Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Deneyimler Kazanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 90%

Birinin tüm ihtiyaçlarınızı karşılamasını ve özellikle de duygusal boşluğunuzu doldurmasını istiyorsanız, çok uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Aşktaki paradoks, en az ihtiyaç duyduğunuz anda gelmesidir. Öyleyse, kendinize tamamlamak için gereken adımları atın. Eğer yapmazsanız, size çok yakışmayan şeylere sonsuza kadar bağlı kalacaksınız.

Şu anda çok fazla enerjiniz var. Sert bir egzersiz yapmak için iyi bir zaman. Spor salonuna gidip uzun bir egzersiz yapmak hoşunuza gidebilir. Veya arkadaşlarınızla maç yaparak eğlenebilirsiniz. Kendinizi ekstra güçlü hissedeceksiniz ve dayanıklılığınız çok yüksek bir seviyede olacak. Bazı zorlu aktivitelerle fiziksel becerilerinizi test etmekten zevk alabilirsiniz. Daha önce hiç yapmadığınız yeni bir sporu denemekten korkmayın, ancak sporun çalışma gününüzün önüne geçmesine izin vermeyin.

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Oldukça güçlü hissediyorsun; hem fiziksel hem zihinsel. Hatta gelecek için yeni hedefler ve projeler planlamaya başlamışsın bile. Yurtdışına bir seyahat gerçekleştirme gibi bir planın olabilir. Yeni ilgi alanları da seni eğitimini yükseltmek konusunda bazı planlara yöneltiyor. Genel olarak, bugünün enerjisi ufukları genişletmekle ilgili. Kim tutar seni!Bugün kendini doğru kişiyle tanışmak üzere, doğru yerde ve doğru zamanda bulman olası. Şansın yüzüne gülmesini pek de beklemiyorsun. Güne rahatsız ve huzursuz başlayabilirsin fakat her ne olursa olsun yaşananlar seni derinden etkileyecek. Hazır ol – bu dönüşüm hayatında büyük değişiklikler yaratacaktır; hemen olmasa bile, uzun vadede.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal dünyasında yaşayan biri olarak biliniyor olabilirsiniz. Sıkça iyi bir kitap eşliğinde yatağınızda uzanmayı ya da bisikletinizle beraber bir kaçamak düşünüyorsunuz. Tüm bunlardan kendinizi geri çekmemelisiniz ama bu sizin için bir takım zorluklara yol açabilir. Aklınızın bir süreliğine seyahate çıkmasına izin verin ya da istemiyorsanız yapmayın, ama hayal kurmaktan nasıl kurtulabileceğinize dair düşünün.

4 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatlerinde daha hızlı hareket eden, daha hızlı tepki veren bir enerjide olabilirsiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi daha fazla açık edebilirsiniz. Akşam saatleriyle birlikte daha sakin ve durağan durumlardan hoşlanacaksınız.

4 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendi potansiyelinin farkına varacaksın. Özellikle yaratıcılık gerektiren konularda farklı deneyimler kazanarak, gelişimine devam edebilirsin. Sosyal medyaya olan ön yargıların artış gösterebilir. Sosyal medya üzerinden tanıştığı kişinin davranışları düşüncelerini olumsuz yönde etkileyebilir. Sinema gecesi için yaptığın planlar, evde ani tadilat işleri çıkması ile birlikte bir başka güne ertelenebilir.

4 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilinçaltınızla gireceğiniz mücadele sonucunda elinizde kalan şey yalnızlık olabilir. Acılarınızı sizi büyüten konular olarak görüp bugünü sevgiye ayırmalısınız. Hayatınızın kalitesini en iyi bu şekilde yükselttiğinizi unutmayın.

4 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

4 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruh halinizin verimli olması dahilinde çevrenize de yardımcı olacaksınız. İşinizle ilgili beklediğiniz para ya da olumlu süreçler artık karşınıza çıkabilir.

4 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

4 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birçok konuda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Teklifleri kabul ederken zaman planlamanızı iyi yapın. İnsanların takdiri hayattan tatmin olmanızı sağlayacaktır. Sağlığınız için aksattığınız düzene bir an önce girmeye çalışın.

4 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. İçsel olarak yaşadığınız karmaşaya karşı önleminizi almalısınız. 

4 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

4 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son derece ilginç biriyle tanışacaksınız ve gözlerinizi ondan alamayacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde kariyeriniz ile ilgili önemli bir mesaj alabilirsiniz. Bugün kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz.

4 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar ve farklı kişilerin fikirlerin yola çıkarak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız.

4 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 41' 36"
Ay
Akrep
18° 33' 02"
Merkür
Koç
26° 14' 00"
Venüs
Balık
21° 01' 17"
Mars
Balık
04° 36' 01"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 40"
Satürn
Balık
13° 14' 51"
Uranüs
Boğa
20° 38' 23"
Neptün
Balık
27° 47' 28"
Plüton
Kova
01° 49' 06"
Chiron
Koç
18° 45' 57"
Lilith
Başak
19° 44' 38"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>