Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Değişkenliğin Ön Planda Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aile üyelerinizle (özellikle de kadınlar) sürtüşmeler rahatsız edici olabilir, çünkü söyledikleri can yakıcı sözler ve onlara olan sevginiz arasında kaldınız. Bugün kin tutmanın zamanı değil, boş verin. Evinizi temizlemek, yeniden dekore etmek, güzelleştirmek veya belki de harika bir yemek pişirmek isteyebilirsiniz. olabilirsiniz. Tartışmaktansa enerjinizi bu işlere verin. Daha sonra iyi ki böyle yapmışım diyeceksiniz.

Bugün önemli bir öneri hazırlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Pazarlama stratejinize göre birisini satmak isteyebilirsiniz. Veya yeni müşterilerinden birini etkilemek için elinizden geleni yapıyor olabilirsiniz. İdealiniz, kendinizi cesaretle başkalarına tanıtmak olacaktır. Yeteneklerinizi ve fikirlerinizi göstermek için tereddüt etmeyin. Büyük düşünün ve risk almaktan korkmayın. Yakında harcadığınız ekstra enerjinin karşılığını alacaksınız.

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

Aklında çok onurlu gayeler olmadan isteklerini çevrendekilere dayatmaya çalışırsan zor açmazlar ortaya çıkabilir. Bir kişiyi kontrol etmek için bu kişinin sana karşı olan korkusunu suistimal ediyor olabilirsin. Bu hiç de sağlıklı bir ilişki değil. İnsanları terslememeye çalışsan iyi edersin. Dostlar edin; düşmanlar değil. Ayrıca senin de kimseden bir korkun olmamalı.Günün enerjik etkileri kendinizi göstereceğiniz mükemmel bir arena hazırlıyor. Gerçek bir katılımcıdan daha çok bir seyirci ya da yorumcu olarak görev almanız muhtemel olsa da bu her zaman sorun olacak değil. Ellerinizi kirletmeyin. Bırakın diğerleri hatalarından ve zayıflıklarından ders alsın. Bu şekilde, ringe çıkma sırası size geldiğinde çok daha iyi hazırlanmış olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne zaman her şeyin ne kadar güzel ve yumuşak gittiğini düşünsen birisi yoluna adeta bir bomba bırakıveriyor. Bu olumsuzmuş gibi görünen durum senin cesaretini yıkmasın. Resmin bütününü görmeye çalışmak açısından, bu yaşananlardan güzel dersler çıkarabileceksin. Çatışmayı zihnini genişletmek için bir fırsat olarak gör; savaşman gereken bir güç olarak değil.

30 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Müşteri bazlıyapanlar için verimli ve kazançlı bir gün olabilir. Ortaklarla çalışmalarda eşit haklar ve eşit paylaşımlar içinde olmak önemli olacaktır. Özel ilişkilerde ise bazı duygularınızı kendinize saklayabilirsiniz.

30 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişken tavrın bugün her zaman olduğundan daha fazla ön plana çıkabilir ve etrafındaki insanların ilgisini çekebilirsin. Sabah saatlerinde gelen bir telefon ile güne başlayacaksın. Alım satım konularının karşına geleceği bu günde, karar verirken aceleci davranmak istemeyeceksin. Uzun süredir ertelediğin tatil konusu ay sonunda tekrar gündemine gelebilir. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, gün içerisinde ruh ikizim diyebileceğin birisiyle karşılaşabilirsin.

30 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal dönüşümün eşiğinde olabilirsiniz. Sabit olarak tutunduğunuz her şeyi bırakmak ve ruhunuzu havalandırma isteği sizi değişime götürebilir. İçsel dönüşüm içinde olmanız dış görünümünüze de yansıyacaktır.

30 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Özgürleşmek için planlar yapabilir, seçtiğiniz bir konu üzerinde eğitim almaya başlayabilirsiniz. İnandığınız konuları paylaşmak için çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelebilir. İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için mücadele içinde olabilirsiniz.

30 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerçekçi olmayı, içinde bulunduğunuz hal içerisinde hedefinize nasıl gideceğinize dair yön belirlemek için kullanırsanız dengeyi oturtabilirsiniz...

30 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

30 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun bir süredir hissetmediğiniz kadar enerjik hissedebilirsiniz. Yeni başlangıçlar ve maceralar için hazırsınız. Bugün içsel gelişiminizi dışsal, sosyal aktiviteler aracılığıyla sağlayabilirsiniz. Yine de her zaman şifayı doğanın içinde bulacaksınız.

30 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden olayları abartmaya başladınız. 

30 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

30 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etkileyici havanız ile çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Hedeflerinize ulaşabilmek için çok çalışmaya ve çabalamaya devam ediyorsunuz. Bugün kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.

30 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Bilinçaltınız özel duygularınıza takılmanız neden oluyor.

30 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 07' 08" R
Ay
Yay
10° 25' 19"
Merkür
Koç
16° 03' 24"
Venüs
Koç
26° 48' 25"
Mars
Balık
27° 05' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 56"
Satürn
Balık
16° 16' 10"
Uranüs
Boğa
22° 09' 13"
Neptün
Balık
28° 48' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 56"
Lilith
Başak
22° 57' 37"
True Node
Koç
15° 30' 46"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>