Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sezgilerine İnanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Aile üyelerinizle (özellikle de kadınlar) sürtüşmeler rahatsız edici olabilir, çünkü söyledikleri can yakıcı sözler ve onlara olan sevginiz arasında kaldınız. Bugün kin tutmanın zamanı değil, boş verin. Evinizi temizlemek, yeniden dekore etmek, güzelleştirmek veya belki de harika bir yemek pişirmek isteyebilirsiniz. olabilirsiniz. Tartışmaktansa enerjinizi bu işlere verin. Daha sonra iyi ki böyle yapmışım diyeceksiniz.

Kendini bir konuşma yaparken bulabilirsiniz. Günün enerjisi, kendinizi topluma daha çok sunmanız için size ilham verebilir. Birtoplantısına katılabilir ve bazı fikirler sunabilirsiniz. Ya da resmi bir akşam yemeği veya şirket toplantısı gibi bir etkinlikte bir konuşma yapabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten korkmayın. Çok fazla tecrübesi olan çok çalışkan birisiniz ve paylaşacak çok şeyiniz var.

Cüzdanınızı sıkı tutun çünkü tuhaf bir şekilde tamamen gereksiz şeylerde büyük miktarda harcama yapabilirsiniz. Paranızı daha iyi bir şekilde ya da en iyi şekilde harcama konusunda düşünmelisiniz, başka bir şey değil. Paranızı harcamak yerine ihtiyacı olanlara zamanınızı harcamaya ne dersiniz?

İnsanlarda neşelendirici geri beslemeler alabilirsin. İltifatları her zaman hoş karşıladığın söylenemez. Alçakgönüllü bir insansın ve bazı zamanlar yeterince iyi olmadığını düşünüyorsun. Fakat başkaları üzerine olan olumlu etkilerinin farkında değil gibisin! Parlak doğan ve keyiflendirici enerjin birçok insana kendinlerini iyi hissettiriyor. Eğer biri sana özel olduğunu ifade ederse bunu kabul et!Bugün, 'engellenmiş bir duygusal akış' yaşarsanız, yeniden hareket etmek için yaratıcı becerilerinizi ve yeteneklerinizi kullanın. Böylesi bloklar, çok fazla duygusal şeyle uğraştığınızda ve onlara fazla zaman ayırmadığınızda gerçekleşebilir. Bir zamanlar hissiz olduğunuzu düşündüğünüz bir şey için şu an çok fazla şey hissediyor olabilirsiniz. Bugün size yardımcı olacak yaratıcı veya sanatsal bir şeyler yapmayı deneyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geç saatlerde yaptığınız yoğun sosyal aktiviteler, sizi daha sonra hepsini hatırlamak istediğiniz yeni isimler ve yüzlere boğmuş olabilir. Bugün onlardan bazılarıyla telefon, kartpostal ya da e-posta aracılığıyla irtibata geçmenizin tam zamanı olabilir. Büyük olasılıkla onlar sizi etkilediği kadar siz de karizmanız ve içtenliğinizle onları etkilediniz, bu yüzden harekete geçmekten hiç çekinmeyin.

24 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleri yaşayabilir ve daha garip rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Gün içindehayatınızla ilgili kaygı verici, endişe duyduğunuz durumlar önünüze gelebilir. Sağlığınızı korumaya ve dengeli beslenmeye çalışın.

24 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerine ve gözlem gücüne çok inanıyorsun. Bu durum çevrenle kuracağın diyaloglarda yanlış algılanmana sebep olabilir. Sosyal yaşantında hareketli olacağın bir döneme bugün itibariyle giriş yapacaksın. Karşıt burcunda, bugün Dolunay meydana gelecek. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, korumacı tavrın tartışmalara neden olabilir.

24 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlarla kurduğunuz iletişime duygusal bir hava hakim olabilir. Sezgileriniz ve yüksek öngörünüz sayesinde fark ettiğiniz gerçekliği anlatırken doğru kelimeleri seçmeye özen gösterin. Çünkü ne dediğimizden çok nasıl söylediğimiz önemlidir. Üslubunuza dikkat edin.

24 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkiliyor olabilir. Sabah saatlerindearkadaşlarınızla daha hareketli bir iletişim içinde olacağınız zamanlar var. İşlerinizi daha rahat ilerletebileceksiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda daha fazla fikir ortaya koyabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek için sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Akıcı koşullar söz konusu.

24 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda dengelerin oturduğunu hissedebilirsiniz. Bu durum size oldukça iyi gelebilir ve kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

24 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunaydan hep yoğun etki alıyorsunuz ama bu kez her zamankinden daha fazla etkilenebilirsiniz. Bu dolunay evliliğiniz ile ilgili konuları işaret ediyor. Artık bazı sorunlarınızı çözüme kavuşturmak isteyeceksiniz.

24 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünü her anlamda kedinizden vererek geçirebilirsiniz fakat bu karşılıksız bir harcama olmayacaktır. İçinizdeki maceraperest dışarı çıkmakta ısrarcı olabilir. Kendinizi serbest bırakın ve keşfe çıkın. Böylelikle fiziksel, zihinsel veya duygusal dünyanızda yenilikler bulabilirsiniz.

24 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş, burcunuzda ilerlerken; düşündüğünüz konuları pratiğe dökerek isteklerinizi yeniden gündeme getireceksiniz. Siz kalıcı başarılardan yanasınız ve çalışkan, disiplinli, belli bir potansiyeli olan kişileri seviyorsunuz.

24 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

24 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gerçekleşen dolunay burcunuzdaki Güneş’in ışıltısıyla kendinize ve önceliklerinize odaklandığınız bir dönemden geçerken size ilişkileri, karşı tarafı, evlilik, ortaklık ve birliktelik konularını hatırlatan ve bu konularda bazı kararlar almanızı sağlayan bir dolunay olabilir

24 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzündenpotansiyeliniz düşüyor ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Maddi konularda güven arayışınız sürüyor ve beklemekten sıkıldınız.

24 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 39' 34" R
Ay
Yay
04° 24' 52"
Merkür
Koç
16° 00' 48"
Venüs
Koç
26° 13' 30"
Mars
Balık
26° 44' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 21"
Satürn
Balık
16° 13' 34"
Uranüs
Boğa
22° 07' 37"
Neptün
Balık
28° 47' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 18"
Lilith
Başak
22° 54' 28"
True Node
Koç
15° 32' 20"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>