Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çocukluğuna Döneceksin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 50%

Aşk hayatınızda şu an iyi bir noktadasınız. Eğer bekarsanız, bu durumu değiştirmek için acele etmeyin. Eğer bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle çok iyi anlaşacağınız bir gün olacak. Ancak bugün, şimdiki veya müstakbel sevgiliniz oldukça iletişimsiz bir modda olduğu için biraz şüphe yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte, karşınızdaki kişi tamamen parasal endişelere gömülmüş olabilir. Anlatmak isterse her zaman yanında olduğunuzu söyleyin ve uzaklaşın. Gününüz güzel geçsin.

Bugün, gelecek hakkında biraz endişe hissedebilirsiniz. Bir görüşme yapmak için bugün son gününüzse eğer gücünüzün biraz zayıf olduğunu hissedebilirsiniz. İşyerinde ve oyunda kendinizi kanıtlamak için zorluklara ihtiyacınız var. Şimdi kendinizi şekle sokmaya başlama zamanı. Şüphe, son derece ters tepen bir duygudur; başarı için tamamen donanımlısınız!

Bugün zaman duracak ve hatta geçmişe gideceksiniz. Motivasyonunuz üzerinde uzun uzadıya düşünmek için bu duraklama iyi olabilir. Burç haritanız, başka birinin geleceğini ilgilendiren sorunlara çözüm bulabileceğinizi söylüyor. Belki de, kendi geleceğinizi düşünürken de aynı derecede vakit ayırmalısınız.

Yüksek viteste olacağın bir gün. Pozitif enerjini ve neşeni her yere saçıyorsun. Mutlu enerjiye sahip olduğunda hiçbir şey senden daha moral verici olamıyor! Bu iyileştirici güneş ışınlarını başkalarıyla da paylaş; uygun bir dozda mizah ve dostane düşünceler üretecek biri olsun. Kısacası pozitif titreşimler yayacak ve şahane bir eğlence atmosferi üreteceksin!Bugün işlerinizin normalde olduğu kadar kolay yoluna girmediğini fark edebilirsiniz. Herkesin böyle günleri vardır; bu da sizin payınız. Gezegenlerin bugünkü konumu çoğu kişiyi olumsuz etkileyecek, dolayısıyla bugün başkalarının gerginliğiyle uğraşmaya hazırlıklı olmalısınız. Sizin neyin beklediğini önceden bilirseniz başa çıkmak bir nebze daha kolay olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün enerjik etkileri kendinizi göstereceğiniz mükemmel bir arena hazırlıyor. Gerçek bir katılımcıdan daha çok bir seyirci ya da yorumcu olarak görev almanız muhtemel olsa da bu her zaman sorun olacak değil. Ellerinizi kirletmeyin. Bırakın diğerleri hatalarından ve zayıflıklarından ders alsın. Bu şekilde, ringe çıkma sırası size geldiğinde çok daha iyi hazırlanmış olursunuz.

1 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz güçlenirken, anlama ve algılama konusunda daha sezgisel davranabilirsiniz. Etrafınızdaki insanların sözlerine ve tavırlarına karşı daha hassas olacağınız, etrafınızdakilerin enerjisinden daha çok etkilenebileceğiniz bir gün.

1 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir gün seni bekliyor. Karşına gelen konularda, aile büyüklerinin tecrübelerinden faydalanmak isteyeceksin. Kariyerinle ilgili önemli bir karar süreci içerisinde olabilirsin. Yeni bir ilişkiye başlayan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin daha önce bilmediğin bir yönünü keşfedecek olman, aranızdaki bağları kuvvetlendirecek. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, onlarla geçireceğin vakit seni çocukluğuna götürecek.

1 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda geçmişte üzerinde çalıştığınız dosyalar yeniden açılabilir. Eksik veya yanlış yapılan tüm ayrıntılar bulunabilir ve üzerinde tekrar çalışmanız gerekebilir. Dikkatli ve titiz çalışmaya önem verin.

1 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Hedeflediğiniz yerlere ulaşmak için tamamlanma içinde olabilirsiniz. Üzerinde yoğunlaştığınız işleri bırakmak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamızda yaşanacak kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

1 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle sosyal bir etkileşim içerisinde bulunmak, plan yapmak ya da içtenlikle ilgilenmek için uygun bir gün. Huzurunuz artabilir.

1 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00’dan sonra kendinize güveniniz, moral ve motivasyonunuz yükselirken, yetenekleriniz ve eğlenceli tavrınızla insanların dikkatini çekiyor olacaksınız. Finansal konular vehayatınızda size olumlu etki gönderen bir enerjidesiniz.

1 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatın akışına ters gitmeden sizi götürdüğü yere gidin. Bu sıralar sizin için en iyi yol karşınıza en az engel çıkarandır. Hayatı olduğundan daha karmaşık bir hale getirip kendinizi mutsuz etmeyin. Kendiniz olun ve somut şeylere odaklanın.

1 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi odaklanmaya yönlendirmelisiniz. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. İçsel güdülerinizi doğru kullanacaksınız.

1 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

1 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte romantik bir akşam yemeğine çıkmak isteyebilirsiniz. İş yerinizdeki konumunuzdan memnunsunuz ve kendinizi rahat hissediyorsunuz. Hayatınıza renkli ve eğlenceli bir şeyler ekleyeceksiniz.

1 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz.

1 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 30"
Ay
Akrep
26° 26' 31"
Merkür
Koç
26° 31' 24"
Venüs
Balık
21° 48' 40"
Mars
Balık
05° 05' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 46"
Satürn
Balık
13° 19' 13"
Uranüs
Boğa
20° 40' 10"
Neptün
Balık
27° 48' 54"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 11"
Lilith
Başak
19° 48' 54"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>