Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ani Olaylar Karşısında Paniklememelisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 50%

Sevgiliniz bugün meslektaşlarıyla bazı küçük kişilik çatışmaları yaşıyor olabilir ve bu nedenle size oldukça uzak ve meşgul görünebilir. Sorun her neyse yarın iyi geçebilir, ancak onu rahatlatmak kolay olmayacak. İhtiyacı olursa yanında olduğunuzu açıkça belirtin, sonra oturup bir kitap okuyun. Bu olayı yalnız kalarak atlatabilir.

Bugün, gerçekten yapmak istediğiniz tek şeyin gevşemek ve temel olarak hiçbir şey yapmamak olduğu bir gün olsa da, yapabilecek gibi hissetmeyebilirsiniz. İçinizden bir ses çalışmanızı söylüyor. Dolabınızı temizleme, evinizin etrafındaki peyzajı yeniden yapma veya pencerelerinizi silme isteği duyabilirsiniz. Bu görevleri bir kenara koyun. Kendinizi el emeğine zorlamak, bugün gibi bir günde devam etmenin yolu değildir. Eğer bu enerjiyi bir şeye aktaracaksanız, eğlenceye aktarın. Bunu hakediyorsunuz.

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Enerjiyle dolup taşıyorsun ve bu enerjiyi çevrendekilerin sabitliğine meydan okumak için kullanacaksın. Bu kişiler ailen olabilir. Mesela, tabu olarak görülen konular mevcutsa, bu konuların üzerine gidebilirsin. Gerilimin ufukta göründüğünü söylemeye gerek bile yok!Geç saatlerde yaptığınız yoğun sosyal aktiviteler, sizi daha sonra hepsini hatırlamak istediğiniz yeni isimler ve yüzlere boğmuş olabilir. Bugün onlardan bazılarıyla telefon, kartpostal ya da e-posta aracılığıyla irtibata geçmenizin tam zamanı olabilir. Büyük olasılıkla onlar sizi etkilediği kadar siz de karizmanız ve içtenliğinizle onları etkilediniz, bu yüzden harekete geçmekten hiç çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

lişkinizin ne kadar kolay bir şekilde kontrolünüzden çıktığını görmek bazen size çok acayip gelebilir. Bugün çevrenizdeki gerginlikle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumu kimse anlamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sadece biraz sakin olmanız gerek! Ailenizde göz ardı ettiğiniz problemleri çözmeye ne dersiniz?

23 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sezgileriniz daha güçlü çalışıyor. Aşk hayatında bazı konular havada kalabilir. Akşam saatlerinde düzen ve kariyer meseleleri gündemde.

23 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki pürüzler karşısında önlem almak isteyeceksin. Kariyerinde yeni bir sayfa açmak için bugün harekete geçeceksin. İş değişikliği gündemine gelebilir. Beklemediğin bir anda gelecek haber bütün planlarını değiştirebilir. Uzun süreli ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinle geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirsiniz.

23 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizin sizin hakkınızda düşündüğü olumsuz düşünceleri tersine çevirdiğiniz bir gün olabilir. Uzun zamandır düşeceğinizi, bırakacağınızı düşünen insanlara karşı dik duruşunuzla örnek oluyor ve ders veriyorsunuz. Güçlü hafızanız bugün size zafer getirebilir, kendinize güvenin.

23 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Hizmet gerektiren konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızı planlama ihtiyacı doğabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen zamanlarda eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Denge arayışı içinde olabilirsiniz.

23 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açılımlar yapmak için gereken cesareti gösterebileceksiniz. Kurduğunuz ilişkileri sürdürmek açısından olumlu bir karakteriniz var.

23 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı şeyleri anlamıyor, kaçırdığınız bir şeyler var gibi hissediyor olabilirsiniz. Kötü haberler her zaman kendini belli edeceğinden anlaşılmayan şeyler bir nevi iyi haberdir. İlişkilerinizde her iki tarafın da düzeltmesi gereken şeyler varsa da hepsinin çözümü iletişimden geçer. 

23 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Emir almamak gibi takıntılarınız sizi zorlayabilir; bugün başarıyı yakalayacaksınız.

23 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

23 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız hakkında önemli kararlara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olmalısınız. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında almaya başlayacaksınız. Daha olumlu düşünmeye çalışmalısınız.  

23 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizin farklı yaklaşımlarından etkilenebilirsiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelme planları yapacaksınız. İlişkilerinizde gösterdiğiniz sadakat anlayışını karşınızdaki kişilerden göremeyebilirsiniz.Bugün, onların yakın ilgileri olumsuz düşüncelerinizden uzaklaşmanızı sağlayarak, sizi rahatlatacak.

23 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 43' 33" R
Ay
Başak
20° 30' 03"
Merkür
Koç
17° 06' 17"
Venüs
Koç
18° 42' 60"
Mars
Balık
22° 01' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 09"
Satürn
Balık
15° 38' 47"
Uranüs
Boğa
21° 47' 15"
Neptün
Balık
28° 35' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 10"
Lilith
Başak
22° 13' 56"
True Node
Koç
15° 37' 51"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>