Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Daha Fazlasını İsteyebilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 10%

Hoşunuza giden insan tipi değişmiş olabilir. Genelde belli bir insan tipi ilginizi çekiyorsa, artık isteklerinizin değiştiğini fark edebilirsiniz. Örneğin, geçmişte yalnızca sarışınlarla çıktıysanız, şu an artık esmerlere ilgi duyuyor olabilirsiniz. Ya da genellikle sizden daha kısa olan insanlarla zaman geçirdiyseniz, şu an daha uzun boylu insanlar size hoş geliyor olabilir.

Biriyle bir araya gelmeyi faydalı bulabilirsiniz. Her türlü ortaklığın bugün iyi bir açısı olacak. Birprojesinde bir meslektaşınızla çalışmaktan zevk alabilirsiniz. Veya romantik partnerinizle bazı yeni planlar üzerine tartışmayı yararlı bulabilirsiniz. Neyi başarmak istediğinizi düşünün ve hedeflerinize odaklanmaya başlayın. Kendiniz ve eşiniz için yeni bir program hazırlamak isteyebilirsiniz.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Sakinleş ve güvenli hisset. Bugün oldukça hassas bir gündeyiz ve bu duygularını kabartabilir. Altı hissin de duyarlı olacak, bu sebeple önüne çıkabilecek bilgilere ve verilere karşı duyarlı ol. Acele hareketlerde bulunma. Daha çok alıcı olman gereken bir gün.Yolunuza devam etmeniz konusunda sizi huzursuz eden bazı olağandışı durumlar yaşayabilirsiniz. Bu darbeyi size hiçbir şeyin garanti olmadığını ve her zaman beklenmedik bir şeylerin kapınızı çalabileceğini hatırlatacak bir fırsat olarak görün. Zaten muhtemelen bunun bir gün olacağını içten içe hissetmiştiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen insanları göründüğü gibi kabul ediyorsunuz. Çok açık bir insansınız bu yüzden başkalarının da dürüst olduğunu varsayıyorsunuz. Bugün gizli katmanları olan biriyle uğraşabilirsiniz. Belki de gerçek hikayesini ortaya çıkarmıyor olabilir. Söyledikleri ile anlatmak istedikleri aynı olmayabilir. Zaman zaman lafı uzatabilir ya da belli bir etki yaratmak için böyle bir imaj yansıtmaya çalışabilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Aşk ilişkilerinde ve duygularınızda hızlı değişimler olabilir. Bugün bazı duyguları daha güçlü yaşayabilir, bazı duyguları daha yoğun hissedebilirsiniz. İnatçılıktan ve gerilimden kaçınmaya çalışmalı.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev eşyası almak için uygun bir zaman diliminde olduğunu düşünüyorsun. Taşınma işleri olan bir Yengeç burcuysan bu süreci sonuca ulaştırabilirsin. Geleceğe dönük fikirlerini gerçekleştirmişi olmak seni tatmin etmeyebilir. Hırslısın, fakat hırsını kendi otokontrolünde tutmalısın.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten gelen ve bugün taşımakta olduğunuz yükleriniz sizi yorgun düşürebilir. Gerekli derslerinizi alarak yola devam ederek kendinize merhem olun.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular söz konusu olduğunda bugün biraz daha önlemci olmaya bakın. Ancak gereksiz korku ve endişelere yönelmemelisiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızın kontrolünü elinizde tutmak için radikal kararlar almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu kararları alırken ise sezgilerinize güvenebilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs burç değiştirirken aşk hayatınızda ya da sevdiklerinizle ilgili keyifli bir dönemin başlangıcı olabilir. Aşık değilseniz karşınıza âşık olabileceğiniz kişi çıkabilir. İlgilendiğiniz ve keyif duyduğunuz aktivite ve uğraşlara zaman ayırabilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklentileriniz değişiyor ve dönüşümler ilk başta biraz rahatsız edici olsa da, bu duruma çok çabuk adapte olacaksınız. Partneriniz için bu konu biraz daha zor olabilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün boyunca işlerimizi tamamlamakta, odaklanmakta zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde Venüs Akrep burcuna geçiyor. 18 Aralık tarihine kadar çocuklar, aşk , flört, cinsellik gündeme geliyor. Paylaşımlar, beraber hareket etmeler, tutku önemli olacak.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun konuşma, bir gün nihayet sana birilerini kazandırabilir. Geri adım atmanla değil, ince bir zekanın ürünü olan stratejilerinle kendi yolunu bulmakla tanınıyorsun. Diğer insanların motivasyonları ve kişilikleriyle ilgili göz kamaştırıcı iç görünüz, istediğiniz türden bir anlaşmayı evinize götürmenize yardımcı olacak. Eğer belirli bir ilişkide ilerlemek istiyorsanız, gerçekten bir izlenim yaratmak için çok daha fazla incelikli olmanız gerekebilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte keyifli sohbetler edeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Finansal olarak çok iyi bir durumdasınız, fakat birikim yapmaya başlamalısınız. Sırlarınızı anlattığınız kişiler konusunda dikkatli olun.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ailesine yakınlaşma çabalarınızın çoğu abartılı görülebilir. Ne kadar samimi ve içten olsanız da bazı sevgi gösterilerinizde aceleciliği bırakmalısınız. İşinizle ilgili sık sık karşılaştığınız bir sorun, bugün yine karşınıza çıkabilir. Mantığınızla duygularınızın arasına sıkışabilirsiniz. Bugün mantığınızı dinlemenizin zamanı. Mali açıdan sıkıntılar yaşayacaksınız ama bütçede dengeyi sağlamanız uzun sürmeyecek. Mevsimin ve gerginliklerin de etkisiyle bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 57' 52" R
Ay
Boğa
01° 54' 56" R
Merkür
Koç
20° 58' 54"
Venüs
Boğa
09° 18' 23"
Mars
Koç
04° 54' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 13"
Satürn
Balık
17° 08' 40"
Uranüs
Boğa
22° 44' 06"
Neptün
Balık
29° 06' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 58"
Lilith
Başak
24° 05' 08"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>