Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Detayları Öğrenmek İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 50%

Bir arkadaşınıza yardım eli uzatabilirsiniz. Kalbinizi bugün açık tutun, çünkü birinin rahat hissetmeye ihtiyacı olabilir. Belki de bir komşunuz ilişkisinde zor bir dönemden geçiyor. Onu konuşması için cesaretlendirmek isteyebilirsiniz. Bazen, yalnızca bir şeyi dile getirmek, olay etrafındaki tüm negatif enerjiyi salıvermeye yardımcı olabilir. Başka birine yardım etmek için iyileştirme gücünüzü kullanın. Melek kanatlarınızın daha da büyümesine ve sizi uçurmasına izin verin.

Bugün, birisi üzerinde bir etki yaratmaya hevesli hissedebilirsiniz. İş yerinizde, özellikle çekici olan biri var mı? Sadece dikkatini çekmek için bile özel kolonya / parfüm veya en iyi kıyafetlerinizi giyebilirsiniz! Bu konuda başarılı olmalısınız. Çevrenizdeki diğer kişiler üzerinizde özel bir ışıma olduğunu fark edecekler, bu yüzden avantajınızı kullanın! Arkadaş edinmek ve insanları etkilemek için harika bir gün.

Bugün için bir beklentiniz olmasa iyi olur çünkü bazı sürprizler yaşayacaksınız gibi görünüyor. Sıkıca elinizde tuttuğunuz yapmanız gerekenler listenizi kararlılıkla düzenleyebilirsiniz. Fakat gün ortasında bazı haberler veya sürprizlerin ortaya çıkması rota değiştirmenize sebep olacak. Bugün beklemediğiniz bir şekilde de olsa verimli olmayı bir kenara bırakacaksınız.

Seninkinden farklı enerjiye sahip biriyle konuşman gerekebilir. Bu kişi farklı görüşleri olan bir aile üyesi olabilir. Onunla çatışmak çok kolay olabilir. Siyaset konusunda fikir uyuşmazlığı yaşayabilirsin. Hatta bambaşka yaşam tarzlarınız olabilir. Savaşı kazanmanın muhtemelen bir yolu yok; bu sebeple düşman kesilme! Yerine, farklılıklarınızı kabul et ve yoluna bak.Hayal dünyasında yaşayan biri olarak biliniyor olabilirsiniz. Sıkça iyi bir kitap eşliğinde yatağınızda uzanmayı ya da bisikletinizle beraber bir kaçamak düşünüyorsunuz. Tüm bunlardan kendinizi geri çekmemelisiniz ama bu sizin için bir takım zorluklara yol açabilir. Aklınızın bir süreliğine seyahate çıkmasına izin verin ya da istemiyorsanız yapmayın, ama hayal kurmaktan nasıl kurtulabileceğinize dair düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aniden ve beklenmeyen bir olay bugün partnerinizle geçici olarak ayrılmanıza neden olabilir. Olaydaki karmaşıklık ve karşı tarafın bundaki rolü sizi gün boyu rahatsız edebilir. Bunun nedenleriyle ilgili bazı şüpheleriniz var. Bu durumda, onunla konuşmak ve bu şüphelerinizi kafanızdan atmanız iyi olacak. Bu düşüncelerin (kısa bir süre için bile olsa) aklınızda durmasına izin vermek, ilişkiniz için ciddi zorluklar yaratabilir. Bu durumu hemen çözün.

3 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygu ve düşünceleriniz daha hızlı değişirken güne dair planlarınız da değişecektir. Birden fazlave yapılacak ile ilgilenebilirsiniz. Gün içide maddi manevi yardımlar yapabilir, fedakarlık gösterebilirsiniz.

3 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir uğraştığın fakat bir tülü çözüme ulaşamadığın konularla bugün ilgilenmek istemeyeceksin. Kendi işini kurmak isteyen bir Yengeç burcuysan, bugün bütün detayları öğrenmeye çalışacaksın. Katılman gereken toplantılar, cumartesi günü de olsa seni olumsuz etkileyebilir. Kişisel bakımının gündemde olacağı bugünde, stilinde değişiklik yapmak gündeme gelebilir.

3 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygularınıza hakim olmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Geçmişin yorgunluğu sinirlerinizi oldukça yıpratsa da ilişkinizi bu şekilde deforme etmemelisiniz. Sakin ve kıyaslama içinde olamadan hareket etmeye çalışın.

3 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Koç burcunda olan Ay sizi daha atak ve dikkat çekici kılmakta. Ancak dengesizlikler de yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif veren konulara daha açıksınız.

3 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruh halinizin verimli olması dahilinde çevrenize de yardımcı olacaksınız. İşinizle ilgili beklediğiniz para ya da olumlu süreçler artık karşınıza...

3 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs’le Ay arasındaki olumsuz etkileşim, arkadaşlarınızla ilgili bazı tatsızlıklar yaşayabileceğinize işaret ediyor. İlişkide olduğunuz insanlara çok bağlanıyorsunuz ama üzüleceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

3 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sakin ve dingin bir gün olması muhtemeldir. Bundan faydalanarak yarım kalmış işlerinizi bitirirseniz gelecekte kendinize teşekkür edeceksiniz. Sorumluluklardan kurtulmak size boş zaman yaratıp yeni insanlarla tanışmak veya kendinizi keşfetmek konusunda fırsatlar verecektir.

3 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Olaylara geniş bir şekilde bakıyorsunuz. Kurallı hareket ettiğiniz zaman işleriniz kolaylaşıyor. 

3 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

3 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün hiç beklemediğiniz bir insandan şaşırtıcı bir mesaj alabilirsiniz. İş yerinizdeki çalışmalarınızı başarılı bir şekilde tamamlıyorsunuz ve çok üretkensiniz. Sınırlarınızı zorlayın ve denemekten korkmayın.

3 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Bugün, görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız.

3 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 05' 06" R
Ay
Akrep
14° 11' 20" R
Merkür
Koç
16° 00' 14"
Venüs
Koç
24° 13' 50"
Mars
Balık
25° 29' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 53"
Satürn
Balık
16° 04' 32"
Uranüs
Boğa
22° 02' 10"
Neptün
Balık
28° 44' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 44"
Lilith
Başak
22° 43' 42"
True Node
Koç
15° 36' 49"
Son Güncelleme : 24/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>