Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Güçlü Gözükmek İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün bir sosyal etkinliğe davet edilmiş olabilirsiniz. Belki bir arkadaşınız sizi bir partiye davet edebilir ya da sevgilinizin ailesi bir tür kutlama (doğum günü veyaa yıl dönümü) düzenliyor olabilir. Biraz utangaç hissetseniz de, dışarı çıkmaktan ve sosyalleşmekten korkmayın. Farklı insanlarla sohbet etmenin ve arkadaş canlısı bir ortamda olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Bugün özellikle sağlıklı, enerjik ve çekici hissediyorsunuz ve çevrenizdeki herkese yeni ve çekici bir ışık yayacaksınız. Bu, kendinize güven içinde değerli bir destek sağlayabilir. Daha fazla para sağlayan ve daha fazla meydan okuma sunan yeni bir kariyer, şu anda size çok çekici geliyor, bu yüzden onları ciddiye alın. Fikirlerinizi yazın ve yapılabilir olup olmadığını araştırın. Bu tamamen yeni bir hayatın başlangıcı olabilir!

Şu an hayatınızdaki her alan gayet yolunda gidiyor. Her türden kişisel ilişkileriniz, özellikle aşk hayatınızla ilgili olanlar gittikçe daha yakın ve ileriye yönelik hale gelirken, iş, finans ve ortaklıklarınız da başarıyla sonuçlanacak gibi görünüyor. Bir şekilde, yeni girişimler ya da belki yeni çalışmalarla ufkunuz genişletmeyi düşünebilirsiniz. Çekingen davranmayın, yapabilirsiniz!

Hiçbir şeyin çözümüne destek olamıyor gibi hissediyor olabilirsin. Her şeyin herkes için huzurlu ve uyumlu gitmesini istiyorsun. Çatışan duyguların yarattığı fırtınanın ortasında kalmış gibisin. Hiçbir şeye konsantre olamıyorsun. Belki de zihnin ortalığı karıştırıyordur. İnsanlar senin yardımını istiyor ve ihtiyaç duyuyor ve sen de zorunda hissediyorsun; ama aynı zamanda, kaçmak ve kimseyi takmamak da istiyorsun...Bugün kendinizi biraz bitkin hissedebilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz çünkü son zamanlarda hayatınızdaki her şey son derece yoğun bir tempoda ilerliyor. Rahatlamak için tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkmak isteyebilirsiniz. Ya da öğleden sonra kısa bir uyku çekip tüm gün tembellik etmek cazip gelebilir. Kendinize vakit ayırın. İyi hissedene dek, etrafta koşup herkesin işini halletmeye bir ara verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın kimsenin ilgisini çekemeyecek kadar sıkıcı olduğunu düşünebilirsiniz. Kendinize acıma tuzağına düşüp hayatınızda yeterince heyecan olmadığı ve asla olmayacağı fikrine kapılmayın. Bugünlerde yaşayabileceğiniz her türlü mağduriyet hissinin üstesinden gelebilecek güçte olduğunuza inanın. Duygularınızı dürüstçe paylaşabileceğiniz bir manevi destek grubuna katılmayı düşünebilirsiniz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe yönelik adımlar atabilir ve yaşamınızla ilgili bazı konulara içten içe kafa yorabilirsiniz. Kendi dünyanızda kalmak isteyebilir veya kendinizi işinize verebilirsiniz. Fedakarlık ve yardımlar ise size karmanızdan geri dönebilir.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal hayatında yaşadıkların son günlerde seni olumsuz etkilemişe benziyor. Her ne olursa olsun çevrene karşı güçlü gözükmek isteyeceksin. Gün içerisinde hızlı karar vermen gereken konular karşına gelebilir. Her zaman düşünerek hareket etmek istesen de bugüne özel bu davranışında değişiklik olabilir. Kafanı dağıtmak içinçıkışında arkadaşlarınla buluşma planları yapacaksın.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek ile ilgili konularda önünüzü göremediğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Geleceğiniz için atacağınız her adımda yere sağlam basmak istemeniz sizi aşırı kontrolcü bir yapıya sokabilir. Her şeyi planlayamazsınız, hayatın sürprizlerine karşı açık olun.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilinmeyen konularla ilgili yaşayacağınız olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çözmekte zorlanabilirsiniz ve bu sizi kabullenmeye götürebilir. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizde rahatlama söz konusu olabilir. Daha dışa dönük davranabilirsiniz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde kariyer planları yapmak için uygun bir dönemdesiniz. Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir başarı elde etmek için disiplin gerektiğini hep hatırlayın.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ateşlenmiş bir havai fişek gibisiniz, ışıltılı bir patlama yapmadan önce yükseliyorsunuz. Şu an bu aşamaya gelirken kimlerin köstek olduğuna odaklanma zamanı değil, siz zirvenizin tadını çıkarın. Fırsatçı kişiler siz en tepedeyken kendini belli edecektir.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde kendinizi güçlü ve sizi bekleyen olaylara hazır hissediyorsunuz. Düşündüğünüz konular için, sabah saatleri kendinizi çekimser ve isteksiz hissedebilirsiniz. İş çevrenizde sizden destek bekleyecekler.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni bir partner adayıyla tanışabilirsiniz. İş hayatınız hakkında önemli değişiklikler yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olmalısınız. Hayatınızdaki her şey yoluna giriyor ve kendinizi iyi hissediyorsunuz.

7 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı yerlerde kullanıyorsunuz. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız. Sezgilerinizin pratiğe dönüştürme konusunda kişisel beceriniz artıyor. Arkadaşlarınıza destek vermeli fakat onları yargılamaktan kaçınmalısınız.

7 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 44' 08" R
Ay
Aslan
01° 45' 40"
Merkür
Koç
19° 23' 48"
Venüs
Koç
13° 40' 45"
Mars
Balık
18° 51' 35"
Jüpiter
Boğa
20° 43' 20"
Satürn
Balık
15° 14' 19"
Uranüs
Boğa
21° 33' 54"
Neptün
Balık
28° 27' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
19° 50' 49"
Lilith
Başak
21° 46' 46"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 16/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>