Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Eksiklerini Gidermek İsteyeceksin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugün özel biriyle yeni bir bağlantı kurmak için iyi bir gün. Şu an bekarsanız, arkadaşça bir konuşma başlatmayı daha kolay bulabilirsiniz. Daha az utangaç ve daha güvende hissedeceksiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, yürekten düşüncelerinizi ve duygularınızı sevgilinizle paylaşarak, daha fazla yakınlaşabilirsiniz. Hayal kurmaya devam!

Çalışkan ve özenli birisiniz, bazen bu durum aşırıya kaçabiliyor! Makul olandan ve hatta uygulanabilir olandan daha fazla sorumluluk almaya meyillisiniz. Ufak ayrıntılarda boğuluyorsunuz. İş atama sanatında uzmanlaşmanızın zamanı geldi! Masanızın büyük bölümünü işgal eden angarya işler astlarınızdan birine devredebileceğiniz şeyler ve böylece hem masanız hem de zihniniz daha büyük problemlerle uğraşabileceğiniz ferahlığa kavuşacak.

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Ağır düşünceler, sürpriz olarak kapını çalabilir. Belki bunlar, yüzleştiğin ve çözmek zorunda olduğun bir meselenin sonucu olarak ortaya çıkacaktır. Eğer mesele bu ise, günün enerjisi yapılan seçimleri idrak etmek konusunda destek sunuyor. Düşünce ve fikirlerini yazmaktan çekinme. Yazmak, eylem planı oluşturmana destek olabilir. Karşı koyma – durumu avantaja çevir.Bugün odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken, hiçbir şeye çok duygusal yaklaşmamak. İşleri daha hafife alın ve mantığınızla tartın, derinlere inmek için gereken koşulları bulamazsanız da moralinizi bozmayın. Her şeyin dibini eşelemek yerine yüzeye bakarsanız daha üretken olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar karşı dürüst olmalısın. Bir şeyleri abartarak aktarma ya da saklama gibi eğilimlerin olabilir. Kimseye zarar verme gibi bir hedefin yok. Ama egonun biraz şişirilmeye ihtiyacı var. Kendini yapmadığın şeyleri yapmış ve başarılara adım atmış gibi anlatırken bulabilirsin. Gerçekleri kendi yorumlarınla süsleme. Zaten sen birçok harika şey başardın ve başarıyorsun; insanlara bunları anlat.

16 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile içi ilişkiler ve evinizin düzeni, geleceğe yönelik atacağınız uzun vadeli adımlar gündemde olacaktır. Bir adım ilerisini düşünerek hareket etmenin size kazandıracağı bir gün. Aile büyükleri ve ebeveynler de bugün gündeminizde olabilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yetiştirmen gereken işlerin fazlalığı, zaman yönetimi konusundaki zaaflarını ortaya çıkarabilir. Zamanın hızla akıp gittiğini anlayabilir ve zaman yönetimi konusundaki eksiklerini gidermek isteyebilirsin. Gün içerisinde gelen telefon heyecanlanmana sebep olabilir. Ertelediğin tatil planının gündeme geleceği bugünlerde, hazırlıklarına hız vereceksin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinle geçireceğin vakit onu daha iyi tanıman için sana yardım edebilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjik bir zaman dilimindesiniz. Kendinize olan güveninizin geri gelmesi ikili ilişkilerinize pozitif yansıyabilir ve kendinizi hafiflemiş hissedebilirsiniz. Bu keyifli halinizdenhayatınızda nasibini alabilir ve parladığınız bir süreci kucaklayabilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi ailevi ilişkileriniz oluşturabilir. Evde ki uğraşlara dikkat. Geçmişe ait konularla ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırabilirsiniz. Evinizle ilgili ertelediğiniz işlere başlayabilir, hatta yeni fikirler üretebilirsiniz. Akşam saatlerinde iç dünyanıza dönmek size iyi gelecek. Akışta kalın.

16 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olduğunuz ve arkadaşlarınızın sevgisini kazandığınız bugünlerde kendinizi güvende hissedebilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle ilişkilerinizde nedenini tam olarak anlayamadığınız gerginlikler olabilir. Birikmiş şeyler su yüzüne çıkarak siz biraz rahatsız edebilir. Geçmişin değişmeyecek hesapları üzerinde defalarca geçmenin kimseye faydası olmayacaktır.

16 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Bugün derin düşünmek birçok konuda yoğunluk kazanmanıza neden olacak. Dağınıklık size çoğu zaman çok şey kaybettirebiliyor.

16 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmeden önce kendinizi hazır hissettiğinizden emin olmalısınız. İş hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve çok üretkensiniz. Zihinsel sağlığınıza daha fazla önem göstermeye başlamalısınız.

16 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlüğünüzü destekleyen arkadaşlarınızla birlikte olduğunuz zaman kendinizi daha mutlu ve enerjik hissediyorsunuz. Bugün sizi motive edecek arkadaşlarınızla ortak organizasyon planları yapacak ve bazılarımızortaklarımızdan ayrılarak, bireyselkurma çabaları içinde olacağız. Bugün yeteneklerinizin desteklenmesini istiyorsunuz.

16 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 37' 29"
Ay
Akrep
17° 41' 52"
Merkür
Koç
26° 11' 56"
Venüs
Balık
20° 56' 08"
Mars
Balık
04° 32' 47"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 47"
Satürn
Balık
13° 14' 22"
Uranüs
Boğa
20° 38' 12"
Neptün
Balık
27° 47' 18"
Plüton
Kova
01° 49' 02"
Chiron
Koç
18° 45' 42"
Lilith
Başak
19° 44' 11"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>