Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sosyalleşiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyalleşmek ve başkalarıyla zaman geçirmek istiyorsunuz. Belki de birkaç arkadaşınla bir araya gelebilirsiniz. Son maceralarınız hakkında konuşmak ve komik hikayelerini anlatmak zevkli olabilir. Ya da belki bir partiye katılmak aklınıza yatabilir. Sevgilinizi bu akşam dışarı çıkarın ve ilginç bir şeyler yapın. Öylece evde oturacağınıza, çılgınlar gibi eğlenin!

Bugün işe ya da okula gittiğinizde, kendinizi savunmak için hazırlıklı olmanız ve suçlu olduğunuzu bildiğiniz kadar hızlı bir şekilde ayakta durmanız gerekir. İnsan anlayışına herhangi bir hata için bağışlama kaynağı olarak güvenmemelisiniz ve üstleriniz özellikle acımasız olacaktır. Kariyerinizde veya çalışmalarınızda düzenli gözetim altındaysanız, tüm kelimelerinizi ve eylemlerinizi en küçük ayrıntı için bile haklı çıkarmanız gerekebilir.

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Bir dostunla vakit geçirmen için güzel bir gün. Akşam yemeği ve sinema planları yapabilirsiniz. Romantizm evet güzek ama arada sırada arkadaşça bir takılma diliyorsun. Aslında biraz erkek sohbetine ve eril enerjiye ihtiyacın var!Bugün elinize evinizde biraz değişiklik yapma fırsatı geçebilir. Dekorasyonu değiştirmeye, yeni bir ev arkadaşı edinmeye ya da taşınmaya karar verebilirsiniz. Araziye yapılacak bir yatırım da söz konusu olabilir. Bu konuda en ufak bir çaba harcayamaya dahi üşeniyor olabilirsiniz, ancak bu tuzağa düşmeyin. Durumu nesnel bir gözle uzun uzun değerlendirin ve son kararınızı vermeden önce bütün seçenekleri iyice tartın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi iyi hissetmek için adımlar atın. Son zamanlarda çok aktiftiniz ve kendi ihtiyaçlarınız için zamana ihtiyacınız olabilir. Yeni bir kıyafetin ya da saç kesiminin zamanı geldi mi? Terapötik masaj, yüz bakımı ya da özel zayıflama teknikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? İlginizi ne çekiyor olursa olsun, iyi hissetmek ve iyi görünmek için bu mükemmel bir çözüm olabilir. Kendinize ve ihtiyaçlarınızla ilgilenmenin keyfini çıkarın ve günün ilerleyen saatlerinde özel biriyle bir araya gelmek için bazı planlar yapın.

26 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde kırılma noktaları oluşabilir. Bazı kişilerle ilişkilerinizde bir süredir devam eden belirsizlik veya kafa karışıklığı netleşebilir. Küçük bir söz, küçük bir olay sizde önemli bir aydınlanma getirebilir. Kıskançlık ve kontrol mücadelesinden kaçının.

26 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir zaman ayıramadığın aktivitelere bugün zaman ayırmak isteyeceksin. Sosyallikten uzaklaştığını düşündüğün bugünlerde, evin dışında vakit geçirebilirsin. Gün içerisinde alacağın bir haber, planlarını değiştirebilir. Eksiklerini tamamlamak için alışveriş listesi hazırlayabilir. Sanata karşı ilgisi olan bir Akrep burcuysan, yeteneklerini geliştirmek için çeşitli kurslara yazılabilirsin.

26 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygusal bir karar alma döneminde olabilirsiniz. Her şeyi enine boyuna düşünmeden karar almayın. Hissettiklerinizi açıklayıp açıklamama arasında kararsız olmanız olaylara objektif bakmanıza engel olmamalı. Sürecin doğru yönetmeye özen gösterin.

26 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizle ya da toprağa ait konularda yenilikler gündeme gelebilir. Ailevi konularda daha atılgan ve mücadeleci olabilirsiniz.

26 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda olaylara farklı çerçeveden baktığınızda hiçbir şeyin yanlış olmadığını sadece yavaş olduğunu görebilirsiniz.

26 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

26 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dışa, dünyaya dönün ve çevrenizdekilerin gizli mesajlarını yakalamaya çalışın. Yeni bir grupla karşılaşırsanız uyumlu bir başlangıç yapın. Ruhunuzun maskülen ve feminen yanları bir dengeye ulaşmışken bunun tadını çıkaracak huzurlu bir gece planlayın.

26 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli detayları gözden geçiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Destek gördüğünüz zaman güveniniz daha da artıyor.

26 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

26 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni partner adaylarıyla tanışma havasında olacaksınız. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Gün boyunca neşeli olacaksınız ve çevrenizdeki insanlara pozitif enerjiler saçacaksınız.

26 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.

26 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 14' 25"
Ay
Akrep
12° 56' 20"
Merkür
Koç
25° 59' 39"
Venüs
Balık
20° 27' 17"
Mars
Balık
04° 14' 37"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 52"
Satürn
Balık
13° 11' 42"
Uranüs
Boğa
20° 37' 07"
Neptün
Balık
27° 46' 26"
Plüton
Kova
01° 48' 39"
Chiron
Koç
18° 44' 20"
Lilith
Başak
19° 41' 35"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>