Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çevreni Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 50%

Bugün davranışlarınıza dikkat edin ve cazibenizin yüksek olduğundan emin olun. Enerjinizle ilgili ivmeyi devam ettirdiğiniz sürece grubunuzla kaynaşmanın puzzle ın önemli bir parçası olduğunu göreceksiniz. Ne kadar fazla o kadar iyi. Bir şeye doğru yerden başlarsanız, bir sonraki adıma daha kolay geçersiniz. Önemli olan, tüm eylemlerinizin sorumluluğunu almanız.

Şimdi sakin kalmak için mücadele etmeniz. Normalde kolay bir insansınız, ama bugün bazı savaşçı ya da saldırgan kişiliklerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar, egolarını çok fazla dışa vuran arkadaş ya da tanıdıklar olabilir. Onlarla tartışmaya girmeyin, çünkü sadece kaybedersiniz! Herhangi bir çatışmadan kaçınmaya çalışın ve yapabiliyorsanız huzurlu ve ayrı bir tavır takının. Diğer insanların yoğun duyguları üzerinde çalışmalarına izin verirseniz daha iyi hissedeceksiniz.

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Harcayacağın çok miktarda fiziksel enerjinin olduğu müthiş bir yıllık geçişin ortasındasınız. Neredeyse her şeyin üstesinden gelmeye hazır çok eylem odaklı bir zihnin var. Bu şanslı dönemden en iyi şekilde yararlanmanın anahtarının iletişim olduğunu göreceksin. Şu anda, başkalarıyla bağlantı kurarak ve ne yapılması gerektiğini tam olarak anladıktan sonra iyi bir şekilde kullanabileceğin çok sayıda yeteneğin var!Bazen “İyi değilim” demek iyidir. Sürekli etrafınıza duvar örüp her şey yolundaymış gibi davranırsanız er geç patlama noktasına gelirsiniz. Stresli dönemlerde başkalarından destek almayı öğrenin. Etrafınızdakilerin de size tahmin ettiğinizden daha fazla ihtiyacı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi biraz bitkin hissedebilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz çünkü son zamanlarda hayatınızdaki her şey son derece yoğun bir tempoda ilerliyor. Rahatlamak için tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkmak isteyebilirsiniz. Ya da öğleden sonra kısa bir uyku çekip tüm gün tembellik etmek cazip gelebilir. Kendinize vakit ayırın. İyi hissedene dek, etrafta koşup herkesin işini halletmeye bir ara verin.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir ve ertelediğiniz konuşmaları gerçekleştirebilirsiniz. Gündüz saatleri boyunca Ay boşlukta ilerleyeceği için bu süreçte dış koşullardan daha fazla etkilenebilir ve zaman zaman alıngan olabilirsiniz.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde dikkatli olman gereken bir gündesin. Kendini iyi hissetmemene sebep olan kişilerle arandaki tüm bağları koparmak isteyebilirsin. Yeni gelişmelerin haberini alacağın bu günde, önemli kararlar alabilirsin. İş yerinde çalışmalarının karşılığını almak için çevreni değiştirmeyi düşünebilirsin. Yaşam alanınla ilgili düzenleme yaparken, fazla eşyalarını ihtiyacı olan kişilerle paylaşacaksın.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız ve mantığınız arasında sıkışıp kalmaktan yorulduğunuzu hissettiğiniz bir süreçte olabilirsiniz. Artık bir karar verme zorunluluğunu daha iyi hissedebilir ve yönünüzü tayin etmekte daha kararlı olabilirsiniz.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elimizde olmayan nedenlerle yaşadığımız olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Bu nedenle içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Kabullenme içinde olabilir ve kendinizi akışa bırakmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde enerjiler dağınık, hayatınızda bitişler meydana gelebilir. Ailevi konularda hassasiyet yaşayabilirsiniz.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yeni insanlarla etkileşim içerisinde iken daha rahat hissedebilir, fikir alışverişi esnasında fark etmediğiniz noktalara değinildiğini görebilirsiniz.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

8 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şeyle uyum içindesiniz. Başa çıkmakta zorlandığınız insanlarla iletişime geçmeniz gereken konular varsa bugün bunları halletmeniz için uygun bir gün. Zihninizi buna hazırlarsanız, ne yaşarsanız yaşayın bundan keyif alacaksınız.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi korkusuzca ortaya atmaktan korkmadığınız için, çoğu kez tepki almaya adaysınız. Savunduğunuz konularda taviz vermek gibi bir tavrınız yok. Gücünüzü rahatlıkla kullanabileceğiniz konular ayağınıza gelecektir. 

8 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgiliniz ile yeniden denemeye karar verebilirsiniz. Doğası gereği çok becerikli ve azimli bir insansınız, fakat bugün kendinizi enerjik hissetmeyeceksiniz. Kendinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel özgürlüğüne karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz şartları sorgulayabilir ve paylaşım içinde olduğunuz kişilerin farklı fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken, duygusal tatmin sağlıyorsunuz.

8 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 13' 37" R
Ay
Akrep
15° 59' 24" R
Merkür
Koç
15° 59' 45"
Venüs
Koç
24° 24' 37"
Mars
Balık
25° 35' 51"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 54"
Satürn
Balık
16° 05' 21"
Uranüs
Boğa
22° 02' 39"
Neptün
Balık
28° 44' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 14"
Lilith
Başak
22° 44' 40"
True Node
Koç
15° 36' 30"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>