Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Birden Fazla İşle Meşgulsün Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, oldukça kısıtlayıcı bir gün olacak. İçsel hedeflerinize rağmen, gündelik hayatta ortaya çıkan küçük sorunlarla ilgilenmeniz için gerçekliğe ihtiyaç duyacaksınız: Biraz daha gerçekçi olmak ya da gerçek dünyanın gerçekleriyle yüzleşmek. Bu burçta doğduysanız, yapacak bir şeyiniz yok.

Yüzleşmekten kaçma eğiliminiz var ama bugün bundan kaçınamayabilirsiniz! Partneriniz veya bir aile üyesi size baskı yapıyor olabilir. Bu soruna daha önce bir çözüm bulmuş olma olasılığınız var. Ortağınıza duymak istediklerini söyleyin, böylece daha sonra istediğiniz şeyi yapabilirsiniz ...

Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalarla dolu can sıkıcı bir gün olabilir. Evle ilgili küçük bir problem evde tamirci beklemenize sebep olacak. Aslında sabah onu aradınız ama öğle ortasına kadar gelmedi. Bugünün çöp olduğunu düşünebilirsiniz ama onun yerine bunu avantaja dönüştürmeye ne dersiniz? Evden çıkamadığınıza göre, bunu masanızı ve elbise dolabınızı toplamak ve genel olarak evde canınızı sıkan tüm karmaşıklıktan kurtulmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Yaşadığın her bir andaki güzelliği hissederek hayatına anlam kat. Geçmişi düşünerek kendini yiyip bitirme, ileri hareket et. Bugünü düşünerek de kendini tüketmen iyi değil. Doğru zamanda doğru yerdesin, öyleyse enerjini başka yerlerde olmayı düşünmekle tüketme. Şu anda olduğun yerde birçok eğlence ve macera halihazırda mevcut.İstediğin takdirde, annenin kim olduğunu ve hayatının nasıl olduğunu hiç olmadığı kadar derinlemesine araştırabileceğin bir gündesin. Bu etkinlik senin için oldukça faydalı olacaktır. Ayrıca astroloji de annenin başından geçenler ile senin toplumdaki yer arayışın ve ilahi görevin arasında yakın bir bağlantı kurabilir. Biraz daha derine kaz bakalım, o zaman elmaslara ulaşabilirsin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir grup heyecan verici insan evinize bir parti veya grup toplantısı yapmak için katılabilir. Harika bir ev sahibi olma yolunda ilerliyorsunuz ve bazı ilginç yeni insanlarla tanışmanız muhtemel. Sohbetler genellike bilgisayarlar ve modern teknolojinin diğer biçimlerine, ya da belki astroloji ve diğer esrarengiz konularda olabilir. Kaliteli vakit geçirecek ve çok şey öğreneceksiniz. Devam edin!

18 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve aşk hayatınız ön planda olacaktır. Duygularınızda, düşüncelerinizde daha yoğun ve güçlü dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Akıl ve duygu arasında denge kurmaya önem verebilirsiniz. Beklentileriniz artabilir, akşam saatlerinde açık konuşmalar yapılabilir.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir gündeme merhaba diyerek pazar gününe başlıyorsun. Bugün birçok sorunu çözmeyi kafana koyduğun için hızlı hareket edebilirsin. Yine de dikkatli olman gerekebilir. Olaylara bakış açını değiştirmen, yaklaşımını da etkileyecek. Gün içerisinde yakın bir arkadaşın evliliğinde yaşadığı sorunları sana anlatmak isteyebilir. Arkadaşına çeşitli çözüm önerileri sunacaksın.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün değerli olduğunuzu hissetmek isteyebilirsiniz. Başkasından değer beklemek yerine kendi değerinizi kendiniz belirlemeyi seçmeniz sizi değişime götürüyor. Bu sürecin sonunda ortaya çok güçlü bir karakter olarak çıkabilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iddialı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Dışadönük uğraşlar içinde uygun koşullar var.

18 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düzenli ve istikrarlı götürmeniz gereken işlerinizi mükemmel olmasa da götürebildiğinizi görmek size ileriye dönük daha çok cesaret verebilir.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim kanallarını özellikle açık tutun. Sıradan diyaloglar esnasında aklınıza yeni fikirler gelebilir. Bugün yaratıcı ve pratik bir zihinle donatılmışsınız. Girdiğiniz tüm savaşları kazanmaya hazırsınız.

18 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tarzını belirleyecek; baskı altında tutuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyecek ve ilişkinizde kişiliğinizi yansıtan davranışları tercih edeceksiniz. Kişisel çabalarınız, çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor biliyorsunuz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda fazla kıskanç olmamaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda karşınıza zorluklar çıksa bile durmadan ilerlemeye devam etmelisiniz. Kendinize rahatlamak ve dinlenmek için zaman ayırmalısınız.

18 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz. Ortak düşünceye sahip arkadaş çevrenizle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün, katılacağınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyecek ve düşünceleriniz karşı tarafa kabul ettirmenin zaferini duyacaksınız. Sosyal yaşantınızda canlanma söz konusu.

18 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 18' 50" R
Ay
Akrep
04° 28' 47" R
Merkür
Koç
16° 04' 44"
Venüs
Koç
23° 15' 17"
Mars
Balık
24° 52' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 29' 55"
Satürn
Balık
16° 00' 03"
Uranüs
Boğa
21° 59' 30"
Neptün
Balık
28° 42' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 17' 59"
Lilith
Başak
22° 38' 26"
True Node
Koç
15° 38' 16"
Son Güncelleme : 24/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>