Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geçmiş Konular Yeniden Gündemde Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün aileniz ve sevdiklerinizle beraber olmak için güzel bir gün. Kardeşlerinizi veya arkadaşlarınızı bir süredir görmediyseniz, belki bugün kısa bir ziyaret planlayabilirsiniz. Ya da onları telefonla arayıp haber alabilirsiniz. Son zamanlarda işle o kadar meşguldünüz ki akrabalarınızla sohbet etmeyi ihmal ettiniz. Sizi ne kadar sevdiklerini unutmayın!

Bugün, astrolojik açıdan son derece berrak ve önemli bir gün. Sizin için bugün öncü ruhunuzu onaylama günü olabilir. Yeninin ve tuhaflığın şampiyonu olun. Altın bir şansın kapıda olabileceği bir fırsat penceresi açılıyor. Çatışan güçler aslında birlikte iyi çalışabiliyor gibi görünebilir. Yeni bilgi ve haberlerin eski geleneklerle birlikte dengelendiğini unutmayın. Anahtar bu iki ilkenin bütünleşmesidir.

Bugün ani kararlar vermemeye çalışın. Haber vermeden, telefon etmeden kapınızı çalan insanlarla birlikte dikkatinizi dağıtan bir sürü şeyle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda, tek bir şeye odaklanmanız oldukça zor olabilir. Telefonlarınızı kapatabilir veya bugünü "balığa çıkma" günü ilan edebilirsiniz. Israrcı insanların baskısı altında kalmanıza izin vermeyin. Bir söz vermeden çnce kafanızı dinlendirmek için kendinize biraz vakit ayırın.

Kendini iyi hissedeceksin. İnandığın bir şeyle uğraşmak isteyebileceğin bir gün. Hem seni inançlı hem de cesaretli kılacak bir etkenin enerjisi mevcut. Mucizeler, onlara inandığın takdirde var olur. Bırak hayalperest zihnin çalışsın. Yeni ve geleneksel olmayana odaklan. Zaman hızlıca akıyor ve değişiklikler geliyor.Bazen bazı kişisel alışkanlıklar konusunda katı olabilirsiniz. Her zaman aynı yiyecekleri yiyor veya belirli egersizleri yapıyor olabilirsiniz. Ama şu anda, vücudun biraz değişiklik istiyor! Beslenme şeklinizi değiştirirseniz daha iyi hissedeceksiniz. Eğer et yemiyorsanız, o zaman proteinlere yüklenin. Çok fazla et yiyorsanız, bir süreliğine vejetaryen yaşam sürün. Vücut sisteminiz için şu anda sert bir değişiklik iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini doğru kişiyle tanışmak üzere, doğru yerde ve doğru zamanda bulman olası. Şansın yüzüne gülmesini pek de beklemiyorsun. Güne rahatsız ve huzursuz başlayabilirsin fakat her ne olursa olsun yaşananlar seni derinden etkileyecek. Hazır ol – bu dönüşüm hayatında büyük değişiklikler yaratacaktır; hemen olmasa bile, uzun vadede.

5 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde geleceğe yönelik planlar konuşulabilir. Tatil veya seyahat organizasyonları yapabilirsiniz. Bazı ilişki veya arkadaşlıklarda kıskançlık ve kontrol enerjileri çalışabilir. Ya hep ya hiç eğiliminde davranmaya meyilli olabilirsiniz.

5 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün girdiğin ortamlarda cümlelerine dikkat etmemen sorun oluşturacak. Açık sözlü olmak isterken, farkında olmadan karşındakileri kırabilirsin. Sahip olduğun sorumlulukların azalmasını değerlendirmek isteyeceksin. Kendine daha fazla vakit ayırmak için programını yeniden düzenleyebilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinle geçmiş konular yüzünden fikir ayrılıkları yaşayabilirsin.

5 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda gözünüzden kaçan küçük bir detay size tekrar geri dönebilir ve otorite figürleri tarafından şahsınıza uyarı konuşmaları yapılabilir. Üzülmek yerine dalgınlığınıza sebep olan düşünceleri bir rafa kaldırıp işinize odaklanmalısınız.

5 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni fikirler üreteceğiniz ve harekete geçmekte zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde işlerinizin rast gitmesinden dolayı kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda abartıya kaçabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ticari görüşmeler yapacağınız zamanlar olabilir.

5 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Emniyetli olmak için göstereceğiniz çabayı bugünlerde sağlıklı beslenebilmek için de göstermenizde hatta mümkünse hareket etmenizde fayda var.

5 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

5 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir tatil yolculuğu ruhsal bir seyahat haline dönüşebilir. İmkanları zorlayın ve sizinle benzer durumlardaki insanlarla uzaklara gidin. Yeni ve sizden farklı karakterlerdeki insanlarla tanışmak size güzel anılar ve olumlu değişiklikler bırakabilir.

5 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Takıntılı ve kaprisli  davranmaktan vazgeçmelisiniz. 

5 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

5 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile kavga etmekten kaçının. Gelecekte finansal sıkıntılar çekmek istemiyorsanız, ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Hayata daha olumlu bir açıdan bakmaya başlamalısınız.

5 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dostluk duyguların temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Çevrenizde orijinal fikirlere önem verdiğiniz için, arkadaş seçimleriniz de bu yönde oluyor.

5 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 34' 18" R
Ay
Akrep
20° 22' 55" R
Merkür
Koç
15° 59' 01"
Venüs
Koç
24° 50' 49"
Mars
Balık
25° 52' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 07' 20"
Uranüs
Boğa
22° 03' 51"
Neptün
Balık
28° 45' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 27"
Lilith
Başak
22° 47' 02"
True Node
Koç
15° 35' 38"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>