Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planların Değişim Gösterebilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2021, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün aşk listenize yeni birini ekleyebilirsiniz. Kalbiniz muhtemelen son zamanlarda, ilişkinizdeki bazı önemli değişikliklerle hatta hayatınızdaki yeni birisiyle daha da büyüdü. Aşk hayatınızdaki bu yenilik, kesinlikle büyük değişiklikler yarattı ancak henüz bunun farkında bile değilsiniz. Hayatınız nasıl değişti? Bugün bu sorunun cevabını alabilirsiniz...

Şu anda ailenizin üyeleriyle bağlantı kurmak için doğru ruh halinde olabilirsiniz. Bazen işe ve başka endişelere kendinizi çok kaptırıp ailenizle iletişim kuramadığınız için yakalanıyorsunuz. Ebeveynlerinizi çağırın ve onlarla uzun bir konuşma yapın. Ya da kardeşlerinizi ziyaret edin ve haberleri değiştirin. Ailenin diğer üyeleriyle enerjiyi paylaşmanın keyfine varacaksınız. Sizi gerçekten önemseyen insanlarla bağlantı kurmak iyidir.

Bunu daha kibar söylemenin bir yolu yok, tutku bugün aklınızdan çıkmayacak. Bu ruh hali, eğer hayatınızda önemli biri yoksa sizin için oldukça can sıkıcı olabilir. Neden bir değişiklik yapmıyorsunuz? Arkadaşlarınızdan biraz çöpçatanlık yapmalarını isteyin. Ya da, para sıkıntınız yoksa, bir çöpçatanlık hizmetine katılın. Hayatınızda özel biri olacak olursa, bu gece birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

İçgüdülerine bir göz at. Günün enerjisi, sahip olduğun psişik yetileri vurguluyor olacak. Bazen içgüdülerine güvenmiyorsun. Fakat bazı insanların enerjisini çok rahat sezebiliyorsun. Örneğin, bugün birinin seninle bir konuşma yapacağını hissedeceksin. Belki de daha bir kelime bile ağızlarından çıkmadan sen ne demek istediklerini anlarsın. Bu bilgiyi, insanları daha iyi anlamak ve uygun davranmak için kullan.Hayatınızın kimsenin ilgisini çekemeyecek kadar sıkıcı olduğunu düşünebilirsiniz. Kendinize acıma tuzağına düşüp hayatınızda yeterince heyecan olmadığı ve asla olmayacağı fikrine kapılmayın. Bugünlerde yaşayabileceğiniz her türlü mağduriyet hissinin üstesinden gelebilecek güçte olduğunuza inanın. Duygularınızı dürüstçe paylaşabileceğiniz bir manevi destek grubuna katılmayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen bazı kişisel alışkanlıklar konusunda katı olabilirsiniz. Her zaman aynı yiyecekleri yiyor veya belirli egersizleri yapıyor olabilirsiniz. Ama şu anda, vücudun biraz değişiklik istiyor! Beslenme şeklinizi değiştirirseniz daha iyi hissedeceksiniz. Eğer et yemiyorsanız, o zaman proteinlere yüklenin. Çok fazla et yiyorsanız, bir süreliğine vejetaryen yaşam sürün. Vücut sisteminiz için şu anda sert bir değişiklik iyi gelebilir.

6 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde geleceğe yönelik planlar konuşulabilir. Tatil veya seyahat organizasyonları yapabilirsiniz. Bazı ilişki veya arkadaşlıklarda kıskançlık ve kontrol enerjileri çalışabilir. Ya hep ya hiç eğiliminde davranmaya meyilli olabilirsiniz.

6 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruh halindeki değişimler olsa da çevrene karşı biraz daha uyumlu olmak için çaba harcayacaksın. Karar vermekte zorlandığın konularda, aile büyüklerinin tecrübelerinden faydalanmak isteyebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle birlikte tatil planlarınızda bazı değişiklikler yaşanabilir. Teknolojik aygıtlarla ilgili değişim, düşüncelerini bir süre daha ertelemeyi düşüneceksin.

6 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi savunmak isterken yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek davranışlar içinde olabilirsiniz. Özellikle yabancı kişilere karşı abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Sınırlarınızı çizmeye çalışırken kendinizi yanlış ifade etmemelisiniz.

6 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yaşadığınız olaylara karşı kabullenme içinde olacağınız zamanlar var. Elinizde olmayan nedenlerle çift durumlara düşebilirsiniz. İlerleyen saatlerde kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Eşinizle birlikte keyif aldığınız uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

6 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz bugünlerde sizden yoğun ilgi bekleyebilir. Bu ilgi neticesinde de kendinizi tam olarak adapte olmuş hissedemeyebilirsiniz.

6 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

6 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda istediğiniz bazı şeyler aklınızdan çıkmış olabilir, bunlar için uygun bir zemin oluşmuşken harekete geçin. Ruhunuzun maceracı yanını uykusundan uyandırmanız gerekebilir. Aşk hayatınızda olası olumsuzlukları güzel bir tatille unutabilirsiniz.

6 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararlarınızı alırken, duygusal istekleriniz daha belirgin olduğu için, mantık ve hisler konusunda bocalayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz fakat alışkanlıklarınızdan vazgeçemediğiniz için gecikmeler yaşıyorsunuz.

6 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

6 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizi mutlu edebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Günün ilerleyen saatlerinde elinizden fazladan para kazanma fırsatı geçebilir. Kendinizi uzun süredir hiç bu kadar iyi hissetmemiştiniz.

6 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hareket dolu bir gün. Düşüncelerinizde fazla idealist davranacaksınız. Başkalarının hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız konusunda hiç kimseye taviz vermeyeceksiniz. Macera yaşama hissiniz yoğun olmasından dolayı, elektriğinizin tuttuğu kişilerle duygusal başlangıçlar yapabilirsiniz.

6 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 44' 02" R
Ay
Akrep
22° 27' 26" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 03' 09"
Mars
Balık
26° 00' 00"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 08"
Satürn
Balık
16° 08' 16"
Uranüs
Boğa
22° 04' 24"
Neptün
Balık
28° 45' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 02"
Lilith
Başak
22° 48' 08"
True Node
Koç
15° 35' 11"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>