Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Öncüsün Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 40%

Sevgiliniz bugün meslektaşlarıyla bazı küçük kişilik çatışmaları yaşıyor olabilir ve bu nedenle size oldukça uzak ve meşgul görünebilir. Sorun her neyse yarın iyi geçebilir, ancak onu rahatlatmak kolay olmayacak. İhtiyacı olursa yanında olduğunuzu açıkça belirtin, sonra oturup bir kitap okuyun. Bu olayı yalnız kalarak atlatabilir.

Muhtemelen hem kariyerinizde hem de kişisel yaşamınızda yeni hedefler arıyorsunuz. Bugün çok dinamik fikirleri yeni insanlarla paylaşma fırsatını bulacaksınız. Yapabilirseniz, bu insanlarla toplantı ayarlamaya çalışmalısınız. Beyin fırtınası için yeni grubunuz bu olabilir. Bu yeni dostluklar, kişisel tatmininiz açısından çok verimli olabilir.

Beklemediğiniz bir gelişmeyle maddi durumunuz oldukça iyiye gidebilir. Yapmış olduğunuz bazı yatırımlar aniden birden değer kazanabilir veya semtinizdeki evler birden beklediğinizden daha yüksek sınıflara çıkabilir. Ne olursa olsun, şu anda paranızı bozdurmak iyi bir fikir değil. Yatırım değerlerinizdeki değişiklikler artmaya devam edecek. Biraz daha bekleyin ve artışı gözlerinizle görün.

Örümcek ağlarından kurtulma zamanı! Hem kişisel yaşamındakilerden hem de evindekilerden. Baştan sona bir temizlik yapabilirsin – tipik bir Yengeç için müthiş bir görev! Romantik ilişkide ise, partnerinle konuşman gereken şeyler olabilir. Bir ilişkide aradığın özellikleri gözden geçirsen iyi olur. Dürüst ve açık iletişimin kilit nokta olduğunu unutma.Bugün yollar beklenmedik ve sizin hiç hazırlıklı olmadığınız virajlara kıvrılabilir. Görünüşe göre, biri, bu virajları gösteren uyarı levhalarını yola yerleştirmeyi unutmuş. Yoldaki beklenmedik sapaklar konusunda dikkatli olun. Ulaşınca bir seçim yapın. Beyniniz, gerçekliğe bağlı kalmak konusunda dış kaynaklardan bir uyarı alabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikir farklılıkları, tarafları zedelemenin aksine; zengin ve çekici bir diyalog yaşanmasına sebep olabilir. Senle aynı görüşte olmayan birine karşı agresif tavırlar takınmana zaten hiç gerek yok. Herkesin kendi bakış açısına sahip olmasına sıcak bak ve onları anlamaya çalışırkenki süreçte öğrendiklerine odaklan.

17 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Gün içinde planlarınızda ani değişiklikler olabilir. Duygusal karmaşalar içinde hissedebilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş ortamında gündeme gelen konularda, arkadaşlarına öncülük edeceksin. Gün içerisinde hızlı hareket etmen gereken konular karşına gelebilir. Her ne kadar seçim yapmak istemesen de buna mecbur kalabilirsin. Ailesiyle ortakyapan bir Yengeç burcuysan, sorumluluklarının artacak olması, seni daha fazla yorabilir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, kadersel anlamda değişimlerin habercisi. Artık ileriye bakmak için kendinizde bir değişim hissedebilir ve yenilenmeyi seçebilirsiniz. Hayat, sizi farklı yollara gitmenize olanak sağlayacak sürprizlerle karşılaştırabilir. Kendinizi akışa bırakın.

17 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim yönünden yoğun bir gündesiniz. Hayatınızdaki engelleri aşmak için mücadele içinde olabilirsiniz. Gün içinde aksaklıklar meydana gelebilir, tepkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde ev hayatınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz size karşı sevgi dolu olsa da sizin işinizde ya da sosyal ortamlarda biriken öfkeniz kendinizi verimli ifade etmenize engel olabilir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birine güvenmeden önce iki kez düşünün ve sırlarınızı mümkün olduğu kadar kendinize saklayın. Sizin adınıza sevinmeyecek insanlar iyi haberlerinizi dahi duymayı hak etmez. Yanlış anlaşılmalar her iki taraf için de olasıdır.

17 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzun farkındasınız. Olayları fazla derin algıladığınız için, değerinizin anlaşılmaması sizi kırabiliyor. Sezgilerinizin yüksek olması bazılarını rahatsız edecek. Yaşam heyecanlarınız artıyor.

17 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

17 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok eğlenceli ve zeki bir partner adayıyla karşılaşmanız an meselesi olabilir. İş yerinizde istikrarlı ve başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Bugün aile bireyleriniz ile zaman geçirmek isteyeceksiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal baskılara gelemiyor olmanıza rağmen, kendi davranışlarınıza yansıtmak istemiyorsunuz. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 55" R
Ay
Oğlak
16° 32' 06"
Merkür
Koç
16° 39' 58"
Venüs
Boğa
00° 12' 16"
Mars
Balık
29° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 31' 06"
Uranüs
Boğa
22° 18' 37"
Neptün
Balık
28° 53' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 21"
Lilith
Başak
23° 15' 58"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>