Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Motivasyonun Artıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün, rahatlamak için iyi bir gün. Biraz sosyalleşmek için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı düşüncelerinizi ve hayallerinizi paylaşmanız için yakın bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin. Sizi önemseyen biriyle vakit geçirmek daha iyi hissettirecek. Ayrıca sevgilinizle evde tembel bir akşam geçirme fikrine de sıcak bakabilirsiniz. Birlikte basit şeyler yapın: bir film izleyin, konuşun ve sarılın.

Yıpranmış olabilirsiniz, ama ne olursa olsun kendinizi zorlamanız gerekecek. Uzun bir çalışma sebat etme dönemine giriyorsunuz. Bu kesinlikle geç kalmak ya da ayak diremek demek değildir. Öğle saatlerinde hala üstünüzde pijamalarınız varsa, utanmalısınız! Kendinizi son zamanlardaki sersemliğinizden uyandırmak için ne gerekiyorsa yapın. Kalkma ve hareket etme zamanı!

Gizli bir tarafınız var gibi görünüyor. Gün boyunca,bitirici çalışan olacaksınız. Fakat havanın kararmasıyla bir palyaçoya dönüşebilirsiniz. Kesinlikle hem yazılı hem de sözlü becerileriniz çok iyi. Seyirci kitlenizi genişletmenin tam zamanı. Arkadaşlarınız yıllardır sizinleyken çok eğleniyor: Hünerlerinizi gerçek canlı bir seyirciye sunmanız için uygun zaman budur. Evet, çok korkutucu ama aynı zamanda çok heyecan verici. Bir deneyin. Ya şimdi ya hiç.

Yaşam alanın konusunda artan bir hoşnutsuzluğun var. Uzun süredir aynı yerde aynı şekilde yaşıyor olmanın sonuçları açığa çıkıyor olabilir ve adeta duvarlar üzerine geliyormuş gibi hissedebilirsin. Ya da eski boya ve mobilyalardan sıkılmış olabilirsin. Yerine, değişiklikler yapmaya odaklan ve evinde yeni ve pozitif bir enerjiler üret!Yaşamın bir anlamı var mı yok mu? Bu güzel bir soru, ve senden önce milyonlarca kişi tarafından soruldu. Fakat soru beraberinde şunu getiriyor: hayatın neden bir anlaması olmasın ki? Diyelim ki, genel kanı olarak yaşamın bir anlamı olmadığı söyleniyor; ama bu senin için de bir anlamı olmadığı anlamına gelmez. Bu meseleler tüm gece seni ayakta tutacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir grup yakın arkadaşınızla bir araya gelmek, bir takım derin konuşmaları ve bazı büyük endişelerinizin açığa çıkmasını beraberinde getirebilir. Bugün düşüncelerinizi duygularınız fazlasıyla etkileyebilir, bu yüzden yüksek seviyedeki anlayışınız arkadaşlarınız tarafından takdir görebilir. Bu durum birbirinizle daha yakın olmanızı sağlayabilir ve gelecekte daha çok iletişimde olmanızın önünü açabilir. Gününüzün tadını çıkarın!

21 Haziran 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerji alanınızı korumaya özen gösterin. Sizi aşağı çekecek ortamlardan, düşüncelerden, şarkılardan uzak durun. Spiritüel çalışmalar için güzel bir gün.

21 Haziran 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ortamındaki çatışmaların önüne geçemiyor oluşun, radikal kararlar almana neden olabilir. Öte yandan duygusal hayatındaki güzel gelişmeler, motivasyonunun artmasını sağlayabilir. Güneş, bugün burcunda hareket etmeye başlayacak. Yakın çevrenin bazı konularında eleştirilerine maruz kalabilirsin. Daha emin adımlarla hareket etmek isteyeceksin.

21 Haziran 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birikimlerinizin meyvelerini topladığınız bir gün olabilir. Sabrınızın karşılığını görmek sizi son derece mutlu edebilir. Doğru yolda yürüdüğünüzü gördükçe yaptığınız işten tatmin olabilirsiniz. Yeni kaynaklar oluşturarak maddi imkanlarınızı büyütebilirsiniz. 

21 Haziran 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kendinizi ikili ilişkilerinizde güçsüz hissedebilirsiniz. Yaşayacağınız değişim ve dönüşümler sizi etkileyecektir. Bazı konularda kararlı olmak ve istikrarlı davranmak isteyebilirsiniz. Gizli kalan konular içinde yön bulmakta zorlanabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere zaman ayırarak biraz kafanızı dağıtmak iyi gelebilir.

21 Haziran 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan kendinizi fark ettirebileceksiniz. Özgüveninizin yükseldiği bugünlerde etrafınıza insanlar doğal olarak çekilecektir.

21 Haziran 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Haziran 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü bir motivasyonla çevrilisiniz. Bunu ilk olarak en elzem şeylere yönelttiğinizden emin olun. Günü mümkün olduğu kadar dolu geçirin. Birçok şeyle üstünkörü ilgilenmektense gerekli şeylere bolca vakit ayırın, yakın zamanda kendinize yaptıklarınız için teşekkür edeceksiniz.

21 Haziran 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken; eski alışkanlıklarınızı gözden geçirerek gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacaksınız. Yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretlisiniz. 

21 Haziran 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

21 Haziran 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız hakkında önemli kararlara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olmalısınız. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında almaya başlayacaksınız. Daha olumlu düşünmeye çalışmalısınız.  

21 Haziran 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

21 Haziran 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 35' 02" R
Ay
Yay
29° 56' 03"
Merkür
Koç
16° 18' 56"
Venüs
Koç
28° 39' 51"
Mars
Balık
28° 15' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 56"
Satürn
Balık
16° 24' 23"
Uranüs
Boğa
22° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 50' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 05"
Lilith
Başak
23° 07' 39"
True Node
Koç
15° 25' 46"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>