Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Engellerle Mücadele Ediyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyalleşmek ve başkalarıyla zaman geçirmek istiyorsunuz. Belki de birkaç arkadaşınla bir araya gelebilirsiniz. Son maceralarınız hakkında konuşmak ve komik hikayelerini anlatmak zevkli olabilir. Ya da belki bir partiye katılmak aklınıza yatabilir. Sevgilinizi bu akşam dışarı çıkarın ve ilginç bir şeyler yapın. Öylece evde oturacağınıza, çılgınlar gibi eğlenin!

Gezegenler şu anda size yardımcı oluyor: Birisi sizi yalnızca sizin yapabileceğiniz ve taklit edilemez bir işiniz sebebiyle işe almak isteyebilir. Bu gizli yetenekleriniz olabilir, kendinize has yazı yazma yeteceğiniz ya da insanları bir araya getirebilme yeteneğiniz. Yeteneğinize yüksek bir fiyat koymak size kalmış. Çalışmanızın değerini bilenler yakında bedelini ödemeye istekli olacaklar ...

Çok yoğun bir günü ardınızda bırakmış olabilirsiniz, fakat bugüne odaklanmada zorluk yaşıyorsunuz. Geçmişteki çok fazla mesele canınızı sıkıyor. Yıllar önceki eski duygusal travmalar, parasal sorunlar hala başınızı ağrıtıyor hatta uzun süre önce gördüğünüz rüyalar bile hala aklınızda olabilir. Bununla savşamayın çünkü bu bir iyileşme süreci. Geçmiş endişeleriniz ortaya çıksınki siz daha pozitif şeyler için hayatınızda yer açın. Kafanıza takmayın!

Kendin gibi davranabileceğin günlerden birisi. Durumlara uyum sağlamak için kişiliğini değiştirmen gerekiyormuş gibi düşünme. Gruba doğal bir şekilde kendi dinamiğini katıyorsun. Tarafsız, ön yargısız ve bilgili yaklaşımın günün olayları adına oldukça kıymetli olacak. İnsanlar dediklerini hayranlıkla dinleyecek. Kendini ifade ederken cesur ol.Bir grup yakın arkadaşınızla bir araya gelmek, bir takım derin konuşmaları ve bazı büyük endişelerinizin açığa çıkmasını beraberinde getirebilir. Bugün düşüncelerinizi duygularınız fazlasıyla etkileyebilir, bu yüzden yüksek seviyedeki anlayışınız arkadaşlarınız tarafından takdir görebilir. Bu durum birbirinizle daha yakın olmanızı sağlayabilir ve gelecekte daha çok iletişimde olmanızın önünü açabilir. Gününüzün tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canınız ev sahibi rolü oynamak isteyebilir. İnsanları bir araya getirmekte her zaman iyi olmuşsunuzdur ve bu aralar bu yeteneğiniz ön plana çıkabilir. Kafa dengi insanları bir araya getirecek bir çeşit toplantı düzenliyor olabilirsiniz. Evde ise, birkaç arkadaşınızı evinizde ağırlayabilir ve doğaçlama bir akşam yemeği partisi yapabilirsiniz. Bu akşam diğerleriyle eğlenceli vakit geçirme fırsatınız varken kendinizi eve kapatmayın!

20 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerji alanınızı korumaya özen gösterin. Sizi aşağı çekecek ortamlardan, düşüncelerden, şarkılardan uzak durun. Spiritüel çalışmalar için güzel bir gün.

20 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinde önüne engel olarak çıkan konuların üzerine yoğunlaşacak ve onlarla mücadele edeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesiyle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Yakın bir arkadaşın evliliğinde yaşadığı sorunları seninle paylaşmak isteyebilir. Yapıcı olması yönünde uyarılarda bulunacaksın.

20 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün. Bu enerjiyi doğru değerlendirip, yeni adımlar atmak için faydalı bir şekilde kullanabilirsiniz. Pozitif duygulara izin verin, kendinizi akışa bırakın. Adımlarınızı cesurca atın.

20 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında daha sakin düşünmelisiniz. Bugün kendinizi daha mutlu ve yaratıcı hissedebileceğiniz imkanlar bulabilirsiniz. Duygularınızı anlatmaktan memnun olabileceğiniz bir gündesiniz.

20 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle uzun süredir bir ilişki sürdüren Yengeç’ler ilişkilerinin iyi yönde ilerlediğiniz görerek daha rahat hissedebilirler.

20 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi bir anda sahneye itilmiş gibi hissedebilirsiniz, kabuğunuzu kırmanın başka yolu kalmamışsa bu kabul edilebilir bir davranıştır. Hayat size üstesinden gelemeyeceğiniz şeyler sunmaz. Olaylar karşısındaki duruşunuz insanların hakkınızdaki düşüncelerini de belirler.

20 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili olayların gündem kazanmasıyla, kişisel sorunlarınızı arka plana atacaksınız. Sosyal olaylardan uzak kalmanız canınızı sıkacak. Tuhaf durumlardan uzaklaşmalısınız. Dostlarınızın size önereceği fikirleri var. 

20 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

20 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmeden önce kendinizi hazır hissettiğinizden emin olmalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde elinize fazladan para kazanma fırsatı geçebilir. Aile bireyleriniz ile birlikte zaman geçireceksiniz.

20 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz vebirliklerin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız. Maddi konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

20 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 25' 43" R
Ay
Yay
27° 50' 26"
Merkür
Koç
16° 16' 47"
Venüs
Koç
28° 28' 02"
Mars
Balık
28° 08' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 42"
Satürn
Balık
16° 23' 31"
Uranüs
Boğa
22° 13' 48"
Neptün
Balık
28° 50' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 32"
Lilith
Başak
23° 06' 35"
True Node
Koç
15° 26' 16"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>