Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ser Verip Sır Vermiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün maceracı bir ruh halinde olabilirsiniz. Günlük geziye çıkmak isteyebilir ya da şehir dışına çıkıp yeni manzaralar görmenin tadını çıkarabilirsiniz. Bu bir günlük macera için yanınıza sevgilinizi alın. İlham verici bir yere gidin ve birlikte biraz romantik zaman geçirin. Her zamanki rutininizden çıkıp farklı bir şeyler yapın. Bugün çılgın olmanın tam vakti!

Önünüzde harika bir gün var. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda, kendiniz için belirlediğiniz hedeflere ulaşma arzunuzdan sizi geri tutmak zor olacaktır. Sabırsızlıktan başka hiçbir şey yolunuza çıkamaz! Kendinize, hedeflerinize ulaşmak için yaptığınız işin, gerçekten onlara ulaştığınızda hissettiğiniz sevinç kadar neşe vermesi gerektiğini söyleyin!

Bir şeyi unuttunuz gibi geliyor fakat bunun ne olduğunu bulamıyor musunuz? Geçmişte önemsiz gibi görünen bir olay aklınızdan çıkmıyor ancak neden olduğunu çözemiyor musunuz? Buna takılı kalmak iyi bir fikir değil. Aklınıza takılan şey her ne ise zamanla onu hatırlayacaksınız ve sonra bunun eski anılarınızdaki öneminin farkına varacaksınız. Bilinçaltınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor, acele etmeyin. Rahat olun!

Bulutları yakalayıp bir yere bağlamak hiçbir zaman kolay olmamıştır ve ne yazık ki günün enerjisiyle uyumlu bir şekilde hareket etmek için tam da bunu yapman gerekiyormuş gibi hissediyorsun. Zihnin birçok farklı yerde gezinerek odaklanmanı zorlaştırıyor. Bu sırada tepende gezen bilgi dolu bulutu yakalayıp çekmen gerektiğini düşünüyorsun. Gerçekte, tek yapman gereken rahatlamayı öğrenmek...Hızlı konuşan biri ya da hoş olmayan bir durum özgüveninizi sarsmış olabilir. Her şey göründüğü gibi olmayabilir. Yüzeyden uzakta filizlenen derin anlamlar olabilir ve vakti gelince bunları görmediğiniz için hata edebilirsiniz. Tetikte durun ve ayaklarınızı yere sağlam basın. Yeni çıkan aletler ve büyük sözler, pazarlandıkları kadar muhteşem olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarında sevmediğiniz davranışların aynısını sergilemediğinizden emin olun. Yavaş yavaş küçümsediğiniz insanların özelliklerini aldığınızı fark edebilirsiniz. İnsanlar sizin alaycılığınızdan biraz bıkmaya başlamış olabilir. Biraz rahatlayın ve yüzünüze bir gülümseme kondurun. Her şeyin negatif tarafını görmeye devam ederseniz, çok büyük ihtimalle diğer insanlar da yalnızca sizin negatif tarafınızı görecek.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Merkür sizin burcunuza geçiyor. Güne yepyeni kararlar ve yepyeni düşüncelerle başlayacaksınız. Geçmişten gelen konularla ilgili bugünden itibaren daha farklı bir tutum içerisine girebilirsiniz. Hayatınız hızlanıyor. İlerleyiş başlıyor.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini sıkışmış hissettiğin bu günlerde, bir çıkar yol bulmak isteyeceksin. Fakat olayların senin büyüttüğün kadar olmadığını geç olmadan fark edeceksin. Kendi işini kurmak isteyen bir Yengeç burcuysan, detaylar belli olmadan kimseyle bir şey paylaşmak istemeyeceksin. Ay, öğleden sonra boşlukta hareket edecek. Akşam saatlerinde gerçekleştireceğin aile ziyaretinde, sorumlulukların hakkında konuşulması, motivasyonunu bozabilir.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle içsel bir çatışma halinde olabilirsiniz. Güvenmek ve değer vermek arasındaki hassas terazi de kararsız kalabilirsiniz. Kendinizi zorlayacak duygu durumların içine sokmamalısınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi konularınızla ilgili sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşle ilgili konularda başkalarından alacağınız destekle çok daha kolay ilerleyeceksiniz. Geleceğinizle ilgili çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Kişisel yeteneklerinizi kullanacaksınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgüvenle insanların karşısında durabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde de sessiz kaldığınız noktalarda daha açık ifadelere artık yönelebilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki yoğunlaşmalar sevdiklerinize ayırdığınız vaktin azalmasına yol açmış olabilir. Bununla ilgili şikayetler duymanız yakındır. Eğer bir süre sabredebilirseniz yeni tempoya alışacak, kendinize ve çevrenize ilginizi eski seviyesine taşıyacaksınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay’ın konumu, felsefi anlamda yoğun düşüncelere neden olurken; çevrenizi güzelleştirmek adına çalışmalar yapacaksınız. Ayrıcatoplantılarında ve aşk yaşamınızda fiziksel olarak da etkileyici olmak istiyorsunuz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sevdiğiniz kişi ile birlikte huzurlu ve sevgi dolu bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde, ortaya çıkardığınız çalışmalara ve kendinize çok güveniyorsunuz. Etrafınızı pozitif ve neşeli insanlarla kuşatacaksınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasınız sağlayacak gerekli şartları oluşturacaksınız. Enerjiniz oldukça yüksek fakat çok çabuk alınganlık göstereceğiniz bir gün. Ani ve atak davranışlarınızın size olumsuz olarak dönmesini istemiyorsanız, bugün sinirlenmemeyeçalışmalısınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 13' 51" R
Ay
Başak
14° 31' 19"
Merkür
Koç
17° 19' 47"
Venüs
Koç
18° 05' 29"
Mars
Balık
21° 37' 55"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 11"
Satürn
Balık
15° 35' 48"
Uranüs
Boğa
21° 45' 35"
Neptün
Balık
28° 34' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 24"
Lilith
Başak
22° 10' 34"
True Node
Koç
15° 37' 12"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>