Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Seçim Yapmakta Zorlanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün farklı romantik maceralara dalın. İçinizdeki ateşi serbest bırakın ve tüm gruplarda liderliği elinize alın. Hayranlık uyandıran eğlenceli doğanız, bugün dışarı çıkıp oyun oynamak istiyor ve bu sayede kendinizi özgürce keşfetme imkanı sunuyor. Gününüzü gün edin; Dans edin, romantik doğanızın ortaya çıkmasına izin verin. Aşk hayatınızda, kalbinizin yeni ve heyecan verici maceralara açık olduğundan, ancak aynı zamanda, güvenliği ve öz saygınızı da dengede tuttuğunuzdan emin olun.

Bugün çok meşgul olabilirsiniz. Bugün işlerinizi halletmek için iyi bir zaman. Odaklanmanıza yardımcı olan katı bir disiplin duygusuna sahip olduğunu göreceksiniz. Duygularınız engellenebilir, bu da sizin yararınıza olabilir. Her şeyin elinizdeki gerçeklerle sınırlı kalmasını sağlayın ve basit meselelerin aniden kolayca çözülmesi için çok daha verimli bir şekilde ilerlediğini göreceksiniz.

Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

Göksel enerjiler seni dünyamıza, kültürümüze ve düşünce şeklimizi karşı daha açık hale getiriyor. Her şeyi tek başına icat etmek; çölde tek başına kalmak zorunda değilsin. Senin için bu daha kolay olabilir çünkü böylece saklanman da basitleşiyor! Toplumumuzda neler var olduğu konusunda biraz merakını arttırmalısın. Fikirlerin bu toplum için değerli.Her zamanki rolünüzün dışına çıkın. Zaman zaman bunu yapmak size bilgi kazandırabilir ve ufkunuzu genişletebilir. Gezegenlerin bugünkü konumu böyle bir gelişime elverişli ve biraz değişiklik yapma isteğiniz size hayal ettiğinizden fazlasını getirebilir. Daha önce aklınıza gelmemiş bir şey deneyin ya da hiç gitmediğiniz bir yere gidin. Farklı bir bakış açısı edinmek için masanızın yerini değiştirin. Bakalım kendinize ve çevrenize dair neler keşfedeceksiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen “İyi değilim” demek iyidir. Sürekli etrafınıza duvar örüp her şey yolundaymış gibi davranırsanız er geç patlama noktasına gelirsiniz. Stresli dönemlerde başkalarından destek almayı öğrenin. Etrafınızdakilerin de size tahmin ettiğinizden daha fazla ihtiyacı olabilir.

9 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir ve ertelediğiniz konuşmaları gerçekleştirebilirsiniz. Gündüz saatleri boyunca Ay boşlukta ilerleyeceği için bu süreçte dış koşullardan daha fazla etkilenebilir ve zaman zaman alıngan olabilirsiniz.

9 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığı işte mutsuz olan bir Yengeç burcuysan,değişikliği gündeminin bir numaralı konusu olabilir. Duyguların ve mantığın arasında kalacağın konularda seçim yapmakta zorlanacaksın. Doğru kararları vermek için aceleci olmamalısın. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan bir aile büyüğü hakkında sevindirici haberler alabilirsin. Akşam saatlerinde kendinle ilgilenmek isteyebilir, cilt bakımı yaptırabilirsin.

9 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda farkında olmadan kırıcı konuşmalarda bulunabilirsiniz. İçsel karmaşanızı karşıya yansıtmamalısınız. Üslubunuzun yumuşak, sözlerinizin yapıcı, eleştirilerinizin haklı olmasına özen göstermelisiniz.

9 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Niyetinizi ortaya koyup yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenecek zaman yaratacaksınız. Öğle saatlerinde kendinizi çok daha sezgisel hissedebilirsiniz. Hayallere kapılıp işlerinizi aksatmamalısınız. Akşama doğru arkadaşlarınızla zaman geçirmek için planlar yapabilirsiniz.

9 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi sorumluluk almak noktasında başarılı hissedebilirsiniz. Partneriniz anlamak ve uyumun yüksek olması sizde huzur hali yaratabilir.

9 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

9 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün karşınıza çıkan fırsatlar hiç kadar beklemediğiniz kadar büyük etkiler yaratabilir. Aşk da başarı da her zaman geliyorum demez. Kendinizi her daim hazır açık tutmanız şansınızı arttıracaktır.

9 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamın her adımında bir yerlere, bir konuya kendi çabanızın hakim olmasını istiyor, emek vermeden bir şeylere sahip olmak istemiyorsunuz. Bugünlerde her olayın arkasında farklı nedenler aramak sizde alışkanlık halini aldı.

9 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

9 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte keyifli bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz ve çalışma arkadaşlarınıza neşe saçacaksınız. Meditasyon yapmayı deneyerek negatif enerjilerden kurtulabilirsiniz.

9 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zeki ve pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Bugün hızlı anlaşılmaya çok fazla ihtiyacınız var. Hırslarınızı sevdiğiniz işlerde kullandığınız zaman başarınız artıyor. İşinizdegüç birliğine ihtiyacınız var.

9 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 19' 08" R
Ay
Başak
15° 35' 12"
Merkür
Koç
17° 17' 18"
Venüs
Koç
18° 12' 10"
Mars
Balık
21° 42' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 26"
Satürn
Balık
15° 36' 20"
Uranüs
Boğa
21° 45' 53"
Neptün
Balık
28° 34' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 43"
Lilith
Başak
22° 11' 10"
True Node
Koç
15° 37' 19"
Son Güncelleme : 20/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>