Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ailenin Baskısını Hissediyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2021, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevgiliniz bugün meslektaşlarıyla bazı küçük kişilik çatışmaları yaşıyor olabilir ve bu nedenle size oldukça uzak ve meşgul görünebilir. Sorun her neyse yarın iyi geçebilir, ancak onu rahatlatmak kolay olmayacak. İhtiyacı olursa yanında olduğunuzu açıkça belirtin, sonra oturup bir kitap okuyun. Bu olayı yalnız kalarak atlatabilir.

Bugün biraz dışlanmış hissedebilirsiniz. İnsanların sizi takdir etmemesi veya yeteneklerinize değer vermemesi değil olay. Sadece şu anyerinde olan şey,arkadaşlarınız kendi görevleriyle çok meşgul olması. Personel gelişimi için harika fikirlerinizi dinlemeye zamanları olmayabilir. Yine de düşüncelerinizi yazın ve farklı bir günde paylaşmak üzere onları kendinize saklayın. Doğru yolda gidiyorsunuz. Sadece onlara daha fazla zaman verin.

Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

Romantik partnerine karşı biraz daha kibar olmalısın. Bazı yanlış anlaşılmalar öfkeni arttırmış olabilir. Göksel enerjiler bazı dikkat dağıtıcı öğeler ortaya çıkarabiliyor ve zihnini toparlamanı zorlaştırabiliyor. Partnerinle destekleyici ve sevgi dolu bir yoldan bağ kur. Böylece bugün her ne olursa olsun, ikiniz de sağlıklı bir iletişim çerçevesinde kalmayı başarabilirsiniz.Ne zaman her şeyin ne kadar güzel ve yumuşak gittiğini düşünsen birisi yoluna adeta bir bomba bırakıveriyor. Bu olumsuzmuş gibi görünen durum senin cesaretini yıkmasın. Resmin bütününü görmeye çalışmak açısından, bu yaşananlardan güzel dersler çıkarabileceksin. Çatışmayı zihnini genişletmek için bir fırsat olarak gör; savaşman gereken bir güç olarak değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çocuklarınız varsa, zor tavırları size kendi zorluğunuzu anımsatabilir. Ya da eğitimleri, anılarınızı canlandırmış olabilir. Şu sıralar geçmiştki sıkıntılarınızdan birini mi kafanıza takıyorsunuz? Bu soruyu kendinize sormak için en uygun zamandasınız. Cevaplayın ve bir süre cevabınız mayalansın.

29 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Müşteri bazlıyapanlar için verimli ve kazançlı bir gün olabilir. Ortaklarla çalışmalarda eşit haklar ve eşit paylaşımlar içinde olmak önemli olacaktır. Özel ilişkilerde ise bazı duygularınızı kendinize saklayabilirsiniz.

29 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel olarak kendini her ne kadar huzursuz hissetsen de bugün karşılaştığın olaylara oldukça iyimser yaklaşıyorsun. Özel sektörde çalışan bir Yengeç burcuysan, karışıklıklar karşısında soğukkanlılığını koruyacaksın. Hayatınla ilgili seçimlerini kendin yapmak istiyorsun. Ailenin tercihlerine karışması üzerinde baskı oluşturabilir. Akşam saatleri için her ne kadar plan yapmış olsan da davetsiz bir misafir, kapını çalabilir.

29 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi iradenizin çok da önemsenmediği konuşmalar içinde olabileceğiniz bir gün. Çevrenizdekiler sizi istemediğiniz diyalogların içine çekebilir ve ilginiz olmayan konularda yorum yapmanızı isteyebilirler. Sizi olayların içerisine çekmek isteyen kişilere dikkat etmelisiniz.

29 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için aksiyon alacağınız bir gündesiniz. Öğrenmek ve yaşadığınız olayları anlamak için heyecan duyabilirsiniz. Çevrenizdekilerle olan iletişiminiz zaman zaman gerginliğe neden olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İlerleyen saatlerde eşinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.

29 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs burcunuzu ziyaret etmişken en büyük tecrübeniz ilişkilerde güven olabilir. Özellikle flört aşamasındaki ilişkileriniz ciddi sürece dönebilir...

29 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantılı işler gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgili süregelen konular varsa yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay’ın Balık’taki transiti duygusal olarak da sizi etkiliyor olabilir.

29 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zihniniz çok hızlı ve işlek çalışıyor. Önemli kararlar ve düşünce keskinliği gerektiren konularla ilgilenmek için uygun bir zaman. Kendinize yardım ettiğiniz kadar başkasına da yardımcı olmaya çalışın. Bu çaba size sıkı bir dostluk olarak geri dönenecektir.

29 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir.  

29 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

29 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizde ilerlemeler kaydedeceksiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız, ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Kendinizi duygusal olarak harika hissediyorsunuz.

29 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, satın alma duygunuz belirgin ve maddi konularla ilgili olaylar ön planda. Bazı konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirirken hayal gücünüzü kullanmalısınız.

29 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 16' 52" R
Ay
Akrep
29° 30' 13"
Merkür
Koç
15° 59' 28"
Venüs
Koç
25° 44' 44"
Mars
Balık
26° 26' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 57"
Satürn
Balık
16° 11' 24"
Uranüs
Boğa
22° 06' 18"
Neptün
Balık
28° 46' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 24' 58"
Lilith
Başak
22° 51' 53"
True Node
Koç
15° 33' 33"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>