Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kaygıların Artıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2021, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 50%

Bugün, rahatlamak için iyi bir gün. Biraz sosyalleşmek için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı düşüncelerinizi ve hayallerinizi paylaşmanız için yakın bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin. Sizi önemseyen biriyle vakit geçirmek daha iyi hissettirecek. Ayrıca sevgilinizle evde tembel bir akşam geçirme fikrine de sıcak bakabilirsiniz. Birlikte basit şeyler yapın: bir film izleyin, konuşun ve sarılın.

Bugün en iyi halinizde değilsiniz. İş yerinde, önemli toplantılar planlama veya projelere başlama zamanı değil. İş arkadaşlarınızı motive etmeye çalışırken tüm enerjinizi kaybedebilirsiniz. Öte yandan, eğer profesyonel hayatınızın yeniden düşünülmesi gereken bazı yönleri varsa, bunu yapmak için mükemmel bir zaman ...

Kafanızdaolması gerektiğinden daha fazla parasal sorunlar olabilir. Onları biraz fazla büyütüyor ve normalde olduğundan daha kötü görüyor olabilirsiniz. Bu nedenle, objektif olmak için özel bir çaba harcamanız mantıklı olabilir. Bir şeylere kestirme yoldan ulaşıp geçici ekonomik önlemler alma ihtiyacı duyabilirsiniz fakat şu anki durumunuz 1 veya 2 hafta içerisinde normale dönecek. Rahat olun!

Güçlü fikirler karşına çıkabilir ve bir miktar kafa karışıklığı yaratabilir. Sana söyleneni tam olarak anlamakta zorlanabilirsin. Anlamak için yeteri kadar zaman ayır ve önüne gelen bilgi yığınının seni bunaltmasına izin vermemeye çalış. Duyguların karışık olabilir; biraz kendinle baş başa kal.Kendi gerçekliğinizi yaratın. Muhtemelen elinizde kukla ipleri var ancak onları kullanmak için yeterince cesur değilsiniz. Sorumluluk almaktan çekinmeyin. Acele etmeyin ve hedeflerinizi unutmayın. An itibariyla bahisler her zamankinden daha yüksek, bu yüzden en küçük hareketin birkaç kat büyütüldüğünü fark edeceksiniz. Kelimelerinizi seçerken dikkatli olun; zira söyledikleriniz hafife alınmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir hayatında olmayan bir arkadaşını düşünmek bugün canını mı sıkıyor? Bu kişi muhtemelen seni düşünüyor ve onunla iletişime geçmen için bilinçsiz bir şekilde mesajlar yolluyor. Eğer mümkünse onu ara, ama eğer ona nasıl ulaşacağını bilmiyorsan elinde telefon numarası ya da e-mail adresi olabilecek kişileri tanıyorsun, onları bir dene. Daha fazla yapabileceğin bir şey yoksa, bir zamanlar arkadaş olduğun ve yeniden olabileceğin birisi ile iletişime geçebilirsin.

15 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi kazançlar ön planda olabilir ve elinizdeki para bereketlenebilir. Dilek ve istek içinde olmalı ve sahip olduklarınızın farkında olarak bereketi arttırmaya çalışmalısınız.

15 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe yönelik duyduğun kaygıların artış gösterebilir. Sabah saatlerinde gelen telefon bütün planlarını değiştirecek. Maddi açıdan zor duruma düşmemek için evdeki tadilat işlerini ertelemek isteyeceksin. Evli ve çocuğu olan bir Yengeç burcuysan, çocuklarının okul değişikliği konusunda eşinle tartışmalar yaşayabilirsin.

15 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk konusunda ani kararlar verme eğilimi gösterebilirsiniz. Bu noktada, durup düşünmeniz size oldukça iyi gelecek. Anlık duygularla hareket etmek yerine uzun vadeli düşünmek sizin için daha iyi olabilir.

15 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Bazı konular sabırlı olmanızı gerektirecektir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha farklı ifade etmek isteyebilirsiniz. Daha kolay risk alacaksınız.

15 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi yenilediğiniz bir sürece girebilir, doğru ve yanlışı bilinçli olarak iyi analiz edebilirsiniz.

15 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son günlerde yaşadığınız duygusallık hafifliyor, kendinizi biraz daha iyi hissediyorsunuz. Gün içinde vakit bulamazsanız akşam saatlerinde meditasyon ya da spiritüel çalışmalar yapmak için kendinize vakit ayırın. Kişisel gelişim üzerine kitaplar okuyun. Size çok iyi gelecek.

15 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizden gördüğünüz desteği motivasyona çevirip harika başlangıçlar yaratabilirsiniz. Benzer hayallere sahip insanlarla etkileşime geçmek yalnızlık hissinizi azaltacaktır. Karşılaştığınız zorluklar sizin sebep olduğunuz sorunlar değil, hayatın normal akışının bir parçası.

15 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünilişkilerinizde yaratıcı yönlerinizi çevrenizle paylaşmak istediğinizde, yalnız kaldığınızı görebilirsiniz. Onların farklı davranışları karşısında göstereceğiniz duygusal tepkilere, kendiniz bile şaşırabilirsiniz.

15 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

15 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgi dolu bir insan olduğunuz için partneriniz size çok aşık. Gelecekteki planlarınızı gerçekleştirebilmek istiyorsanız, şimdiden birikim yapmaya başlamalısınız. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın ve güneşin her gün doğduğunu unutmayın.

15 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı yapınızı destekleyen davranış biçimleri ile karşınızdaki kişileri hayretler içinde bırakıyorsunuz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir. Bugünilişkilerinizde kendinizi rahatça ortaya koyacaksınız.

15 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 07' 21" R
Ay
Yengeç
16° 18' 10" R
Merkür
Koç
26° 05' 41"
Venüs
Boğa
15° 52' 21"
Mars
Koç
09° 00' 04"
Jüpiter
Boğa
26° 47' 36"
Satürn
Balık
17° 33' 24"
Uranüs
Boğa
23° 02' 41"
Neptün
Balık
29° 14' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
21° 19' 07"
Lilith
Başak
24° 40' 38"
True Node
Koç
14° 59' 48"
Son Güncelleme : 12/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>