Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendine Güveniyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 90%

Hayallerinize kulak verin. Manevi yönden duyarlılığınız artabilir ve etkileyici bakış açılarına sahip olabilirsiniz. Geleceğinizden bir sahneyi önceden görebilirsiniz ya da sevdiğiniz biriyle ilgili sezgileriniz olabilir. Bu izlenimler size yardımcı olabilir, bu yüzden onlara dikkat etmeye çalışın. Sezgilerinizi bir yere yazmak isteyebilirsiniz, böylece onları daha kolay çözümleyebilirsiniz.

Bugün, kariyeriniz için önemli olduğu anlaşılan biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Eğer isterseniz, kısa bir süre önce, işlerin sizi daha yüksek bir başarı seviyesine doğru götürdüğü bir döngüye gireceksiniz. Uzun vadede size yardımcı olabilecek birisiyle tanışabilir veya o kişiyi arayabilirsiniz, bu nedenle çok dostane veya destekleyici görünen herkese dikkat edin. Bu kişi ileride yeni bir fırsat için önemli bir bağlantı olabilir!

Bugün sessizce oturup etrafınızdaki telaşı gözlemleme fırsatınız olduysa, insanların neden bu kadar sabırsız olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Tabii ki, böyle bir felsefi fikirde olacağınıza dair çok küçük bir olasılık var. Ancak, bazı günlerde huzur ve meditasyon, endişe ve sıkıntıdan çok daha verimli olabiliyor. Bugünkü durum da aynı bu şekilde.

Moralin gayet yüksek. Günün enerjisi basabileceğin bir basamak önüne koyacak ve seni gülümsetecek. Normalde geçtiğimiz birkaç hafta senin için zorlayıcı olmuş olsa da, bu ara rahatlamış ve optimist hissediyorsun. Yengeç ateşli gücüyle bilinir. Ulaşmak istediklerini bir düşün. Şu anda ne istersen elde edebilecek bir durumdasın. Arzunu, hedeflerine yönelt ve sihrin çalışmasını izle!Fikir farklılıkları, tarafları zedelemenin aksine; zengin ve çekici bir diyalog yaşanmasına sebep olabilir. Senle aynı görüşte olmayan birine karşı agresif tavırlar takınmana zaten hiç gerek yok. Herkesin kendi bakış açısına sahip olmasına sıcak bak ve onları anlamaya çalışırkenki süreçte öğrendiklerine odaklan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi gerçekliğinizi yaratın. Muhtemelen elinizde kukla ipleri var ancak onları kullanmak için yeterince cesur değilsiniz. Sorumluluk almaktan çekinmeyin. Acele etmeyin ve hedeflerinizi unutmayın. An itibariyla bahisler her zamankinden daha yüksek, bu yüzden en küçük hareketin birkaç kat büyütüldüğünü fark edeceksiniz. Kelimelerinizi seçerken dikkatli olun; zira söyledikleriniz hafife alınmayacak.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Gün içinde planlarınızda ani değişiklikler olabilir. Duygusal karmaşalar içinde hissedebilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı tavırlarınla çevrenin dikkatini çekmeyi başaracaksın. Kendine duyduğun güven, başarıları da beraberinde getirecek. Bugün yeni gelişmeler kapını çalabilir. Maddi konularda zor günlerden geçerken, kapını çalacak olan bu teklif, elini güçlendirecek. Evliliğinde sorunlar olan bir Yengeç burcuysan, sorunların çözümü için harekete geçeceksin.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korkularınızla baş etmekte zorlandığınız bir gün olabilir. Kendinizi ne kadar çok sınırlara hapsederseniz o kadar çok endişe duyarsınız. Korkularınızla yüzleşin. Ruhunuzu sıkan ne varsa hepsini bırakın ve hayata  özgürlüğünüzle katılın. 

16 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İletişimden kaynaklı aksaklıklar meydana gelebilir. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Bazı konuların tam anlaşılmamasından dolayı içinize kapanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde her zamankinden daha konsantre olmuş bir şekilde ilerleyebilirsiniz bu durum da motivasyonunuzu yükseltebilir.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir hissetmediğiniz kadar kendinizle ve yaşamın akışıyla uyum içinde hissedebilirsiniz. Ruhsal huzurunuzu bulduğunuz ve farkında olmadığınız bazı yeteneklerinizi keşfettiğiniz bir gün olacaktır.  Hayatınızın temeliyle ilgili bazı çekinceleriniz son bulabilir.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın arkadaşınızla kurduğunuz samimiyeti,yerinizdeki diğer ortamlara da cesurca yaymalısınız. Bu sizi daha çok motive edecek. Alışkanlıklarınıza bağlı olmanız yüzünden, dostlar konusunda seçici oluyorsunuz.  

16 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir eş adayı bulabilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Finansal olarak harika bir durumdasınız ve kendinizi rahat hissediyorsunuz. Sağlığınız için spor yapmaya başlamanızda fayda var.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için oldukça önemli. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları, algılama gücünüzde bulabileceksiniz. Siz, ne istediğiniz bilen ender kişilerden birisiniz. İyi bir dinlenmeye ihtiyacınız var.

16 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 56" R
Ay
Oğlak
13° 05' 27"
Merkür
Koç
16° 35' 03"
Venüs
Koç
29° 53' 16"
Mars
Balık
29° 01' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 48"
Satürn
Balık
16° 29' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 44"
Neptün
Balık
28° 52' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 28"
Lilith
Başak
23° 14' 15"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>