Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yoğun duygularınız, sevgilinizin özgürlüklerini kısıtlamanızı gerektirmiyor. Güvensizliğinizin ondan kaynaklanmadığı savunmanız çok anlamlı değil. Onun ilişkinizdeki direncini kırmak ister gibi davranıyorsunuz

Titiz ve denetimcisiniz. Sizinle bir arada çalışmak hoş olduğu kadar yorucu da. Değerli bir yakınınızınkonularındaki açmazlarına omuz vermeniz gerekebilir.

Beklentilerinizi akıllıca sınırlamış görünüyorsunuz. Standardınızın üzerine çıkabileceğiniz bazı fırsatları risk sayıp kenara atabiliyorsunuz. Standardınızı koruyabilmek sizin için çok önemli.

Bazı davranışlardaki düzgün ve saygın niyetleri görebilmeniz gerekiyor. Duygusal beraberliğinize, kendi bakışıyla olumlu anlamda, tepki vermek isteyen ortak bir arkadaş ilişkiniz sizi kızdırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ilişkilerde ayaklarınızı yere sağlam basarak aldığınız kararlar, yine de bazı tökezlenmelere engel olamayabilir. Bu ilişkilerde aldanmaya çok açık durduğunuz ikili bir yakınlaşma içinde görünüyorsunuz. Belli konularda şansınıza duyduğunuz güven sizi yanıltabilir. Bu konuları yararlı paylaşımlarla ele alıp değerlendirmeniz gerekecek.

21 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 03:25 Güneş-Uranüs zorlu görünüm etkisinde, güvenli bir hayat kurmak ve huzurlu bir yaşam sürmek arzunuzu işaret ediyor. Gelişmelere, duruma iyi bakmak gerekiyor. Bu görünüm zorlanmaya neden olabilir. Saat 08:41-11:10 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kendinize ve başkalarına karşı sabırlı olmanızda yarar var. Çünkü bir konu üzerinde kesin bir sonuca varmak veya umduğunuz cevaplarla karşılaşmak pek kolay olmayabilir. Maddi açıdan her olasılığı göz önüne alarak hareket etmekte yarar var. Hani mümkünse ekonomik düşünmeyi tercih ederseniz sıkıntı yaşamamış olursunuz. Saat 09:25 Güneş-Chiron olumlu görünümü, ilerlemek ve en yüksek noktaya çıkabilmek için öncelikle kendinize bir yol ve yöntem belirlemek gereği duyabilirsiniz. İçinizdeki ses, bir şekilde zirveye tırmanmanızı ve kendinizi ispat etmenizi söylüyor gibidir. Bazılarınız bu enerji altında, kısa süreli bir seyahate çıkabilir, kimileriniz bugüne dek bir türlü gerçekleştirme olanağı bulamadığınız bir arzunuzu yerine getirebilirsiniz. Bu etki altında iletişim ve haberleşme ön plandadır. Yardımseverlik duygunuz yükselir. Sizinle aynı din, dil veya kültür yapısına sahip insanlarla bir araya gelerek bir aktivitede buluşabilirsiniz. Saat 11:10 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay etkisi altında sizin için güvenlik unsuru son derece önemli hale gelir. Gün boyunca davranışlarınızda, dış görünümünüzde bunun yansımasını görmek mümkündür. Belki ilk anda etkiniz sezilmeyebilir, şöyle bir bakılıp geçilebilirsiniz fakat sürekli bulunduğunuz ortamda bir zaman sonra nezaketiniz, sakinliğiniz hissedilmeye başlanır. Siz de önce susmayı tercih edebilir, aradığınız güveni bulduğunuz anda kolaylıkla ortama uyum sağlayabilirsiniz. Şans bir ömür sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

21 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle ilgili farklı bir gün seni bekliyor. Ummadığın bir yerden maddi bir kazanç eline geçebilir.

21 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde özgürlük temalı bazı sorunların yeniden gündeme gelmesi sizi sıkıntıya düşürebilir. Aşkta bazı taleplere karşı dengeli tavrınızı korumaktan vazgeçmeyebilirsiniz. Hürriyet Aile /

21 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgili konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Kendiniz için alışveriş yapacağınız bir gündesiniz. Sevdiklerinizle plan yapabilirsiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sahiplenme içgüdüleri içinde kendinizle savaş veriyorsunuz adeta. Her alanda arzularınız gerçeğe dönüşmeyebilir bunun için kendinizi yıpratmayın. Zamana bırakın.

21 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki önemli insanlarla kişisel olarak anlaşmakta zorlanacağınız bir gün sizi bekliyor. Bazı ilişkilerinizde de birtakım sorunlarla karşılaşacaksınız. Başınıza ne gelirse gelsin hayata keyifle bakmaktan ve umutla yaklaşmaktan vazgeçmemelisiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars'ın Aslan burcuna geçişiyle kazanç kapılarınızda hızlı bir açılma başlıyor. Aynı oranda harcamalarınızda aşırı artış olabilir. Kendinizi ifade etmek, yaratıcı fikirlerinizihayatında coşkuyla paylaşmak için 5 Eylül tarihine kadar kollarınızı ve paçalarınızı sıvayın. İş hayatınızda başarılı projelere adınızı yazdırarak tanınırlığınız ve bilinirliğinizi artırma enerjisiyle dolup taşarsınız.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek.

21 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 57' 49" R
Ay
Yay
08° 23' 04"
Merkür
Koç
16° 02' 24"
Venüs
Koç
26° 36' 37"
Mars
Balık
26° 58' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 42"
Satürn
Balık
16° 15' 17"
Uranüs
Boğa
22° 08' 41"
Neptün
Balık
28° 47' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 23"
Lilith
Başak
22° 56' 33"
True Node
Koç
15° 31' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>