkaç gün içinde, yaptıklarınızı kanıtlamak zorunda kalacaksınız ve bu çok büyük ihtimalle romantik ilişkilerinizden kaynaklanıyor. Bu sefer kaçmak yok. Düşüncenizi söylemenin zamanı geldi.

Yeni sistem veya prosedürü uygulamak için iyi bir gün. Son zamanlarda mesleğinizde öğrenmek ve büyümek için çok çalıştınız ve şimdi öğrendiklerinizden bazılarını kullanmaya başlama zamanı gelmiş olabilir. İş yerinde konuşmaya başlayın ve bu yeni bilgileri pratik bir şekilde kullanın. İnsanlar, ilerlemekte ve çalışmakta olduğunuzun farkına varabilir ve katkılarınızı takdir edeceklerdir.

Bugün, bir parti veya buluşmada kulak misafiri olduğunuz bazı haberler sizi şaşırtabilir. Kendi kariyer yöneliminiz hakkında sizi ikinci kez düşünmeye itecekfırsatları ya da birine yakın olmadan önce bir daha düşünmenizi gerektirecek şeyler duyabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye direkt inanmayın. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

Ruh halin inişli çıkışlı seyrediyor. Neden duygularının kararsız olduğunu anlamayabilirsin. Ama bu durum da günün enerjisinin bir parçası sadece! Kendini, tıpkı bir film karakterini gözlemler gibi izle. Bir konuda öfkelenirsen, kendini hemen suçlama. Kendini kontrol etmek için elinden geleni yap ve yoluna bak. Öfke patlamalarına bir filmden kareler olarak bak. İşte şimdi de yeni sahneye geçiyoruz!Bir tür grup aktiviteleri sizi halkın gözünde belli bir dereceye getirebilir. Bir gruba konuşabilir ya da sizi ilgilendiren bir konu hakkında tartışmaya neden olabilirsiniz. Bugün beyniniz hızlı çalışacak ve zekanız kıvrak olacak, bu yüzden insanların duymak isteyecekleri çok şey olmalı. Çok eğleneceksiniz ama aynı zamanda fiziksel olarak yorulabilirsiniz tabii ki tabi bu nedenle kendinizi zorlamayın. Onun dışında, günün tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün romantizmde ilerleme kaydedebilirsin. Eğer birisiyle bir süredir görüşüyorsan, bu insan için hislerinin gittikçe kabardığını farkedeceksin. Aynı eve çıkmayı teklif etmek gibi, bu kişiye karşı cesur bir adım atabilirsin. Hatta yüzük alıp bağlılık teklifinde de bulunabilirsin! Bu tarz, büyük bir girşimde bulunmak için hazırsın. Fırsatı sakın kaçırma.

20 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyalleşebilir ve ilişkilerinizde sevildiğinizi daha fazla hissedebilir veya katıldığınız ortamlarda ilgi ve alaka görebilirsiniz. Özgüvenin artacağı, arzu ve isteklerinizde ise daha hırslı, bazense takıntılı olabilirsiniz. Kıskançlıklara dikkat.

20 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bayramın ilk günü. Ailesinden ayrı yaşayan bir Yengeç burcuysan, aileni sürpriz ziyaret ile şaşırtmak isteyebilirsin. Ailen bu sürprizin karşısında çok mutlu olacak. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle aranızdaki sorunları gidermek için konuşmalar yapabilirsiniz. Hayatında yeni bir sayfa açmak kendini iyi hissetmeni sağlayacak.

20 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal yapınıza yeni kaynaklar ekliyorsunuz. Yatırımlarınızı ek gelir elde etmek için değerlendirebilirsiniz. Doğru yatırımlar yapmak size uzun vadede kazançlı çıkaracaktır. Lütfen yatırım alanlarınızı doğru seçin.

20 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindearkadaşlarınızla görüşleriniz nedeniyle tartışmaya girebilirsiniz. İşe ait sorumluluklarınızın sizi yıprattığını düşünebilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmeyin. Öğle saatlerinde yolunuzu bulmakta zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Gün içinde yaptığınız plana uymanız işlerinizi toparlamanızda size yardımcı olacaktır.

20 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissedebilmeniz için iç dünyanıza dönmeniz gerektiğini ve kendi isteklerinize yönelmeniz gerektiğini hep hatırlayın.

20 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hemcinsleriniz tarafından kurulan bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla, ufak bir konu üzerinden tartışma yaşayabilirsiniz. Tatsız görünse de oldukça iyimser olabileceğiniz bir noktadasınız. Sizin elinizde olan konularda daha da iyi duruma gelmeniz yakındır.

20 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Pratik çözümler arayışı içindesiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

20 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İyilik dolu kalbiniz ile partnerinizi derinden etkiliyorsunuz. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçınmaya çalışmalısınız. Duygusal olarak kendinizi çok iyi ve enerjik hissediyorsunuz.

20 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel gücün önemini çok iyi bildiğiniz için, önünüze çıkan fırsatlar konusunda aceleci davranmak isteyebilirsiniz. Bugün idealist yapınız ön plana çıkacaktır. Yeteneklerinizi geliştirme konusunda çabalarınızın güncellik kazanması, kazançlarınızı da olumlu şekilde etkileyecektir. İsteklerinizde doğru yoğunlaşmalısınız.

20 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 24' 53" R
Ay
Aslan
10° 13' 31"
Merkür
Koç
18° 56' 17"
Venüs
Koç
14° 32' 10"
Mars
Balık
19° 23' 54"
Jüpiter
Boğa
20° 52' 47"
Satürn
Balık
15° 18' 33"
Uranüs
Boğa
21° 36' 09"
Neptün
Balık
28° 28' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
19° 53' 16"
Lilith
Başak
21° 51' 23"
True Node
Koç
15° 33' 60"
Son Güncelleme : 17/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>