Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Önyargılısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 70%

Bugün, rahatlamak için iyi bir gün. Biraz sosyalleşmek için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı düşüncelerinizi ve hayallerinizi paylaşmanız için yakın bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin. Sizi önemseyen biriyle vakit geçirmek daha iyi hissettirecek. Ayrıca sevgilinizle evde tembel bir akşam geçirme fikrine de sıcak bakabilirsiniz. Birlikte basit şeyler yapın: bir film izleyin, konuşun ve sarılın.

Eğitim ve kariyer hedefleriniz şu sıralar önem sıralamasında bir numaraya yerleşmiş olabilir. Sırf özlediğiniz için üniversiteye geri dönmeyi ya da kariyer alanında uzmanlaşmanıza yardımcı olabilecek kurslara katılmayı düşünebilirsiniz. Her türlü, hedeflerinizi net bir biçimde ifade edecek ve onlara ulaşmak için net planlar yapacaksınız. Hala bir hareket planınız yoksa da, olacak. Altına hücum!

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Doğrudan problemlerin içine girmek yerine, kendini biraz onlardan uzak tut ki gelecekleri gör. Çukurların geldiğini göremeyebilirsin, bu nedenle başka bir yol düşün. Kaçınabileceğin bir çukura düşerek vaktini boşa harcama. Duygularınla baş etmek zor olabilir, çünkü büyük olasılıkla, bu tür bir yoğunlukla başa çıkabilmenin genel yolu, sadece onu uzaklaştırmak, görmezden gelmek ve ussal seviyede tutmaktır. Aksi bir davranış, sana çok iyi hizmet etmeyecektir.Biraz üzgün ya da stresli hissediyorsanız, onu içeri almayın - konuşacak birini arayın. Yengeç olarak, iletişim sizin için önemli ve sizin için de iyisiniz. Duygularınızı konuşmak genellikle sizin için daha iyi hissetmenin en hızlı yoludur, bu yüzden telefonu kaldırıp bir arkadaşınızla tanışmak üzere görün. Şansınız, dinlemenin çoğunu yapan sizsiniz. Bugün konuşmayı yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün elinize evinizde biraz değişiklik yapma fırsatı geçebilir. Dekorasyonu değiştirmeye, yeni bir ev arkadaşı edinmeye ya da taşınmaya karar verebilirsiniz. Araziye yapılacak bir yatırım da söz konusu olabilir. Bu konuda en ufak bir çaba harcayamaya dahi üşeniyor olabilirsiniz, ancak bu tuzağa düşmeyin. Durumu nesnel bir gözle uzun uzun değerlendirin ve son kararınızı vermeden önce bütün seçenekleri iyice tartın.

27 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde kırılma noktaları oluşabilir. Bazı kişilerle ilişkilerinizde bir süredir devam eden belirsizlik veya kafa karışıklığı netleşebilir. Küçük bir söz, küçük bir olay sizde önemli bir aydınlanma getirebilir. Kıskançlık ve kontrol mücadelesinden kaçının.

27 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok emin olmadığın konularda görüşlerini keskin bir şekilde dile getirmen, beklenmedik sonuçlara yol açacak. Önyargılı olman, seni kararsızlığa itebilir. Birikim yapmak için bugün ilk adımı atacaksın. Ay, hava burcunda hareket ediyor. Arkadaşlarınla uzun süren telefon görüşmeleri gerçekleştireceksin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle baş başa vakit geçirmeye yönelik planların olabilir.

27 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Topluma yardımcı olma bilinci sizi bugün harekete geçirebilir. İçsel olarak motivasyonunuz konuşmalarınıza yansıyabilir ve önünüzdeki bütün engelleri kaldırabilirsiniz. Yaşadığınız bu aydınlanma sayesinde güzel işbirlikleri içerisinde olabilirsiniz.

27 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi meşgul eden işler, detaylar olabilir. Gününüzü daha iyi organize etmeye bakmalısınız.

27 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda partnerinizle olan ilişkinizin size huzur getirdiğini görmek ilişkinizi devam ettirmek noktasında sizi heveslendirebilir.

27 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gönlünüzce eğlenmek istiyor fakat etrafınızdaki insanları buna ikna etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Bu yalnız eğlenmeyi öğrenmeniz veya sizinle aynı frekansta insanlar bulmanız yönünde bir işaret olabilir. Aşk hayatınızda yeni gelişmeler bekleyebilirsiniz.

27 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öfkeli davranışların size zarar verdiğini bildiğiniz halde, duygularınızı frenleyemediğiniz dönemler olabiliyor. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olduğunuz halde, tavırlarınızda mantık eksikliği var. Çevrenizden etkilenmeyin.

27 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

27 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile aranızda çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma geçebilir. Geleceğiniz için birikim yapmaya başlamalısınız. Aile bireyleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte zaman geçirmek isteyeceksiniz.

27 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

27 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 43' 43" R
Ay
Aslan
01° 40' 33"
Merkür
Koç
19° 24' 05"
Venüs
Koç
13° 40' 14"
Mars
Balık
18° 51' 16"
Jüpiter
Boğa
20° 43' 14"
Satürn
Balık
15° 14' 17"
Uranüs
Boğa
21° 33' 53"
Neptün
Balık
28° 27' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
19° 50' 48"
Lilith
Başak
21° 46' 43"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 16/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>