Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Özgüvenlisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün, sevdiklerinizin hayatınızdaki önemini anlamanız için iyi bir gün. Çocuklarınız bir hayvanat bahçesine veya en sevdiğiniz müzeye gitmek gibi özel bir eğlencenin tadını çıkarabilir. Onları şımartırsanız, kendinizi de iyi hissedeceksiniz. Sevgiliniz/eşinizle evde güzel bir akşam yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz. Özel bir tarif denemek istiyorsanız, bugün bu konuda cesaretli olun. Şu an insanlara karşı hissetiğiniz sevgiyi ifade etmeniz önemli.

İnsanlar bugün çalışmalarını biraz hızlandırıyor olabilir, ancak siz biraz yavaş ilerliyor olabilirsiniz. Çalışma planınız üzerinde çalışırken kendinize karşı nazik olmaya çalışın. Bazı kolay görevlerle başlayın. E-postalarınızı yanıtlayın ve dosyalarınızı düzenleyin. Bu karmaşayı temizlerken odaklanabileceksiniz. Kafanız temizlenirken, günün görevlerini halletmeye hazır hale geleceksiniz.

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Evle ilgili fiziksel işlerle meşgul olmak için güzel bir gün. Kullanmak istediğin büyük bir enerji mevcut ve bunu iyi şekilde kullanabilirsin! Ayıklama ve temizlik işleri bugün tam senlik. Ya da dışarıda spor yapabilirsin. Yürüyüş, basketbol vs...Sürekli bir koşuşturma içindeymişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Bir arkadaşınızı ziyaret edecekseniz gecikmiş bir doğum günü hediyesi götürebilirsiniz. Aile büyüklerini ya da kardeşlerinizi görmeye gidiyor olmanız da olası. Ziyaretler de harika olsa da fazla abartıp kendinizi bitap düşürmeyin. Biraz da dinlenmeye zaman ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen başkalarıyla ilgilenmeye kendinizi o kadar kaptırıyorsunuz ki, kendinize gerekli özeni gösteremiyorsunuz! Bugün, üstlendiğiniz tüm sorumluluklardan bunalabilirsiniz. Kendinize karşı dürüst olun ve bazı şeyleri yapmasanız da olur mu, bunu tartın. Belki de çocuklarınızın okuldan sonra on tane kursa gitmesi gerekmiyordur. Ya da akşamlarınızı ve hafta sonlarınızı herkesin derdine koşmaya çalışmak yerine dinlenerek geçirmelisiniz.

28 Haziran 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Müşteri bazlıyapanlar için verimli ve kazançlı bir gün olabilir. Ortaklarla çalışmalarda eşit haklar ve eşit paylaşımlar içinde olmak önemli olacaktır. Özel ilişkilerde ise bazı duygularınızı kendinize saklayabilirsiniz.

28 Haziran 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha kararlı ve özgüvenli adımlar atmaya niyetleneceğin bir gün. Özel sektörde çalışan bir Yengeç burcuysan, bazı arkadaşlarının işten ayrılması kaygılarını arttırabilir. Çalışmalarının karşılığını alamadığını düşünüyor olabilirsin. Bu konu hakkında patronunla konuşmak isteyeceksin. Durgun geçen duygusal hayatında bugün yeni gelişmeler yaşanabilir. Yalnız bir Yengeç burcuysan, beklemediğin bir aşk itirafı, ayaklarını yerden kesebilir.

28 Haziran 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel enerjinizin yükseldiğini hissettiğiniz bir gün. Motivasyonunuzun artış göstermesi günün her alanında sizleri destekleyici etkilerle hareketli olmanıza neden olacaktır. Motivasyon gücünüzü yenileyin.

28 Haziran 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular içinde sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. Kriz yaratan konulara karşı daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yatırımlarınızla ilgili konularda çok fazla ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Gelecek yönünde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

28 Haziran 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda partnerinizle olan ilişkinizin size huzur getirdiğini görmek ilişkinizi devam ettirmek noktasında sizi heveslendirebilir.

28 Haziran 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Haziran 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün karar almakta zorlanabilirsiniz. Hayat biraz belirsiz gelebilir. Sisler dağıldığında neyle karşılaşacağınızı bilmiyorsanız şimdiden bunu düşünmenin bir faydası da olmayacaktır. Endişelerinizi azaltacak aktivitelere yönelin ve planların aksamasının doğal bir şey olduğunu unutmayın.

28 Haziran 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanınızda çalışan kişilerin fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Paylaşım duygunuzun her zaman önemli olduğunu biliyorsunuz. 

28 Haziran 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

28 Haziran 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün önemsiz konular yüzünden eşiniz ile tartışmaktan kaçınmaya çalışmalısınız. İş yerinizde ortaya çıkabilecek her türlü tartışmadan uzak durmaya özen gösterin. Enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelmelisiniz.

28 Haziran 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Duygusal ilişkilerinizde maddesel olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz. Duygusal beraberliğinizi kişisel kazançlarınızla birlikte değerlendirmeniz gerekecektir.

28 Haziran 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 08' 45" R
Ay
Yay
10° 46' 37"
Merkür
Koç
16° 03' 35"
Venüs
Koç
26° 50' 28"
Mars
Balık
27° 07' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 19"
Satürn
Balık
16° 16' 19"
Uranüs
Boğa
22° 09' 19"
Neptün
Balık
28° 48' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 01"
Lilith
Başak
22° 57' 48"
True Node
Koç
15° 30' 40"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>