Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Farklı Fikirleri Hayata Geçiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 70%

Bazı arkadaşlarla birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve biraz eğlenmenin zamanı geldi. Üniversite arkadaşlarınızı arayıp bir buluşma ayarlayın ya da dostça bir akşam yemeği için arkadaş çevrenizi davet edin. Aileniz, kardeşleriniz veya kuzenlerinizle bir yemek yiyerek geniş ailenizle vakit geçirebilirsiniz. İnsanlara ulaşın ve biraz daha sosyal olun.

Adımınızı başarı merdivenine atma zamanı. Ancak, önemli olan başka şeylere de konsantre olmalısınız. Başarı merdiveni sadece parayla ilgili değil. Bu yaptığınız her işe kendinizi gerçekten verdiğiniz ve her bir yeni projede yeni şeyler öğrendiğiniz anlamına da gelir. Ortaya çıkan açgözlülüğün kendin için koyduğun hedefleri etkilemesine izin verme.

Son durum, özgüveninizi geliştirmenize yardım edecek gibi görünüyor. Bugünün gezegen sıralaması kendinizle ilgili kötü düşünceleri bir kenara atmanız gerektiğini söylüyor. Siz daha iyisini hak ediyorsunuz ancak bunu kendiniz için yapmasanız bile başkaları sizi desteklemeyebilir. İşte içinizdeki özgüveni harekete geçirmenin tam zamanı!

Uzaktan da olsa, şefkat öğrenmen için uygun bir gündeyiz. Bazı zamanlar çok duygusal olduğun durumlar içinde kendini kolayca bulabiliyorsun. Sağlıksız ve zehirli hisler içine sürüklenebiliyorsun. Enerjinin çekilmemesine dikkat et. Çevrende kuvvetli hisler açığa çıkıyor gibi görünüyor ve sen ise bir taraf seçmeye mecbur bırakılabilirsin. Fakat eğer savaşa dahil olursan yıpranmaktan ve hırpalanmaktan başka bir şey yaşamayacaksın!Aniden ve beklenmeyen bir olay bugün partnerinizle geçici olarak ayrılmanıza neden olabilir. Olaydaki karmaşıklık ve karşı tarafın bundaki rolü sizi gün boyu rahatsız edebilir. Bunun nedenleriyle ilgili bazı şüpheleriniz var. Bu durumda, onunla konuşmak ve bu şüphelerinizi kafanızdan atmanız iyi olacak. Bu düşüncelerin (kısa bir süre için bile olsa) aklınızda durmasına izin vermek, ilişkiniz için ciddi zorluklar yaratabilir. Bu durumu hemen çözün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinizin normalde olduğu kadar kolay yoluna girmediğini fark edebilirsiniz. Herkesin böyle günleri vardır; bu da sizin payınız. Gezegenlerin bugünkü konumu çoğu kişiyi olumsuz etkileyecek, dolayısıyla bugün başkalarının gerginliğiyle uğraşmaya hazırlıklı olmalısınız. Sizin neyin beklediğini önceden bilirseniz başa çıkmak bir nebze daha kolay olabilir.

2 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile ilişkileri ve kariyer meseleleri gündemde olabilir. Güne her zamankinden hızlı başlayabilirsiniz. Erken saatlerden itibaren birden fazla işinizi halledebilirsiniz. Başlangıçlar yapmak, kararlar almak için destekleyici ve uygun bir gün. Öncü adımlar içinde olabilirsiniz.

2 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir beklediğin telefon görüşmesinin gerçekleşmesi, heyecanlanmana sebep olabilir. Bu durumu, düşündüğün farklı fikirleri hayata geçirmen için bir işaret olarak yorumlayabilirsin. Yakın çevrenden gelen tavsiyelere uymak için bugün ilk adımı atacaksın. Uzun süredir beklediğin paranın hesabına geçmesi, maddi konularda seni rahatlatacak. Akşam saatlerinde sürpriz misafirlerin olabilir.

2 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde somut adımlar atmaya karar verdiğiniz bir süreçtesiniz. Atacağınız her adım sizi geleceğe hazırlayabilir. Hareket ederken dikkatli olmalı ve onları özenle seçmelisiniz.

2 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için tamamlanma içine girebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde özenli davranmanızda fayda var. İş yerinde olabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Bilemediğiniz konularla ilgili kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz.

2 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda karşı cinsi seviyor ve kutsal bir insan olarak görüyorsunuz. Ancak yine de şüpheleriniz var ve tam olarak güvenemiyor olabilirsiniz...

2 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

2 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmayı planladığınız şeyleri sadece düşlemek yerine yakından incelemek, planlamak ve benzer işleri takip etmek hayallerinizi gerçekleştirebilmeniz için güzel bir adım olacaktır. Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için iletişim kurarken açık olmaya özen gösterin.

2 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu çalışmak istediğiniz bir gerçek. Fakat size karşı gelenlere de, gerekli tepkinizi göstereceksiniz. Güven arayışınızla beraber, maddi konuların önemini kavramanız gündeme geliyor.

2 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

2 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında karşınıza harika bir partner adayı çıkabilir. İş yerinizde kendinize güveniyorsunuz ve ortaya çok başarılı çalışmalar çıkarıyorsunuz. Zihinsel sağlığınız için hayata daha olumlu bir açıdan bakmaya başlamalısınız.

2 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Bugün, yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız.

2 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 00' 50" R
Ay
Başak
11° 54' 03"
Merkür
Koç
17° 26' 03"
Venüs
Koç
17° 49' 02"
Mars
Balık
21° 27' 35"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 08"
Satürn
Balık
15° 34' 29"
Uranüs
Boğa
21° 44' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
20° 02' 37"
Lilith
Başak
22° 09' 05"
True Node
Koç
15° 36' 54"
Son Güncelleme : 19/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>