Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Arkadaşlarına Öncülük Ediyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün aşk listenize yeni birini ekleyebilirsiniz. Kalbiniz muhtemelen son zamanlarda, ilişkinizdeki bazı önemli değişikliklerle hatta hayatınızdaki yeni birisiyle daha da büyüdü. Aşk hayatınızdaki bu yenilik, kesinlikle büyük değişiklikler yarattı ancak henüz bunun farkında bile değilsiniz. Hayatınız nasıl değişti? Bugün bu sorunun cevabını alabilirsiniz...

Bir Yengeç olarak, bir şeylerin gerçekleşmesi için hayal etmenin yeterli olmadığını çok iyi biliyor olmasınız. Ama bunu gerçekten bildiğinizden emin misin? Bugün, hala aklınıza takılan bu tür yanlış umutlardan kurtulmayı düşünmek isteyebilirsiniz. Çok çalışan insanların hayallerinin gerçek olmasına inanmak çok daha gerçekçi.

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

Spaya, masaja ya da saunaya gitmek için ne kadar da güzel bir gün. Son zamanlarda çokça gerilim ve stres yaşadın ve kendini sakinleştirmek konusunda zorluklarla yüzleştin. Şimdi biraz huzura ve sessizliğe ihtiyacın var. Bir gazeteye bile elini sürme! Bir süre kendini kapat ve sadece kendine odaklan; kendinle ilgilen.Bugün kendinizi iyi hissetmek için adımlar atın. Son zamanlarda çok aktiftiniz ve kendi ihtiyaçlarınız için zamana ihtiyacınız olabilir. Yeni bir kıyafetin ya da saç kesiminin zamanı geldi mi? Terapötik masaj, yüz bakımı ya da özel zayıflama teknikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? İlginizi ne çekiyor olursa olsun, iyi hissetmek ve iyi görünmek için bu mükemmel bir çözüm olabilir. Kendinize ve ihtiyaçlarınızla ilgilenmenin keyfini çıkarın ve günün ilerleyen saatlerinde özel biriyle bir araya gelmek için bazı planlar yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, 'engellenmiş bir duygusal akış' yaşarsanız, yeniden hareket etmek için yaratıcı becerilerinizi ve yeteneklerinizi kullanın. Böylesi bloklar, çok fazla duygusal şeyle uğraştığınızda ve onlara fazla zaman ayırmadığınızda gerçekleşebilir. Bir zamanlar hissiz olduğunuzu düşündüğünüz bir şey için şu an çok fazla şey hissediyor olabilirsiniz. Bugün size yardımcı olacak yaratıcı veya sanatsal bir şeyler yapmayı deneyin.

25 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleri yaşayabilir ve daha garip rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Gün içindehayatınızla ilgili kaygı verici, endişe duyduğunuz durumlar önünüze gelebilir. Sağlığınızı korumaya ve dengeli beslenmeye çalışın.

25 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine yönelik atacağın her adımı tüm ayrıntısıyla planlayacaksın. Kendi işini kurmak isteyen bir Yengeç burcuysan, aceleci davranmak istemeyerek doğru zamanı bekleyeceksin. Ay sonuna doğru, alışılmışın dışında hareket ettiğini fark edebilirsin. Ay, bugün öncü burçta hareket edecek. Çalıştığınyerinde tartışmalarda düşüncelerini dile getireceksin. Bir araya geleceğin arkadaşlarınla katılacağın aktivitelere öncülük edeceksin.

25 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda süregelen yalnızlığınızı bitirmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Bugün bu kararınızı sonlandırmak için oldukça ideal bir gün. Yeni bir aşka 'Merhaba' demek size oldukça iyi gelebilir. Bunun için zaman kaybetmeden harekete geçin.

25 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eşinizle ilgili konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha ciddi kararlar almak isteyebilirsiniz. İşlerinizde yeniden temel atmak ve sağlamlaştırmak isteyeceğiniz zamanlar var. Bugün ilgilendiğiniz konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

25 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüzün tadını çıkarmak ve kendinizi verimli, üretken hissetmek isteyeceksiniz. Bugün odağınızda hayalleriniz olabilir.

25 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

25 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün olumlu bir inatçılık altındasınız. Hırslı ve odaklı bir şekilde planlarınıza asılmak için harika bir zaman olacaktır. Hedeflerinize gittikçe yaklaşırken ilişkilerinizle arasında bir seçim yapmak zorunda bırakılabilirsiniz. Düşünmeye şimdiden başlayın.

25 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştireceksiniz, gücünüzün farkındasınız. Birlikteyaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, işler ayağınıza gelecek

25 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız hakkında önemli kararlara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olmalısınız. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında almaya başlayacaksınız. Daha olumlu düşünmeye çalışmalısınız.  

25 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişiklerinizde yaşadığınız çatışmaları çalışma arkadaşlarınıza olumsuz bir şekilde yansıtabilirsiniz. Siz; denge insanısınız ve bu tür davranışlarınız çevrenizde tepki oluşmasına neden oluyor. Bugün, Ay'ın konumu; maddi konuların önem kazanacağını ve bir takım araştırmalar içinde olacağınızı gösteriyor.

25 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 02' 16" R
Ay
Yay
09° 21' 30"
Merkür
Koç
16° 02' 52"
Venüs
Koç
26° 42' 15"
Mars
Balık
27° 02' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 46"
Satürn
Balık
16° 15' 42"
Uranüs
Boğa
22° 08' 56"
Neptün
Balık
28° 48' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 38"
Lilith
Başak
22° 57' 04"
True Node
Koç
15° 31' 03"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>