Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Beklentilerin Artıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün utangaç hissetmeyeceksiniz, aksine dikkat çekmeniz ve performans sergilemeniz gerekecek. Belki de insanlara anlatmak için biraz fıkra ezberlemelisiniz. Yabancıların olduğu sosyal ortamlarda heyecandan diliniz tutuluyor. Ama bira komik fıkra ve şaka elinizde olursa, hazırlıksız yakalanmazsınız! Başkalarını etkilemeniz için cazibenize ve mizah anlayışınıza güvenin.

Bugün yeni bir rol üstlenebilirsiniz. Kendinizi bir durumu yöneten bir pozisyonda bulabilir ve daha iyi bir liderlik rolünü üstlenecek bir konumda bulabilirsiniz. Bir projenin sorumluluğunu üstlenecek ve üzerinde çalıştıkları şey hakkında takımı yönlendirebileceksiniz. Belki de politik bir şekilde aktif olmaya karar vereceksiniz. Aklınızdan geçenleri söyleyin ve vizyonunuzu ifade etme cesaretini gösterin, çünkü gerçek bir fark yaratmak için gerekenlere sahipsiniz!

Bugün para harcama konusunda sınırları zorlayabilirsiniz dikkat edin. Şu konuda hiç şüphe yok ki: Alışverişi çok seviyorsunuz! Fakat bugün elbise dolabınızı size hiç yakışmayan şeylerle dolduracak kadar çok fazla şey alabilme riskiniz var. Onun yerine, alışveriş eğilimlerinizi farklı şeylerde kullanın. Örneğin, bir kütüphaneye veya müzeye gidin. Buralarda, bir kuruş harcamadan sanatın zenginliğinin tadını çıkarabilirsiniz.

Bir rahatlık noktası bulmak senin için zor olabilir. Şu anda ideallerinle veya hedeflerinle gerçekten bütünleşememiş gibi hissedebilirsin. Bir şeyleri harekete geçirmeye çalışsan bile, gerçekten istediğin gibi olmuyorlar. Kabul görmek için bir taraf tutman gerektiğini hissetmeni sağlayan zor bir enerji örüntüsü mevcut. Sorun, iki tarafın da çekici gelmemesi. Kendi kampını kurmakta özgürsün!İnsanlar karşı dürüst olmalısın. Bir şeyleri abartarak aktarma ya da saklama gibi eğilimlerin olabilir. Kimseye zarar verme gibi bir hedefin yok. Ama egonun biraz şişirilmeye ihtiyacı var. Kendini yapmadığın şeyleri yapmış ve başarılara adım atmış gibi anlatırken bulabilirsin. Gerçekleri kendi yorumlarınla süsleme. Zaten sen birçok harika şey başardın ve başarıyorsun; insanlara bunları anlat.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızdan gelen bazı imgeler bilinç düzeyine çıkabilir ve esin kaynağı, teşvik ya da her ikisini birden vaad edebilir fakat siz şu an bunları anlamlandıramayabilirsiniz. Bu sabah çok güzel bir rüyanın orta yerinde uyanıp hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve görülerinizi-onları yazmaktan utansanız bile- not alın. Şimdilik kompozisyon yoksunu ve size oldukça tuhaf görünen bu resimler ileride büyük anlamlar ifade edebilir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaycı düşünecek ve detaylarla kararlar vereceksiniz. Anlık iletişimler, anlık durumlar ruh halinizi daha hızlı düşürebilir veya yükseltebilir. Hassasiyetinizin artacağı bir gün. Takıntılardan uzak kalmak için kendi hayatınıza odaklanın.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma temponun artması, beklentilerini de arttıracak. İş yerinde beklemediğin bir anda terfi haberi kapını çalabilir. İyi bir dinleyici olarak, arkadaş ortamında dikkat çekmeyi başarıyorsun. Gün içerisinde hızlı karar vermeni gerektirecek konular karşına gelecek. Bu durum seni yanlış kararlar almaya itebilir. Hukuksal konularda bir beklenti içerisindeysen, bugün yeni gelişmeler yaşanabilir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşıdıklarınızdan yorulduğunuzu hissettiğiniz bir gün olabilir. İçinizde biriktirdiğiniz konuları dostlarınızla paylaşıp rahatlamak isteyebilirsiniz. Konuşmak ve duygularınızı paylaşmak size iyi gelecektir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim yönünden yoğun bir gündesiniz. Hareketli olmanız sizi keyifli kılacaktır. Gün içinde gelecek kısmetleri iyi değerlendirmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda sezgilerinizi kullanabilirsiniz. Bazı işlerinize rahatça yön verebileceksiniz. İlerleyen saatlerde ikili ilişkileriniz daha fazla önem kazanabilir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan kendinizi iyi ifade edebilme yeteneklerinizi ortaya koymanız etrafınızdaki insanların taktirini daha da fazla kazanmanıza vesile olacaktır.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailevi meseleler gündeminize geliyor. Olayları genellikle duygularınızla değerlendiriyorsunuz ve bazen gereksiz alınganlık gösteriyorsunuz. Gökyüzü bugün sizden mantığınızla duygularınızı dengelemenizi istiyor.

15 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir sessiz ilerleyen romantik hayatınızda çiçekler açması muhtemeldir. Yakın arkadaşlıklarınızdaki sadakat, aşk hayatınızda da örnek olacaktır. Bugün bazı konularda aceleci hissedebilirsiniz, bu enerjinizi sanatsal aktivitelere yöneltmek veya çocuklarla ilgilenmek sağlıklı bir şekilde günü atlatmanızı sağlayacaktır.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınıza yoğunluk verdiğiniz zaman, gün içinde motivasyon dengeniz hemen bozuluyor. Davranışlarınızı ve sevdiğiniz kişinin davranışlarını sorgulayabilirsiniz. Bugün çekiciliğinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eylemlerinizi diğer insanların hedefleri ile aynı hizaya getirin. Herkesin yararına olacak biçimde hayatınızda neleri değiştirebileceğinizi bulmaya çalışın.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte birçok toplantıya çağrılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün, onunla aranızda farklı bir etkileşim tutturacaksınız. Eski dostlarınızın sizi araması sonucunda beklediğiniz fırsatları da yakalayacaksınız.

15 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 28' 05" R
Ay
Başak
17° 23' 18"
Merkür
Koç
17° 13' 10"
Venüs
Koç
18° 23' 28"
Mars
Balık
21° 49' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 32"
Satürn
Balık
15° 37' 14"
Uranüs
Boğa
21° 46' 23"
Neptün
Balık
28° 34' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 15"
Lilith
Başak
22° 12' 11"
True Node
Koç
15° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>