Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sosyalleşiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 90%

Aile üyelerinizle (özellikle de kadınlar) sürtüşmeler rahatsız edici olabilir, çünkü söyledikleri can yakıcı sözler ve onlara olan sevginiz arasında kaldınız. Bugün kin tutmanın zamanı değil, boş verin. Evinizi temizlemek, yeniden dekore etmek, güzelleştirmek veya belki de harika bir yemek pişirmek isteyebilirsiniz. olabilirsiniz. Tartışmaktansa enerjinizi bu işlere verin. Daha sonra iyi ki böyle yapmışım diyeceksiniz.

Birilişkisinizde bazı zorluklar yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Belki siz ve bir meslektaşınızın bir şey hakkında çok farklı görüşleri olabilir. Bir proje üzerinde birlikte çalışmaya çalışıyorsanız, bazı şeyleri konuşmanız gerekebilir. Diğer kişinin görüşlerinizi anladığını varsaymayın. Tartışılması gereken herhangi bir konuyu netleştirmek için biraz zaman ayırmalısınız. Yakında, ikiniz de birlikte çalışmaktan daha mutlu olacaksınız.

İnsani ilişkilerde usta olmanız sizi yıpratmış olabilir. Bugün, sanki cepheden yeni dönmüşsünüz ve neden burada olduğunuzu sorguluyor gibisiniz. Fakat, telaşa hacet yok. Biraz kendinizden şüphe etmeniz en sonunda fikirlerinizin doğruluğunu güçlendirecek. Acele etmenize hiç gerek yok, dünya birkaç günlüğüne sizsiz de dönebilir.

Bugün hislerini hareketlendirecek agresif bir etki olduğunu fark edeceksin. Büyük olasılıkla bu his dikkatini yönetecek ve yapman gereken bütün şeylere karşı daha durağan ve nedensel olmanı gerektirecek. Dürüst ve anlayışlı ol. Bir miktar pratik kullanımı olmadığı sürece, hiç kimse senin garip metaforlarını ve şakalarını anlamayacaktır. Çiçeklerini sula ve bahçendeki bitkileri biç. Toprağa yakın oldukça daha iyi hissedeceksin.Bugün karşınıza çıkan her türlü problemi çözmek için yaratıcılığınızı kullanmaktan çekinmeyin. Mutlaka rasyonel ve sistemli bir tutum izlemeniz gerekiyormuş gibi hissetmeyin, zira bu düşünce yapısı zaten daha önce denendi. Şimdi daha sezgisel bir yöntem bulmanın zamanı. Duyarlı tabiatınızı daha çok çalıştırın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yollar beklenmedik ve sizin hiç hazırlıklı olmadığınız virajlara kıvrılabilir. Görünüşe göre, biri, bu virajları gösteren uyarı levhalarını yola yerleştirmeyi unutmuş. Yoldaki beklenmedik sapaklar konusunda dikkatli olun. Ulaşınca bir seçim yapın. Beyniniz, gerçekliğe bağlı kalmak konusunda dış kaynaklardan bir uyarı alabilir.

18 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aileniz ve yakınlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Evinizde davetler verebilirsiniz. Birikim ve yatırım konularıyla ilgilenebilirsiniz.

18 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal yaşantında aktif bir görüntü içerisinde olacaksın. Yakın bir arkadaşından gelen telefon gün içerisindeki planlarını etkileyebilir. Ailesinden ayrı yaşayan bir Yengeç burcuysan, sürpriz ziyaret gerçekleştirebilirsin. Duygusal hayatında yaşadığın hareketlilik, beklemediğin bir anda ilişki ile sonuçlanabilir.

18 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi açıdan oldukça verimli bir gün. Aldığınız kararların doğruluğunu gördükçe yeni adımlar atmak için kendinizde cesaret bulabilirsiniz. Duygusal düşünmekten ziyade mantıklı düşünürseniz işler sizin için daha da iyi olabilir.

18 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Kendinizi iyi ifade etmeye çalışmalısınız. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlardasınız. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal anlamda sıkışmış hissedebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye özen gösterin.

18 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi düzeninizi kurmak isteyebilirsiniz. Bu düzeni oturtmanın zaman alacağını bilmeniz gerekmekte, sabır sizin için önemli olacak.

18 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlamadığınız harcamalar yapmanız gerekebilir. Önemli bir başvuru sürecinde olanların olumlu bir cevap alması muhtemeldir. Bu çok olumlu haber, akademik ve kariyer hedefleriniz doğrultusunda istikrarlı bir şekilde çalışmaya başlamanızı sağlayacaktır.

18 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, bulunduğunuz ortamlarda karşılaşacağınız kişilerle  zihinsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. Bugün özellikle taviz vermek istemiyorsunuz. Olayları küçük iddialaşmaların ötesine taşımamalısınız.    

18 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Attığınız adımların arkasını doldurduğunuzda kariyeriniz ile ilgili hiçbir sorun yaşamıyorsunuz. Disiplinli çalışın ve somut ürünler ortaya çıkarın. Bu şekilde geleceğiniz için daha iyi yatırımlar yapmış olacaksınız. Gün boyu kırgın, kırık, hasta olma halinde hissedebilirsiniz. Sağlam duracaksınız diye inat edip, kendinizi gereğinden fazla yormayın.

18 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile vakit geçirmekten keyif alacaksınız. Finansal olarak iyi bir durumdasınız ve geleceğiniz için birikim yapmaya başladınız. Arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye özen gösterin.

18 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Bugün aile içi tartışmalarına fazla önem vermeyin. İş motivasyonunuz bozulabilir.

18 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 06" R
Ay
Oğlak
12° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 34' 10"
Venüs
Koç
29° 49' 41"
Mars
Balık
28° 59' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 08"
Satürn
Balık
16° 29' 28"
Uranüs
Boğa
22° 17' 34"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 18"
Lilith
Başak
23° 13' 56"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>