Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geleceğe Dair Umutların Yeşeriyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Duygusal olarak biraz kötü mü hissediyorsunuz? Sevgilinizin sizden şu anda vermeye hazır olduğunuzdan daha fazla şey bekleyeceğinden mi korkuyorsunuz? Sezgileriniz güçlü durumda. Ve bunları sevgilinizin ne hissettiğini anlamak için kullanın. Büyük olasılıkla bu kişi size bir nikah sözü vermiyor sadece eğlenmek istiyor. Siz de rahatlayın ve birlikte eğlenin!

Bugün tutkulu ve eğlenceli bir ruh halinde olabilirsiniz. Birisiyle flörtüz bir öğle yemeği yiyebilir ya da onu tavlamaktan keyif alabilir ve tüm çekici yönlerinizi ortaya koyabilirsinizi. İşe konsantre olmak zor olabilir çünkü zihniniz hayallerle dolu. Partnerinizle birlikte muhteşem manzarayla tamamlanan romantik sahneleri hayal edebilirsiniz. Zihninizi bu egzotik plajlardan ya da görkemli dağlardan uzaklaştırmaya çalışın ve birazyapın!

Vay canına, finansal durumunuzu ilk kez gözden geçiriyor, toparlıyor ve düzenliyorsunuz. Yapılacak daha çok şey var fakat en sonunda tamamen farklı bir şekile ulaşacaksınız. Örneğin, bugün biri beklenmedik bir şekilde fikirlerinizi destekleyebilir. Finansal istikrarınızı geliştirme sürecindesiniz ve buna dahil olan insanların hepsi bunu destekleyecek gibi görünüyor!

Kıvılcımının, potansiyel enerji durumunu kinetik enerji durumuna çok kolay bir şekilde dönüştürebileceğini göreceksin. Sözlerinin gücünü küçümseme. Diğerleri üzerindeki derin etkilerini anla ve olabilecek sonuçları için sorumluluk al. Mümkünse onları daha az kullanmaya çalış. Az ama öz konuşmak çok daha etkili bir metottur.İş başkalarına geldiğinde, koruyucu biri olup çıkıveriyorsun. Bugün birini kanatlarının altına alabilirsin. Bir proje konusunda ekstra yardıma ihtiyacı olan biri olabilir. Belki gerekli açıklamaları ve yardımları sen yapabilirsin. Ya da bir arkadaşın kişisel bir yardım talep edebilir. Çocuklarına bir süre bakabilir veya bazı işlerini görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tür grup aktiviteleri sizi halkın gözünde belli bir dereceye getirebilir. Bir gruba konuşabilir ya da sizi ilgilendiren bir konu hakkında tartışmaya neden olabilirsiniz. Bugün beyniniz hızlı çalışacak ve zekanız kıvrak olacak, bu yüzden insanların duymak isteyecekleri çok şey olmalı. Çok eğleneceksiniz ama aynı zamanda fiziksel olarak yorulabilirsiniz tabii ki tabi bu nedenle kendinizi zorlamayın. Onun dışında, günün tadını çıkarın!

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyalleşebilir ve ilişkilerinizde sevildiğinizi daha fazla hissedebilir veya katıldığınız ortamlarda ilgi ve alaka görebilirsiniz. Özgüvenin artacağı, arzu ve isteklerinizde ise daha hırslı, bazense takıntılı olabilirsiniz. Kıskançlıklara dikkat.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündemini kendi isteklerine göre şekillendiriyorsun. Sana zarar veren olayları geride bırakman, geleceğe dair beslediğin umutların yeşermesine yol açacak. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, ummadığın kişiden gelecek aşk itirafıyla neye uğradığını şaşıracaksın. Bugün aynı zamanda senin için aile ve kardeşlerle bir arada olmak önemli olacak. Aile üyelerine yapacağın sürpriz herkesi mutlu edecek.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizleri manipüle etmek isteyenler olabilir. Özellikle kadın figürleri olan diyaloglarınıza dikkat etmelisiniz. İnsanlarda söz dalaşına girmek yerine o süreci doğru yönetmek üzerine çaba harcamalısınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili mevzular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yapacağınız programlar, akıcı bir şekilde ilerlemeyebilir. Süreçlerinizde dağılmalar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi biraz yorabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Uğraştığınız işlerdeki düzenlemeleri yapmak için uygun bir gün. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki gizli kalmış noktaları açığa çıkartacak cesareti gösterebilirsiniz. Aşkınızı ifade edebilir ve sonucunu göze alabilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı hayalleriniz kişisel olarak size ait olmaktansa birilerine karşı çıkma isteğinizin bir ürünü olabilir. Bu başkaldırıyı daha sözel yollardan yapmak daha iyi kararlar almanızı sağlayabilir. İyi hesaplanmayan şeyler sizi maddi olarak sıkıntıya sokacaktır.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün. Mesleğinizi kişisel yeteneklerinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yalnız hissederseniz, aile bireylerinizden ve arkadaşlarınızdan destek isteyin. Bugünhayatınız ile ilgili karşınıza çok büyük bir fırsat çıkacak. Tüm umutlarınızın kaybolduğunu düşündüğünüzde bile iyi enerji ve büyük fırsatlar yolunuza çıkıyor.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsin üzerinizdeki etkisini inkar etmeniz mümkün değil. Bugün, partnerinizin size olan davranışlarından olumlu etkileneceksiniz. Birlikte ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin, size sunacakları olanakları ret etmemeli, kazanacağınız fırsatları gözden geçirmelisiniz. Yeteneklerinizi doğru değerlendirmelisiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 13' 36"
Ay
Akrep
12° 46' 10"
Merkür
Koç
25° 59' 11"
Venüs
Balık
20° 26' 15"
Mars
Balık
04° 13' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 41"
Satürn
Balık
13° 11' 36"
Uranüs
Boğa
20° 37' 05"
Neptün
Balık
27° 46' 24"
Plüton
Kova
01° 48' 38"
Chiron
Koç
18° 44' 18"
Lilith
Başak
19° 41' 30"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>