Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Cesur Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün sizi rahatsız eden ya da ilham veren bir şey hakkında fikrinizi belirtmeye karar vererek eyleme geçebilirsiniz. İş ortamınızda bazı güçlü hisler uyandıran bir şeyler oluyor olabilir. Gerçek duygularınızı dile getirmekten korkmayın, çünkü gerçek olduğunu düşündüğünüz şeyin arkasında durmalısınız. Kişisel yaşamınızda, sevdiğiniz bir kişiye açık ve dürüst olmanızı gerektiren bir sorunla karşılaşabilirsiniz.

Önemli ortaklıklar kurmak için etrafınızdaki insanlarla bağlantı kurmanız için harika bir gün. Özellikle başkalarından yardım isteyince, hedeflerinize doğru büyük bir ilerleme kaydedebilmeniz gerekir. Görevleri başkalarına devretmek gibi bir konumdaysanız, devam edin ve yapın. Tüm işlere yüklenmek zorunda değilsiniz. Ufkunuzu genişletmek için bugün sizin gününüz.

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Bugün bir patlamaya veya çöküşe şahit olabilirsin. Araba kullanırken veya ateşli ya da patlayıcı şeyler çalışırken dikkat ol. Bugün atmosfer bu şekilde: patlayıcı. Gerçekleştirdiğin eylemler şiddetli reaksiyonlar zincirini harekete geçirebilir. Ayrıca bugün saldırgan eğilimlerini sakinleştirmek için sık sık kendi içine dönmeye çalışmalısın.Bilinçaltınızdan gelen bazı imgeler bilinç düzeyine çıkabilir ve esin kaynağı, teşvik ya da her ikisini birden vaad edebilir fakat siz şu an bunları anlamlandıramayabilirsiniz. Bu sabah çok güzel bir rüyanın orta yerinde uyanıp hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve görülerinizi-onları yazmaktan utansanız bile- not alın. Şimdilik kompozisyon yoksunu ve size oldukça tuhaf görünen bu resimler ileride büyük anlamlar ifade edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün mahallenizde bir anda plansız bir şekilde grup toplantıları gerçekleşebilir. İyimserlik, heyecan ve geleceğe duyulan sabırsızlık havaya hakim olan duygular arasında. İlgi çekici ve ufuk açıcı tartışmalar yapılması muhtemel. Yapmayı planlamadığınız çok sayıda araba yolculuğu yaptığınızı görebilirsiniz, ancak sorun etmeyeceksiniz. Gün yeni bir beklenti hissiyle sona erecek gibi görünüyor.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında ruh haliniz ve keyfiniz dağınık ve değişken olabilir. Somut başarılara odaklanabilir ve amaçlarınız üzerine kafa yorabilirsiniz. Öğleden sonra ise önemli haberler alabilir veya iş-ilişkiler alanında sürpriz bir fırsatla karşılaşabilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için oldukça hareketli bir gün olacak. Özellikleyerinde ertelediğin işlerin üst üste gelecek olması seni yoğun bir programın içerisine sokabilir. Cesur adımlar atmak isteyeceğin bu günde, kendini daha kararlı hissedebilirsin. Maddi anlamda elini güçlendirmek için farklı alanlara yönelmeyi düşüneceksin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi, seninle yeniden iletişime geçmek isteyebilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir projeye başlamak ve son adımları yerine getirmek için yoğun bir şekilde koşturuyor olabilirsiniz. Bu tatlı koşturmaca da ailenizden beklediğiniz desteği görebilir ve onların sağladığı bu konforu çalışma hayatınızda başarıyla sergileyebilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketlenebilir. Yazışma ve konuşmaların yoğunlaştığı zamanlar içindesiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgileneceğiniz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde çalışma hayatınızdaki sorumlulukların arttığını hissedebilirsiniz. İşleriniz geç saatlere bırakmamaya özen gösterin.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar yardımlaşarak çalışmanın verdiği haz ve birlikte bir şeyleri başarmanın gücü gün içerisinde size enerjik hissettirebilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi zinde ve motive hissetmeniz,hayatınızın da yolunda gitmesine yardımcı olacaktır. Uzak bir akrabalık bağı taşıdığınız biri, bu dengeli ruh halinizi sarsacak bazı boş laflar edebilir. Huzuru, yakın bir dosttan gelen teselliyle bulacaksınız.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Duygusal yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Çevrenizde orijinal fikirlere önem verdiğiniz için, arkadaş seçimleriniz de bu yönde oluyor.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte romantik bir tatile çıkmak isteyebilirsiniz. İş yerinizde fikirlerinizi karşınızdaki kişilere net bir şekilde açıklamaktan çekinmeyin. Fiziksel sağlığınız için egzersiz yapmaya başlamalısınız.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı iyi başarıyorsunuz. Bugün özel dostlarınızdan alacağınız değişik teklifleri değerlendirme konusunda, tercih zorluğu yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerden farklı bir elektrik alacak, onlarla ortak organizasyon çalışmalarına katılacaksınız.

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 10' 43"
Ay
Akrep
12° 10' 35"
Merkür
Koç
25° 57' 34"
Venüs
Balık
20° 22' 39"
Mars
Balık
04° 11' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 04"
Satürn
Balık
13° 11' 16"
Uranüs
Boğa
20° 36' 56"
Neptün
Balık
27° 46' 17"
Plüton
Kova
01° 48' 35"
Chiron
Koç
18° 44' 07"
Lilith
Başak
19° 41' 10"
True Node
Koç
15° 35' 21"
Son Güncelleme : 28/03/2024 12:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>