Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kısa Sürede Çözüme Ulaşıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2021, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün sevgi dolu ve romantik hissedebilirsiniz. Sevgiliniz için güzel bir hediye almak isteyebilir ve ona gerçekten değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. Ya da duygularınızı başka kişisel şekillerde de ifade edebilirsiniz. Bu iletişim hatlarını açık tutun. İltifat etmekten ve onu desteklemekten çekinmeyin. Sevgi dolu enerjinizle ilişkinizi geliştirmeye odaklanın. Yakında ruh eşinizle daha büyük bir uyum yakalayacaksınız.

Bugün zihniniz olaylara karşı daha yaratıcı bir çerçevede olabilir. Muhtemelen bir durumu analiz ederek ve onu iyileştirmenin yolunu buluyorsunuz. Zaman veya enerji kaynaklarından tasarruf etmek için yaratıcı bir strateji geliştirebilir veya teknik bir sorunu düzeltmenin bir yolunu bulabilirsiniz. Sonuç odaklı düşünme tarzınız size uzmanlık ünvanı kazandırabilir, bu yüzden o yeteneklerinizi gösterin ve aklınızı kullanın!

Bugün, pratik işler üzerine odaklanabilirsiniz. Hatta evinizde fiziksel birşeyler yapmak bile isteyebilirsiniz. Bahçe veya manzarayla ilgili bir şeyler yapmak ilginizi çekebilir. Ya da, garajı temizlemeye karar verebilirsiniz. Ev içerisinde bazı tamirat işlerine girişebilirsiniz. Zihniniz temizlendikçe ve elleriniz bir şeylerle meşgul oldukça bir tür hareket yogası size iyi gelecek. İlham verici müzikler açın ve yaptığınız şeyin keyfini çıkarın.

Bugün kafan hayallerle dolu olacak. Yaratmak istediğin bir objenin görüntüsünü zihninde canladırıyor olabilirsin. Evinde yapabileceğin değişiklikleri de düşünüyorsun. Ev atmosferini yenilemek için güzel bir gün. Küçük aksaklıkları gidermek, badana yapmak veya duvar kağıtlarını değiştirmek için uygun bir gündesin.Bugün mahallenizde bir anda plansız bir şekilde grup toplantıları gerçekleşebilir. İyimserlik, heyecan ve geleceğe duyulan sabırsızlık havaya hakim olan duygular arasında. İlgi çekici ve ufuk açıcı tartışmalar yapılması muhtemel. Yapmayı planlamadığınız çok sayıda araba yolculuğu yaptığınızı görebilirsiniz, ancak sorun etmeyeceksiniz. Gün yeni bir beklenti hissiyle sona erecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlı konuşan biri ya da hoş olmayan bir durum özgüveninizi sarsmış olabilir. Her şey göründüğü gibi olmayabilir. Yüzeyden uzakta filizlenen derin anlamlar olabilir ve vakti gelince bunları görmediğiniz için hata edebilirsiniz. Tetikte durun ve ayaklarınızı yere sağlam basın. Yeni çıkan aletler ve büyük sözler, pazarlandıkları kadar muhteşem olmayabilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında ruh haliniz ve keyfiniz dağınık ve değişken olabilir. Somut başarılara odaklanabilir ve amaçlarınız üzerine kafa yorabilirsiniz. Öğleden sonra ise önemli haberler alabilir veya iş-ilişkiler alanında sürpriz bir fırsatla karşılaşabilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklındaki bazı sorulara yanıt bulamamış olmak, kaygılarının artmasına neden olabilir. Kaygılarını gidermek için bulacağın çözümlerin faydasını kısa sürede göreceksin. Çalışmayan bir Yengeç burcuysan, arkadaşlarının ısrarı sayesinde tanıştığın kişiler, ileride sana büyük fırsatların kapısını aralayabilir. Maddi konular bugün gün boyunca gündeminde olabilir. Alım satım işleri ile uğraşan bir Yengeç burcuysan, bugün işlerine daha fazla odaklanman gerekebilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akrabalarınız ile miras konuları gündeminiz olabilir ve bu konuda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Konuşulan konular ve istenilen meblağlar biraz uçuk gelebilir ve bu konu sizi alternatiflere götürebilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İletişimden kaynaklı aksaklıklar meydana gelebilir. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Bazı konuların tam anlaşılmamasından dolayı içinize kapanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgüvenle insanların karşısında durabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde de sessiz kaldığınız noktalarda daha açık ifadelere artık yönelebilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir ilişkiye ilk adımı atmak için cesaret bulabilirsiniz. İlişkiniz varsa, alma-verme dengesini sorgulamanızda fayda olabilir. Karşı tarafla sağlıklı bir iletişim de kurabilirsiniz. Yöneticiniz Ay, Merkür’le olumlu açı yaparak sizi destekliyor.

13 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizde sık sık karşılaştığınız fakat pek iletişiminizin olmadığı biriyle kuracağınız samimi bir diyalog, sıkı bir arkadaşlığa dönebilir. Bu hikayeden ders çıkarıp hayatınızda hali hazırda var olan şeylere bir şans vermek iyi bir fikir olacaktır. Ufak uğraşlar zihninizin dalgalarını söndürebilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal inadınızı bir kenara bırakarak, yaşamınızda yeni bir bakış açısı geliştirin. Bazı değişimler yaşıyorsunuz ve düşünce bazında farklı istekleriniz var. İştahınızla ilgili denetime ihtiyacınız var. Aşırılıklardan vazgeçin.

13 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim ve dürüstlük her ilişkinin anahtarıdır. İş yerinizdeki çalışmalarınızı zamanında teslim etmeye özen göstermelisiniz. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu tüm besinleri ve vitaminleri aldığınızdan emin olun.

13 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün, gizli planlarınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizdeki kişilerle yaratıcılığınızı birleştirerek, yeni konuların araştırmalarını yapmalısınız. Kendinizi sınamaktan vazgeçin. Oldukça başarılı bir gün içindesiniz.

13 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 30' 19" R
Ay
Başak
05° 45' 06"
Merkür
Koç
17° 41' 34"
Venüs
Koç
17° 10' 29"
Mars
Balık
21° 03' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 00"
Satürn
Balık
15° 31' 24"
Uranüs
Boğa
21° 43' 08"
Neptün
Balık
28° 32' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 48"
Lilith
Başak
22° 05' 37"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>